Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolwikk

ile zwykle trwa spotkanie mlodych i rodzicow u mlodej zraz przed slubem?

Polecane posty

Gość zolwikk

pytam bo u nas bedzie wszystko na styk bo slub na 14. wiec obliczam juz czy sie wyrobimy. bo fryzjer na 9 to poltorej godziny.wmiedzyczasie malowanie mamy potem ja to podobno dlugo trwa , potem tesciowa no i wtedy jak juz bedzie gotowa to maja przyjsc. mieszkaja blok obok ale czas napiety. ile trwa to cale blogoslawienstwo i wogole w domu u mlodej?

Gość i po co ci takie szopki
??????????? fryzura 1,5 godizny a i tk będziesz wyglądać jak potwór

Gość zolwikk
mow za siebie dziewczynko

Gość nie zapomnij
załozyc diademu którego jestes wielbicielką ;-)

Gość nie sypiam z komiczne
a to wszystko zalezy od tego jak duzy jest posag jak maly - to krotko bo i liczyc nie ma czego jak duzy- to musisz zarezerwowac minimum te 3-4 h. musza psrawdzic czy wszystko sie zgadza a przeciez troche czasu zajmuje przeliczenie kasy, poscieli, recznikow etc. niemalo zalezy od tesciowej czy daje rady z matematyka..

zolwikk myślę, że trwa to około 30 - 40 minut .. Mówię z tego co widziałam na filmach i słyszałam bo sama jestem przed :) Nie denerwuj się napewno dobrze będzie :)

...jest różnie...\"na styk\",a czasem dłużej.Dbajmy o rodziców,bo fajnie jest,gdy zapraszają na obiad raz jedni,raz drudzy...nas cholernie zapracowanych i tak potrafiących świetnie gotować...mać:)

Gość orange red
ja dam ci rade ale chodzi tu o upiekrzanie sie umow sie z fryzjerka na 8:00 i kosmetyczke tez wczesniej a zwlaszcza jak masz slub o 14:00 bo nie zdazysz albo bedziesz tak jak ja z jezykiem na brodzie :(tez bylam,taka madra i umowilam sie na 9:00 na fryz mame tez tam czesali i malowali a slub mialam o 15:00 to jak sie zaczely przy mnie grzebac cudowac musisz wziac tez pod uwage ze nie tylko ty tam bedziesz tez inni beda umowieni na czesanie i niebedziesz ty tam tylko pepkiem!wiec umow sie lepiej wczesniej ja jak wyszlam skonczyly mnie myziac to bylo cos po 13:00 zanim dojechalam autem do domu to bylo chyba 13:30 no i na szybkiego sie ubierac z tego pospiechu zdazylam stargac ponczoche a upal byl taki ze lalo mi sie po tylku wiec lepiej wczesniej niz pozniej a te wszystkie kosmetyczki to wogole nie umieja malowac wszystkie na jedno kopyto robia te maski na twarzy zaluje teraz bardzo ze nie umalowalam sie sama bo mam to w jednym palcu i umiem to robic a kosmetyczka mi wszystko spieprzyla!

Gość orange red
a blogoslawienstwo trwa chwilke nie wiem co rodzice mieli by robic pol godz.chyba ze wszyscy goscie beda was blogoslawic?gora 15-20min.

Gość zolwikk
nie no dobra ale u fryzjera to jedna osoba mnie czesze wiec chyba ne bedzie latac pomiedzy 3 innymi klientkami. umowilam sie na 9 bo zaden fryzjer nie jest otwierany w sobote od 8:-)

Gość zolwikk
a o co wam z tym diademem chodzi?bo nie kumam. ja diademu nie mam

Gość orange red
heh..no mnie tez tylko jedna czesala tylko nie raz jest takie zamieszanie zwlaszcza w sobote tylko przy moim fryzie bylo troche roboty

Gość orange red
a u mnie w soboty akurat byl od 8:00

Gość zolwikk
a moze ktos wie gdze we wroclawiu fryzjer o 8???? bylabym ogroomnie wdzieczna

Gość arameska01
zolwikk-zebys sie nie zdziwila jesli chodzi o fryzjera.Ja spedzilam 2.5 godziny u fryzjera, bo biegala miedzy 3 pannami mlodymi..i niewiele czasu zostalo mi na makijaz:(

Gość zolwikk
znalazlam wlasnie salon fryzjerski Aga na sokolniczej od 8. (kolo sukien slubnych) moze ktos ma jakies opinie o nim??