Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga123

pomyslka w braniu tabletek

Polecane posty

Gość olga123

chcialabym sie dowiedziec jak spada skutecznosc tabletek, gdy sie jej zapomni i wystapi przerwa wieksza niz 12 h? biore mercilion, przedtem bralam cyprest mialam miesiaczna przerwe i zaczelam brac mercilion, niestety zapomnilam wziac na czas tabletki w pierwszym tyg, wiem ze powinnam sie zabezpieczac sie dodatkowo przez 7 kolejnych dni, ale jakos zle to wyliczylam i juz 6 dnia odbylam stosunek bez zabezpieczenia, teraz bardzo sie denerwuje i sie zastanawiam czy jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?:(co prawda minelo az te 6 dni od WIELKIEJ POMYLKI ale i tak sie matrtwie:( wczoraj czyli 8 dni po stosunku moje piersi zrobily sie troche bardziej obrzmiale(byly troche ale to chyab od tabletek) i to tez mnie jeszcze bardziej zaniepokoilo:( robilam dzis tes(9 dni po i nic jak narazie nie wyszlo) ale strasznie sie martwie :( prosze o rade czy jest duze prawdopodobienstwo ze wpadlam ?

Prawdopodobieństwo jest niemalże zerowe. Nie masz powodu do obaw.

nic sie nie bój... tabletki działają od pierwszego dnia ich brania. po tabltkach może masz takie piersi... albo idz do lekarza i się zapytaj... dla mnie nic ci nie bedzie:-)