Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mercury

Biała czy ecru?

Polecane posty

Znów mam dylemat :) suknia wystepuje w dwóch kolorach - białym oraz jasnym ecru w zimnym odcieniu. I nie wiem którą wybrać. Mam dość ciemne włosy w chłodnym kolorze, niebieskie oczy i skórę hmm...jasną/różowawą. Oczywiście mam zamiar sie opalić do sierpnia :) No ale suknię trzeba zamówić już. Doradźcie proszę! :)

jak dla mnie-i taka i taka jest ładna :-D może zapytaj narzeczonego?

Gość co myslicie
no dobrze ale czy ta kremowa biel w tym poradniku traktowac jako ecru?

Gość K_O_B_R_A
musisz zobaczyć w której Ci lepiej do buzi i najlepiej gdzieś przy oknie w naturalnym świetle ... :-) ja mam według producenta białą, ale jak ją przyłoższ do białej kartki to jest śmietankowa... z tymi określeniami kolorów przez producenta też trzeba wiec uważać.

Gość madzia o.
Dla mnie suknia slubna zawsze lepiej wygląda w ecru. Biały wygląda na zdjeciach i w naturze zreszta też jakos dziwnie, zwłaszcza jak maetriał jest połyskliwy - jakoś tak jak przybysz z kosmosu. Ma taki metaliczny, niemiły poblask.

no wlasnie - mi w ogóle ecru bardziej elegancki się wydaje. A w salonie trudno o takie naturalne światło żeby wiedzieć w czym się lepiej wygląda :) W dodatku nie mam osoby która jest dobra w kolorach :D a co do tego stronki to ok ale po pierwsze trzeba jakoś zaklasyfikować poszczególne kolory sukien a po drugie siebie gdzieś umieścić w jakimś typie :) Niby mam ciemne włosy ale nie jestem blada a raczej różowa ;D