Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka w przyszłości

Ile zebraliście pieniędzy od gości i co z nimi zrobiliście?

Polecane posty

Gość mężatka w przyszłości

:)

Gość lalalalalalalalalalalala
rozliczenie wesela wyszło na zero.

Gość błędnik nizinny
wredniak a z jakich prezentów byłaś najbardziej zadowolona? czy np zestaw obiadowy by Cię ucieszył (oczywiście nie jakiś tandetny, tylko z fabryki porcelany). zastanawiam się nad prezentem i nie wiem co wymyśleć :O.

Gość mjamamamamaal
...uuuuuuuuuuuu... 30 tys ,...ehhhhh... chcialabym tyle odzwyskac!:) .. ALE jesli juz pytac o prezenty.. moj slub w przyszlym roku i NAJBARDZIEJ chcialabym kase... prezenty sa fantastyczne ALe jak ma sie juz jakies mieszkanko... a orcelana.. fakt piekny gest... ale np. za DOBRA porcelane trzeba zaplacic juz o 400-500 zł wiec lepiej dac kase... uwierz mi mlodzi sie bardziej uciesza:)

Gość błędnik nizinny
tylko, że ja chcę, by te osoby miały pamiątkę, kasa się wtopi i upłynni z pieniędzmi od innych gości, a ja należe do najbliższej rodziny młodych i nie chcę dawać im pieniędzy jak dalsi krewni

Gość błędnik nizinny
i właśnie chodzi mi o zestaw za 500 zł, oczywiście bez wzorków, prosty, biały , klasyczny, pasujący do wszystkiego

Gość czarna koala
to jak jestes z najblizszej rodziny to sie zapytaj co by chcieli dostac...

Gość nie ma to jak pamiętka
ze ślubu, ktora stoi i się kurzy.... Moim zdaniem pieniądzde czy to od najlbliższej czy dalszej rodziny sa najlepsze, bo wtedy najpierw się mysli o urządzaniu domu niż kurzących sie pamiatkach. Pamiatką sa kartki, zdjęcia itd. Jeśli chcesz cos kupic to zapytaj młodych co im na prawde jest potrzebne i czy nie wolą pieniędzy

Gość błędnik nizinny
jaka kurząca się pamiątka? :O przecież po to kupuje się zestaw obiadowy, żeby z niego korzystać. przeciez musza miec talerze do jedzenia , do podania gościom przecież nie mówię o porcelanowej figurce :O

Gość zebralismy 10 tysiecy i oddała
m rodzicom bo ich to wesele dużo kosztowało.

:) dziewczyny ja naprawdę z prezentów byłam zadowolona, dostalismy : komplet garnków (jakies niemieckie) - super prezent, cały zestaw obiadowy - piękny, aż szkoda było na tych talerzach jeść :D, 2 zestawy filiżanek ( a uwielbiam filiżanki) jeden widać, że drogi, a drugi taki zwykły. 2 komplety pościeli dobrej gatunkowo (bajeczna jest;)) , komplet noży (moj maz uwielbia kucharzyc wiec byl strasznie zadowlony z nozy;)), komplet sztućców :), komplet slicznych recznikow:) kilka tych prezentow byl dodatkiem do koperty;) ja jestem zadowolona:) ps. dostalismy tez zegar stojacy ktory sie rozlecial hehe szczegół ;)

Gość ja bardziej ucieszyłabym się
z pieniędzy niż porcelany. Wesele to duże koszty i młodzi na pewno woleliby dostać pieniądze.

26 tys ...remont mały i wiele inny wydatków...w tym jeden prezent od mojego brata piekny zestaw obiadowy ...to byl nasz jedyny rpezent z ktorego jestesmy bardzo zadowoleni..tym bardziej ze brat nie pracowal wtedy uczyl sie...

a komplet kosztowal 450 zl bo przypadkiem trafilam w slepie na niego hehe...a ze nie mielismy wiec sie cieszylismy...warto zapytac mlodych czy maja czy im sie przyda bo jesli maja juz porcelane to uwierz lepiej pieniadze..

Gość madzia o.
Mozesz dać ten serwis z paragonem - jak sie nie spodoba, to oddadzą

Gość zdrowitka
bede swiadkowa na slubie kolezanki co wypada dac? teraz robia cywilny a na jesien koscielny? dac teraz czy potem prezent? czy pieniadze?

Gość fgfgfg
15tys ale 5 lat temu