Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***laseczka***

Nie ma materialistek są tylko faceci sknerzy

Polecane posty

Gość ***laseczka***

To cały komentarz do tego, że faceci wyzywają kobiety, że te lecą na kasę :classic_cool: prawda boli co ? :-p

Gość AASICA K0OCICA
DOKLADNIE!!! Facet ktory tak sie boi ze pozna materialistke sam jest materislista.Rowne dobrze moze byc na odwrot-kasiasta laska tez moze miec 'trzaski'ze faceci beda leciec na jej kase.Chore takie myslenie i tyle!!!

a ja sie z tym nie zgadzam:) sa faceci sknerzy i kobiety materialistki straszne:O:O ida na spotkanie z chlopakiem do baru to tylko patrzy wyciagnie portfel i zaplaci rachunek czy nie. a jak wyjdzie ze razem maja placic to juz facet musi byc sknera. bo dziewczyna nie ma swojego honoru. miejcie gdzies ich pieniadze i pokazcie ze was stac na wszystko.!!!!!!!!

a tak w ogole to jak sie kogos kocha to pieniadze chyba sa gdzies.... ja swoje ty swoje i tyle:):)

Gość AASICA K0OCICA
honor nie ma nic do rzeczy.Honorowo to ja moge raz na jakis czas gdzies goscia zaprosci,ale generalnie placi facet i tyle,nie placa jakies leszczyki albo studenci bo nie maja kasy...Prawdziwy facet zawsze placi (poza wyjatkami kiedy pozwoli sie zaprosic babce).

Asica głupia tępa piczo:classic_cool: zapamietaj sobie: związek opiera sie na PARTNERSTWIE a to ze caly czas placi facet to pasozytnictwo. Chcesz byc za taka postrzegana ? Jestes mniej niz zero :-o

Gość AASICA K0OCICA
HSZONSZCZ-no to wyobraź sobie że mój facet zawsze za mnie płaci, mimo że pytałam czy mam się dołozyć. Ja też czasem zapraszam. Masz takie podejście,ja inne,nie jest to powód do tego żeby mnie obrazac,no ale coz-widac jaki poziom reprezentujesz zatem nie bede sie do niego znizac...

to Ty wiesz, że jesteś jego utrzymanką ? A on Twoim sponsorem ? Gdzie tu partnerstwo ? To, że rozkraczysz się to nie powód aby facet za każdym razem za Ciebie płacił tępa piczo:-o

Gość balbina z hujowiccc
hszonsz ty patalachu znowu sie panoszysz?co dupy bluzgasz smieciu? wez kooorwa idz do roboty a nie napiiiiieeeerrrdddaaaallasz pierdoly w necie :classic_cool:

Gość mkjihfdsda
....tak było od wiekow facet polowal w lasach i przynosił samicy zdobycz,aby ta miała czym wykarmic potomstwo a sierota ktory nic nie przynosił do stada był eliminowany bo byl zbyt duzym obciazeniem dla grupy,zadna samica go nie chciała ,bo jej potomstwo by padło z głodu Dzis jest tak samo i nic sie nie zmienia w tej kwesti.....tylko ze facet idzie na polowanie [do pracy]i przynosi zdobycz wiec kobieta ocenia go pod tym wzgledem czy ma auto , jak sobie radzi ,ile zarabia,itp ...i to jest całkiem normalne i od wieków sie nie zmienia tylko faceci sobie nie mogacy poradzic mówia ze kobiety sa materialistkami ,bo karzda normalna kobieta za sierote brac sie nie chce z wiadomych powodow jak wyzej

Gość karaszka
Dokladnie! Przemadrzale studenciaki, ktore zbieraja caly tydzien na mega hot-doga, sa potem zli na caly swiat, ze jej tez musieli cos kupic, beznadzieja i gejowatosc, to przymioty wiekszosci facetow, ktorzy nic nie oferuja, typu.. rozrywka na poziomie, dobre maniery, hobby i zwykla ciekawosc poznania kobiety, tylko czekaja jak wcisnac swoja osla skorke, nie oferujac nic w zamian, prawda jest taka ze juz w czasach prehistorycznych facet ktory nie umial nic upolowac byl zakala osady i zadna babka by sie nic nie zwiazala.. mhh

Gość AASICA K0OCICA
a Ty jestes nedznym biedakiem ktorego nawet nie stac zeby zaprosic kobiete na piwo bo zarabiasz grosiki:classic_cool: oprocz tego wydaje Ci się że jesteś niewiadomo kim i że każda laska poleci na Twoja kasę=buuuhahahahahaha nędzny orzeszku :classic_cool:

Asic ajestes taka sama pusta dziewczyna jak wiekszosz teraz. ty sie pytasz swojego faceta ale pewnie masz nadzieje ze powie ze niemusisz za nic placic:P:P:P:P:P o zgrozo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość AASICA K0OCICA
no,widze niektore laski uwazaja tak jak ja;) Normalny facet ma potrzebe taka,to by uwlaczalo jego honorowi gdyby laska placila za siebie!!

