Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wombat...

Mój chłopak spał z innymi.Nie mogę tego przeboleć.

Polecane posty

Gość wombat...

Witam! Od roku spotykam sie z chłopakiem. Jest to mój pierwszy zwiazek,dla niego 5. Ciągle myslę o moich poprzedniczkach. Nie podoba mi się,że było ich aż tyle. :O Może to nie jest jakaś oszałamiająca liczba,ale moim zdaniem to sporo jak na jego wiek. Od początku mnie to męczyło,próbowałam to sobie przetłumaczyc na wile sposobów.Niestety,jak widac,po roku czasu nadal jestem w punkcie wyjścia.Doprowadza mnie do szału świadomośc,że był z tymi dziewczynami. Czy jest sens to ciągnąć? Ktoś może jest w podobnej sytuacji?

Gość gsdfgsdf
A co, wolłabyś żeby był na powaznie zakochany w jednej tylko? Przecież to gorsze bo swiadczy o sentymencie do niej. A może wolisz faceta który boi się kobiet, albo jest dla nich ohydny tak że żadna na niego nie poleci, lub ma ortodoksyjne poglady kóre mu świat przyćmiewają. Wierz mi, normalny, zdrowy facet to taki który miał sporo dziewczyn i tylko taki potrafi docenić tą która się wyróżni.

Gość dojrzała panna
nie wiem co mam Ci radzić a czy to poważny związek czujesz że jesteś dla niego najważniejsza ? jeśli tak to trzeba o tym nie myśleć nie można mieć pretensji do partnera o coś co robił za nim związał się ze mną ...bo to może doprowadzić do chorobliwej zazdrości mój mąż też nie był prawiczkiem za nim się związaliśmy ale jakoś mi to nie przeszkadzało ....po jakimś czasie opowiedział mi o tamtych kobietach i już

Gość ljkhjghngcvbfcv
to go zostaw

Czy jest sens to ciągnąć? nie nie ma sensu !!! lepiej poszukaj prawiczka :D z tym małym wyjatkiem ze bedziemy oczekiwac z niecierpliwoscia twojego nowego topika o tresci : spotykam sie z kolesiem który jest bez doswiadczenia ? co robic by umiał zabrac sie za te sprawy :p

Gość wombat...
Rozumiem,że zjednej strony,to dobrze,że był z kimś,że potrafi kochać,itd. Ale ja osobiście mam wyrobiony światopogląd i taki chłopak sie w nim nie mieści. Moi rodzice są ze sobą 30 lat,byli swoimi pierwszymi i ostatnimi partnerami i uważam,że tylko takie coś ma rację bytu. A trafił mi się koleś juz po przejściach. Nie mogę sobie z tym poradzic. :(

Gość wombat...

Gość wombat...
Kosmicznie Sama nie wiem. Chcę się chyba dowiedzić,czy innym ososbom to nie przeszkadza.Czy stanowi dla nich jakikolwiek problem przeszłośc ich partnerów.

Gość Arabellllla
wombat... tez byłam z takim. dziewczyny mial na telefon. mowil o tym. a ja głupia z nim byłam. dodam ze byl policjantem i chyba jest nadal...w sumie nie wiem i po chuu** mi ta wiedza

Kosmicznie Sama nie wiem. czyli mozna rzec ze szukasz czegos na potrzeby stwarzania sobie niepotrzebnych problemów ? :P Kochasz go ? Dobrze jest ci z nim ?

zainteresuj sie chlopcami z podstawowki. a, nie. tfu! tfu! oni tez wczesnie zaczynaja wspolzycie. wiesz co? rozejrzyj sie po przedszkolach, tyle, ze to juz pedofilia :-o btw. prowokacje o tak wczesnej porze? czyzby gimnazjum mialo informatyke?

Gość co do mnieee
ja wole miec faceta ktory wszystkiego w zyciu sprobowal a nie takiego ktory w lozku byl tylko z 1 lub 2 kobietami, 10 lat temu stracilam ponad 4 lata na takiego prawiczka ktory potem mnie zdradzal bo chcial wiedziec jak to jest z innymi,

Gość dojrzała panna
mi nie przeszkadzało może przez to że mój nie był znowu jakimś tam wielkim podrywaczem a normalnym facetem który szukał normalnego i stałego związku a sex jest normalnym dodatkiem ale to Ty musisz wiedzieć czy warto z nim być czy sobie z tym poradzisz a jak nie to zwijaj manatki i zostaw go i po problemie

Gość wombat...

