Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzeesiek

Dziewczyny co byście powiedziały swojemu ukochanemu który...

Polecane posty

Gość Grzeesiek

zaproponowałby tzw. fisting pochwowy?? Chodzi mi tu o faceta, który ma normalną delikatną dłoń, a nie jakąś grabę...

Gość Grzeesiek
i nie ma szans na zgodę na taką zabawę??

Gość Grzeesiek
Jaśli nie to dlaczego?? konkrety...

Gość taka tam taram
a co to jest???

Gość ssssssefe
fising czyli doyk z angielskiego

Gość Grzeesiek
Ehhh no facet wkłada całą dłoń w twoją pochwę, wiem że niektóre kobiety chcą czegoś takiego bo to mksymalne doznania.

Jak lubisz takie urozmaicenia to czemu nie..tylko ze w 2 strone..jabym Ci włozyła moja mała piastke w pupe:-P

Gość taka tam taram
buahahaha smiechu warte, podziw dla tych kobiet którym się to raz, że udalo, a dwa sprawiło przyjemność... :) u mnie byloby to nierealne... :) ps. jestem doświadczona w seksie, nie jakąś dziewicą i regularnie go uprawiam :) Jescze raz powodzenia :) Szczerze poród mi wystarczy :P

Gość 1234556677
"no dzieci raczej z tego nie będzie" :D

konkrety: - bol - lubie inny rodzaj stymulacji: np ruchy posuwisto zwrotne gladkimi i milymi w dotyku obiektami a nie rozpychanie i rozciaganie - balabym sie, ze np podrazni mi cewke moczowa i bede musiala latac do lazienki co kilka minut przez pare dni -albo ze mi sie cos naderwie - faceci to by tylko wpychali wszystko i gdzie sie tylko uda, a pozniej zwykly sex im nie wystarcza i narzekaja, ze im za luzno:P

Gość taka tam taram
"- lubie inny rodzaj stymulacji: np ruchy posuwisto zwrotne gladkimi i milymi w dotyku obiektami a nie rozpychanie i rozciaganie" Hihi dokładnie :) cudownie trafne ujęcie :D

Gość Grzeesiek
No właśnie poród, a przecież dłoń w porównaniu do tego co przechodzi przy porodzie to jak cytryna do arbuza więc czego tak się bać...?? To robi się stopniowo rozciągająć a pochwa się do tego przyzwyczaja i nic nie boli a potem jest przyjemność... co do tej twojej piąstki w odbyt to powiem Ci że lubie pobudzanie odbytu bo to stymuluje prostatę, a zmiścić damską dłoń w odbycie to wcale nie taki wysiłek tylko ta sama zasada stopniowo i pomału...

Gość miej jaja i to po prostu zrób
Jeśli Cię to kręci zamiast pytać dziewczynę po prostu zrób to i tyle ! Palcówkę chyba robiłeś, co nie ? Więc wprowadzaj po koleji palce pieść i pamiętaj że musi być na maxa podkręcona bo wtedy będzie rozluźniona Jeśli będzie jej nie przyjemnie to Ci po prosu powie I się nie pytaj czy chce bo uzyskasz symboliczne nie a dwa nawet jak się zgodzi to będzie spięta, będzie się bała bólu i dupa z tego wyjdzie. Mnie osobiście fisting nie kręci owszem jakieś tam filmiki się widziało, ale wole zdecydowanie wkładać co innego :P

"To robi się stopniowo rozciągająć a pochwa się do tego przyzwyczaja i nic nie boli a potem jest przyjemność... " Skad mozesz wiedziec, masz pochwe? A bez pytania lepiej nie probuj, mi kiedys jeden facet to zrobil bez pytania, myslalam ze mu ta reke polamie. Poza tym w ogole mi przeszla ochota na sex a i sam facet mi obrzydl.

No właśnie poród, a przecież dłoń w porównaniu do tego co przechodzi przy porodzie to jak cytryna do arbuza więc czego tak się bać...?? To robi się stopniowo rozciągająć a pochwa się do tego przyzwyczaja i nic nie boli a potem jest przyjemność... co do tej twojej piąstki w odbyt to powiem Ci że lubie pobudzanie odbytu bo to stymuluje prostatę, a zmiścić damską dłoń w odbycie to wcale nie taki wysiłek tylko ta sama zasada stopniowo i pomału... to lece ..wsadze Ci moja piastke w pupę:-D..odczujesz ulge:-P

No bo takich rzeczy nie robi się z kimś przypadkowym czy nie dawno poznanym, jeśli facet Ci obrzydła a to był Twój facet którego kochałaś to wspólczuje

pomijam skromnie temat topiku, ale ''normalna delikatna dlon'' u faceta, to nie brzmi za dobrze... ;)

"pomijam skromnie temat topiku, ale ''normalna delikatna dlon'' u faceta, to nie brzmi za dobrze" no właśnie, jakoś tak pizdowato :D

miej jaja i to po prostu zrób -> nie byl to nikt przypadkowy ani niedawno poznany - z takimi nie chadzam do lozka, aczkolwiek go nie kochalam. A nawet jakbym kochala, mysle ze jakis tam niesmak by pozostal.

A poza tym gdzie ja napisalam, ze to z nim robilam? On mi to zrobil, bez mojej wiedzy i calkiem znienacka, niby cos tam gmeral palcami i nagle wpakowal mi cala lape w pochwe :/

Gość Grzeesiek
No ale co przeżyłaś jakoś...i to jest możliwe skoro ją pomieściłaś, a jeśli czułaś bół to znaczy tylko ty że on nie umie tego robić nie przygotował Cię na to...

"aczkolwiek go nie kochalam" Sama sobie odpowiedziałaś, nie ma nic złego w tym że Ci się to nie spodobało, ale pewne rzeczy jednak inaczej traktujemy jak kochamy Heh ja nie czaje co ludzie widzą w fistingu mam na myśli facetów ja bym tam nie chciał rozpychać swojej kobiety, jakoś mi na tym nie zależy :D. Ja myślę nawet, że kobiety bardziej to wolą bo faktycznie dla nich może być podniecają świadomość, że cała dłoń się zmieściła i np jest to seksowna i męska dłoń faceta

"ccalkiem znienacka, niby cos tam gmeral palcami i nagle wpakowal mi cala lape w pochwe :/" No to trafiłaś na jakiegoś frajera. Bo można to zrobić spontanicznie, ale delikatnie ! i przy max podnieceniu więc powinieć Cie dłuuuuugo pieścić palcami i pomału wprowadzać kolejne jednocześnie obserwując Twoją reakcję. Na pewno nic odrazu i na siłę :/

"No ale co przeżyłaś jakoś..." Przezylam, ale bynajmniej nie bylam zachwycona :/ I jakos nie mam ochoty na kolejne proby, nigdy zreszta nie mialam. Wiesz co, nie interesowaloby mnie czy facet umie to zrobic czy nie, i czy byloby mi przyjemnie. Po prostu nie mam na to ochoty i nie zamierzam tego robic. Tak jak zdecydowana wiekszosc kobiet.

miej jaja i to po prostu zrób -> wiesz, to nie bylo jakos specjalnie na sile, tylko tak znienacka, nawet az takiego bolu nie czulam, ale sam fakt ze mi tam koles wsadzil reke mnie zniesmaczyl. A ze doswiadczony nie byl to druga sprawa. Zreszta to dawno temu juz.

No i bardzo dobrze. Ja bym się nie wypowiadał za wszystkie dziewczyny :p Nie które też lubią robić różne bardzo zboczone rzeczy w lózżu :D