Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesto się usmiecham..

Chyba nie naleze do przeciętnych kobiet

Polecane posty

Gość czesto się usmiecham..

nie lubie kosmetykow, zakupow, kosmetyczek fryzjerek drogich restauracji i przystojnych facetow, nie lubie zachwycac sie nad sama soba i ogladac sie na co drugiej wystawie nie lubie sie podobac, odchudzac i poddawac stereotypom, nie lubie obgadywac innych i szydzic z nich za pelcami lubie za to nature , muzyke i czuc wiatr na twarzy lubie czytac mądre ksiazki , oglądac ambitne filmy rozmawiac z ludzmi ktorzy maja cos ciekawego do powiedzenia kocham podroze i ciekaawe miejsca warte poświecenia im chwili ciesze sie tym ze oddycham i tym co mam, w ogole nie narzekam

Gość bhy
ale lubisz sie chwalić tynm jaka to jestes wartościowa :)

Gość vccv
co jest zlego w przystojnych facetach ?

Ja tam nigdy nie miałam wątpliwości co do mojej nieprzeciętności. I w dodatku rymuję :-) A serio: lubię kosmetyki, nie lubię zakupów, czasem wolę mało ambitny film obejrzeć, uważam, że każdy człowiek ma coś ciekawego do powiedzenia - tylko trzeba umieć słuchać, nie znoszę podróżować, narzekam - a w ogóle jest OK!!!!

Ja też do przeciętnych nie należę... Mam troche dziwne poglądy na świat i troche głupie marzenia. W ogóle jesczze nie spotkałam tak dziwnej dzierlatki jak ja :o :P

Gość tert
JA nie lubue rozmawiac , bo nie obchodzi mnie opinia innych i tak nie zmienie swpoich pogladow przez to , poza tym nie interesuja mnie plotki dlatego nie rozmawiam z ludzmi ...Wole chomika niz ludzi.. Lubie gry komputerowe , muzyke i wysokie predkosci ..

Gość onyxx
chyba wszystkie boimy sie zaszufladkowania... a mimo to wiekszosc tonie w przecietnosci... niestety, ale dorosle zycie i obowiazki zabijaja niektore marzenia... czasem zastanawiam sie ile we mnie zostalo z mojego nastolatkowego wcielenia ale nadal KOCHAM podrozowac! i lezec na lace w maju i gapic sie w niebo :)

ja też niestety nie. w odróżnieniu od wielu kobiet - nie uzależniam poczucia mojej kobiecości od tego, czy moje mieszkanie jest na błysk wysprzątane i obiadek ugotowany :P pozwalam kurzowi trochę poleżeć, bo po to on jest, do cholery 🖐️

Gość kaczucha231
to jestes identyczna jak ja, tylko ze moze ja troche skromniejsza, bo nie uwazam sie za nieprzecietna, choc mam takie same cechy jak Ty