Gość polka galopka
zamęczysz go, lepiej go zostaw dla jakiejś normalniejszej dziewczyny

Gość wombat...
Nie wiem czy go kocham. Po prostu chyba,przez te jego dziewczyny. To chyba ze mną jest cos nie tak. Ciągle mam uczucie,że on nie jest tylko mój,że dostałam go w spadku po jakiś innych kobietach. :O :O :O

Gość qsASA
rozumiem co myslisz....moj maz jest moim pierwszym i ja jestem dla niego pierwsza, i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej. wiem ze w dzisiejszych czasach to juz norma miec kilka partnerow ale ja bym tak nie mogla... tak samo mysli moj maz, wspolczuje. Mysle ze ja bym na twoim miejscu musiala sie grubo i dobrze zastanowic

wombat :O brak słów dla twojej ( nie obraz sie ) TOTALNEJ GłUPOTY !!!!!!!!!!! jak na razie to widze ze 7 wiatrów w dupie kieruje cie na niezle pokręcone tory :P

Gość qsASA
a ja ją rozumiem w pelni

Gość fdsfd
"wolłabyś żeby był na powaznie zakochany w jednej tylko? Przecież to gorsze bo swiadczy o sentymencie do niej." ale bzdury :D "Wierz mi, normalny, zdrowy facet to taki który miał sporo dziewczyn i tylko taki potrafi docenić tą która się wyróżni." o matko, a to jeszcze wieksze bzdury Ale rozumiem, ze wolisz dziwkarza, ktory kobiety traktuje jak materac, kazda ma prawo wyboru 🖐️

Gość wombat...
qsSAA Właśnie zawsze marzyłam o czyms takim. Szczerze gratuluje. W mojej rodzinie są tylko takie związki,jedni dziadkowie 55 lat razem,drudzy 50,rodzice 30 lat. To dla mnie jest ideałem.

Gość Arabellllla
autorko... kieruj sie zasadami i wartosciami jakie masz wpojone. tu na forum nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie bo tu przesiaduja popaprani ludzie ( łacznie ze mną) ;) bedac z takim facetem bedziesz ciagle sie zastanawial czy aby nie jestes tylko kolejnym etapem w jego zyciu... zreszta decyzja nalezy do Ciebie a odpowiedzi szukaj w swoim sercu a nie tu na tym popieprzonym forum lacznie z komiczne

Gość wombat...
No ,oczywiście,że takich ewidentnych dzwkarzy skreślam na początku.Nie potrzebuje faceta ,który bzykał małolaty w kiblu na dyskotece albo chodził do burdelu. Ten mój niby porządny,ale ztego co wiem raz sobie zaliczył młodszą o 9 lat dziewczynke. :( Kosmicznie Dlaczego,uważasz,że takie myslenie jest chore?

W mojej rodzinie są tylko takie związki,jedni dziadkowie 55 lat razem,drudzy 50,rodzice 30 lat. To dla mnie jest ideałem w porzo :) Spytaj sie dziadka ile kobiet miał przed babcia ? :P

Gość qsASA
no ja cie rozumiem, niewiem co bym zrobila ja gdybym trafila na takiego kolesia co np. twoj, nie bylam nigdy w takiej sytuacji jak pisalam moj byl dla mnie pierwszym i w lozkum i pierwszym chlopakiem wogole. Mysle ze musisz sie zastanowic czy go kochasz tak naprawde i czy on ciebie traktuje powaznie i cie kocha bo to jednak najwazniejsze

Gość hg
mój mąż był wcześniej z jedną dziewczyną przez jakieś 7 lat. Zerwał z nią, poznał mnie, ale wiedział, że ją skrzywdził, że jest dobrą osobą, w niczym nie zawiniła. I co? Ja ją też poznałam, ona mieszkała niedaleko niego, jak czegoś potrzebowała to czasami prosiła mojego chłopaka o pomoc, czasami pożyczała samochód. Zresztą ona jest matką chrzestną dla siostrzeńca mojego faceta! Tak więc urodziny małego, komunia, zawsze jest! My też! Teraz jest ok, ale pamiętam na samym początku, jak byliśmy u małego i ona też tam była, to mój ani mnie nie przytulał, nawet miałam wrażenie, że chętnie usiadłby nie przy mnie, tylko w jakimś "neutralnym" miejscu. Gdy z wyrzutem zapytałam go o to, to powiedział, że nigdy mnie przy niej nie przytuli, żeby jej przykro nie było. Bo ona choć pogodziła się z tym, to nadal go kocha. On też był jej pierwszym i jedynym wtedy. Tak więc pomyśl, że nie masz tak źle. Ja miałam kilka facetów choć nie na długo i to, że jestem z mężem świadczy o tym, że to jego cały czas szukałam:). Tak o tym myśl;)

tym popieprzonym forum lacznie z komiczne arrabela z kosmicznie !!!!!!!!! nie komiczne :D czytaj uwazniej nicki

Gość Arabellllla
jak zwał tak zwał..wiadomo o kogo chodzi.. kosmicznie/komiczne/kosmiczne.....itd...i nie czepiaj się! pisałam, ze popaprana jestem:P