Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam_bom_wkurzony

KOBIETY - dlaczego jesteście aż tak bardzo popaprane ?

Polecane posty

Gość pytam_bom_wkurzony

... dlaczego bierzecie wszystko do siebie ? Wszystko co powiemy, zrobimy nie po Waszej mysli bierzecie do siebie ? Nie mozna Wam nic powiedziec ( nawet, jezeli ktos chce dla Was dobrze ) Taka Wasza natura czy problemy z EGO itd ? Macie jakies konkretne odpowiedzi ?

Gość popaprana kobieta
cholera, czy Ty czasem nie jesteś moim facetem?

Gość pytam_bom_wkurzony
ja nie mam kobiety ! wiec nie moge byc Twoim facetem ale kazdy ma takie opinie o Was

jak powiesz, ze przytyłyśmy to masz chłopie przechlapane bo to temat drażliwy jakby co ^^ prawie każda kobieta ma bzika na punkcie swojej wagi:D

Gość dubeltowo
a ja odnosze wrazenie, ze to wy, faceci jestescie jacys przewrazliwieni:O

Gość pytam_bom_wkurzony
nie, kumpel dzisiaj powiedzial swojej Kobiecie, ze powinna nie jesc tak tlustych rzeczy wieczorem ( pizza, steki itd ) bo to niezdrowe, tym bardziej, sama narzeka ze w nocy boli ja brzuch.... a ona wydarła sie na niego, ze to jej sprawa co je itd. ze on jej nie bedzie zabranial itd...a on tylko delikatnie zwrocil jej uwage, ze to moze byc przyczyna, ze w nocy boli ja brzuch :)))

niestety, to nasza natura, jesli cokolwiek da sie z tym zrobic, to minimalnie ;) a jesli chcesz nam cos powiedziec dla naszego dobra [jak w niniejszym topku wlasnie] - to delikatnie, a nie od razu od popapranych :D

Hahaha, skąd ja wiedziałam, ze to chodzi o jedzenie? :D:D :classic_cool::classic_cool::classic_cool: To Ty nie wiesz, zę to jest tak, że tzw. "dobre rady" trzeba odpowiednio formułować? :D

Gość ghfgcjgj
A w duuuupie mam opinię facetów na mój temat! Myślcie co chcecie, ale i tak lecicie na nami jak psy, nie tylko jeśli chodzi o seks, ale też, a może przede wszystkim w kwestii bliskości, rozmowy, wsparcia, wspólnego spędzania czasu. Latacie jak głupki, opędzić się od Was nie da. Więc sobie myślcie co chcecie, i tak zrobicie jak my - KOBIETY- Wam powiemy:)

Gość dfgdgdfg
szczerze mówiąc to ja też od razu pomyślalam że chodzi o jedzenie :)

Faceci są jeszcze bardziej popaprani, bo z nimi naprawdę nie wiadomo, o co chodzi. Zero zdecydowania, wieczne trwanie w rozkroku.