Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwona

wódka żołądkowa de luxe na wesele co o niej myślicie

Polecane posty

Gość zolzolzol
mój teść kupił pierwszą partie pana tadeusza i żałuje, bo potem odkrył żołądkową. Chyba drugą partie kupi żołądkowej, bo podobno jest super.

Ja miałam na swoim weselu gorzką zołądkową de luxe - wódka super, nie gryzie w gardło hehe naprawdę polecam:)

Gość mcmer
Gorszej wódki to ja nie piłam jak dla mnie to albo Pan Tadeusz albo Filiandia ale nie

Gość hm............
Wódka smaczna, wchodzi lekko i...nie upija :) można pić i pić, i prawie nic nie daje. więc obawiałabym się wziąć ją na wesele, bo może ci jej zabraknąć.

my mielismy 260 butelek jeszcze zostalo ;) hehe wg. mnie jest mocna, no jak dla mnie:D

my mielismy...sprawdzila sie swietnie...tez mielismy jakos 250 butelek czy 260 cos takiego i zostalo..kazdemu smakowala ...fajnie sie prezentowala na stole...myslelismy nad panem tadeuszem ale zrobil sie syf z nego i tyle...

co do pana tadeusza to butelka kojarzy mi się z takim napojem modnym kilka lat temu - frugo. identyczna nakrętka i szeroki gwint :P

Gość Zenek z Poznania
Właśnie ją popijam i jest super !

Gość Zenek z Poznania
zapomniałem ....że na dobrym weselu...gąsiorek samogonu musi być ....:D Podstawa !

O ja miałam tą wódkę (Zołądkową gorzką białą De Luxe) ale głównie przez przypadek. Chciałam wpierw Pana Tadeusza w tych nowych butelkahc, ale że wódke załatwiał mój Tata to gdzies tam się kogoś popytał i ktoś mu tą Żołądkową doradził, że jest dobra pewna i w miarę tania, więc mój Tata be zpytania pojechał aż do POLMOSu (bo chciał mieć z oryginalnego źródła) i kupił bez pytania tą żołądkową. Byłma na początku taka wściekła!!! :P ale potem się okazało, że ludziom bardzo smakowała, każdy się świetnie czuł na drugi dzien i ogólnie wszyscy zachwalali :) Tak że..polecam :P

Gość Romanek
Dobra to ONA była, jak była zielona banderola, ale z brązową jest z innego spirytu, albo podrobke trafiłem, nie polecam bo kac straszny i strucie :angry:

Gość natala32198
no u mnie na weselu tez miala byc ale coraz wiecej osob mowilo nam ze strasznie sie pogorszyła i ze coraz częściej zdarza sie jakas trefna. My kupiliśmy Soplice

Gość u nas tez byla
kazdemu smakowala i podobno dobrze si epotem po niej czlowiek czuje. teraz rzadzi na kazdej imprezie:)

Gość Oliwka***
ta wóda ma to do siebie że działa z opoznionym zapłonem i mogą sie goście poskładac a poza tym kac gorszy niz po bolsie.

Gość taaaaaaaaaaa
pomarańczowa też jest świetna

dobra jakość za niską cenę .... tydzień temu w sieci Macro za pół litra płaciłem 16,80 zł :D

Gość Romanek
wieloletnia praktyka i eksperymenty mówią, żeby najlepiej pić czystą wódkę, bez dodatków. de luxe ma dodatki bo smakuje innaczej niz wodki czyste, dlatego łebek boli na drugi długi dzien. Mówili, ze podobno zrobili de luxa na bazie zoladkowej normalnej, tylko dlaczego jest czysta? to pewnie pytanie do ich chemików. Nie pytam, nie pije, nie żałuje

Gość Posiadaczka wymarzonej carrery
witam zastanawiamy sie nad wyborem tej wodki, w hurtowni koszt 0,5 to 16,50 ! wiec mysle ze duzo zaoszczedzimy , znjomi mowili ze wodka rewelacja ale było to kiedy wodka dopiero co wychodziła na rynek a wiadomo ze wszystko z czasem sie niestety "psuje" czy ktos ostatnio pił? ja niecierpie wodki,dlatego jestem zielona w temacie :)

Znajomi mieli na ślubie wyborowa albo jakas weselna. Taka butelka z bordowa nalepka :D Gorszej wodki w zyciu nie piłam, nie tylko w gardlo palila, ale juz w usta, mialam problem, zeby to w ogole przełknac.

ahh de luxe była super na początku jak wyszła gdzieś w 2008 roku naprawdę mistrzostwo. Piło się jak wodę i nie było kacora po niej. Teraz się pogorszyła jednak nie aż tak bardzo. Ja polecam