Gość AASICA K0OCICA
tak,dokladnie taka mam nadzieje i sprobowalby inaczaj :classic_cool:

....tak było od wiekow facet polowal w lasach i przynosił samicy zdobycz,aby ta miała czym wykarmic potomstwo a sierota ktory nic nie przynosił do stada był eliminowany bo byl zbyt duzym obciazeniem dla grupy,zadna samica go nie chciała ,bo jej potomstwo by padło z głodu bardzo pieknie napisane :D tak było......:P kiedys :D nie teraz :D

normalna kobieta niemusi liczyc na kase faceta bo teraz kobiety ktore same siebie doceniaja to pracuja na siebie....nie mowie ze para ma za kazdy razem sie rozliczac ale bez przezsady ze kobiety to w tych czasach wymagaja to zeby facet za nie placil:O:O:O:O

Gość mkjihfdsda
tak jak byłam utrzymanka prehistorycznego "Zdzicha"i było mi dobrze to i teraz moge byc utrzymanka współczesnego "Zdzicha" od milionów tak było i bedzie a sieroty zawsze eliminowano ze stada i w moim nie ma dla nich miejsca ,niech zakładaja własne stada nieudaczników i sie dobieraja w pary ....a ja powiem tak JAKA BRZYDKA ONA ,BRZYDKI ON ALE JAKA PIEKNA MIŁOSC

Gość AASICA K0OCICA
PERELKA-trafiłaś na leszcza który każe Ci sie dokładac więc zazdrość Cię zżera że inne laski są zapraszane i facet za nie płaci. Prawda boli prawda? :classic_cool:

Gość karaszka
jakie partnerstwo, ludzie! czyli jak ja zajde w ciaze i bede cierpiec przy porodzie, potem wezme urlop maciezynski i z ssajacym piers dzieckiem tez bede partnerka, a moj partner dostanie pol mojego bolu i moich wyrzeczen, wtedy nie bede mogla za siebie placic, czy to oznacza ze bede zerem ,intelektualne tepaki, macie jakies chore wizje prawdziwego zycia,

Gość co sądzę
ciekawe gdzie jest to całe wychwalane PARTNERSTWO po ślubie lub wspólnym zamieszkaniu razem.... skoro faceci tak walczą o swoje prawo do partnerstwa, to niech to partnerstwo nie dotyczy wyłącznie płacenia za siebie.... niech także sprzątają, gotują i zajmują się dziećmi.... tiaaaa od razu się okaże że partnerstwo to jedynie slogan a kobieta ma sama zapierdalać

moj facet nigdy nie chcial zebym placila ale tez nigdy nie wymagal to od niego!!!!!!!!!!! a partnerstwo a malzenstwo to chyba roznica?????

Gość AASICA K0OCICA
KARASZKA-dokladnie,brawo!!! Jakie partnerstwo? biedne laski dorabiaja sobie ideologię że są ambitne,honorowe i bla bla bo ICH FACET ZA NIE NIE PŁACI!!! Jakbym ja miała się dołozyć na 1 spotkaniu-2 nie byłoby na pewno choćby był to model..

a kto tu karze komus sprzatac , gotowac ???? kobiety to chyba juz robia bo tak trzeba??? nic nie trzeba obowiazkami mozna sie podzielic:P:P:P:P:P albo do roboty:P

Gość karaszka
te wszystkie perelki i inne wymadrzajace sie to dziewczyny nedznych studenciakow, ktorzy ich tak zmanipulowali, ze one nawet wlasnego zdania nie maja, potem jak sie obudza z dwojka dzieci, studenciakiem i 1000zl na stole, zmienia zdanie, i zrozumieja ze partnerstwo to fikcja tak samo jak orgazm analny, obydwie rzeczy wymyslone na potrzeby facetow aby ukryc ich dupowatosc albo gejostwo, pozdrawiam

Gość co sądzę
no właśnie to skoro kobiety gotują i sprzątają "bo tak trzeba" to faceci niech płacą "bo tak trzeba" dobrze że ja mam normalnego faceta, który jest dumny z tego że stać go na to by utrzymywać rodzinę żal mi dziwolągów dla których od partnerki jest ważniejsze to ile "kosztuje" jej utrzymanie

Gość AASICA K0OCICA
JAREK-zatem zostan gejem skoro masz takie zdanie o kobietach :classic_cool: PERELKA-nie każę za siebie płacić,zawsze robi to facet,jeszcze mi się nie zdarzyło się dołożyć...