Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjużsama

Ciąża ? Chory pęcherz ? co to może być ?

Polecane posty

Gość niewiemjużsama

Mam problem . Spóźnia mi sie okres już 6 dzień ... zawsze miałam regularny co 24 dni , tabsów nie biorę , w ciąży raczej też nie jestem . Chociaż tego nie jestem tak na 100 % pewna ... ( uprawiałam z narzeczonym petting ale nie przypomina nam się by mogło coś się dostać ) . Co godzinę latam na siku ... wcześniej nigdy tak nie miałam . Być może mam przeziębiony pęcherz , być może jest to pierwszy objaw ciąży ... jutro kupię test . Moje pytanko jest takie : czy przez chory pęcherz może opóźnić się miesiączka ? Wogóle nie czuję się tak jakbym miała dostać okres ... a zawsze miałam dosyć odczuwalny zespół napięcia przedmiesiączkowego ... poradźcie kobietki przez co jeszcze może opóźnić się okres . Stresów żadnych nie mam . Hmmm w sumie teraz obawiam sie ciąży ...

Gość niewiemjużsama
???

Gość lola1369
udaj się do ginekologa możesz mieć problem z jajnikami ja miałam podobnie

Gość mamproblemktowie
Witam! Mam zapalenie układu moczowego, czego dokładnie to nie wiem, biorę antybiotyki (Cipronex), Furaginum, Urosept, utzymywał mi sie przez 4 dni stan podgorączkowy, spóźnia mi się okres i to mnie najbardziej martwi, boli mnie podbrzusze od kilku dni tak, jakbym miała zaraz dostać a nic nie przychodzi, nie wiem co się dzieje;/ Czy ktoryś z tych leków może spowodować przecunięcie sie miesiączki lub sama choroba może to spowodowac?

Gość angiii
ja chyba tz mam cos z pecherzem, boli mnie podbrzusze i jakby lewy jajnik-takie mam wrazenie! cewka mnie nie boli przy siusianiu ale bolala jakies 2 tygdnie temu...teraz juz ok za to cycki jak kamienie, nabrzmiale, obolałe, ogromne,sa super;D do tego doszla grypka mialam dostac antybiotyk na oskrzela, wiec kontrolnie zrobilam sobie test ciazowy i wyszly po doslownie 2 sekundach 2 czerwone grube krechy;D maz polecial po drugi test i to samo doslownie w sekundzie 2 grube krechy! czzy pecherz moze miec cos wspolnego z wynikiem testu? mam nadzieje, ze nie. ale we wtorek ide do gina, wiec bede wiedziec na milion % pozdrawiam was kochane zdrowka zycze