Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mademoiselle Menella

Człowieku - kobieto - matko!

Polecane posty

Gość siedze na kafe
;)

Gość siedza na kafe
i dyskutują o kupkach i zupkach...to jest ta "chwila dla siebie".:classic_cool:

Gość o kurka wodna
a Ty co robisz jak masz chwilę dla siebie ?

Mam! Jak spędzam?? Siłownia, jakaś kosmetyczka, czasem jakaś imprezka:) Ot takie tam:)

Gość coś mało tych odpowiedzi
staraczki i reszta chyba nie wiedzą co napisac.:P:P:P

Gość siedze na kafe
wpierdala sie w zycie innych, chce wiedziec wszystko, nawet co robia w wolnym czasie;)bo swojego zycia nie ma;)

no jasne ze mam czas dla siebie... a spedzam go roznie w zaleznosci od tego jaki mam aktualnie nastroj... ale najczesciej czytam, spotykam sie ze znajomymi, ogladam ciekawe filmy, a czasem mam ochote po prostu polezec w wannie... no i na kafe tez wchodze a czemu by nie...

Nikt nie broni włażenie na kafe - to też rodzaj relaksu - jednak pół dnia na czytaniu i pisaniu głupot? ;) Lepiej ten czas spreparować na dobrą powieść albo wyjście do kina z mężem.

Gość o kurka wodna
aaa szkoda , myślałam ze szukasz jakiś propozycji :P ps . Mój syn jest jak prawdziwy jogin , wstaje wraz ze wschodem słońca :P

pewnie jak bym nie pracowała, to miałabym czas na więcej:(

Uwielbiam jesc wiec raz w tygodniu wyszukuje ciekawy lokal i zabieram tam meza... Cwicze fitness i chodze na basen, przynajmniej 2 razy w tygodniu. Kocham ciuchy wiec buszuje po sklepach... i caly czas obmyslam co by tu zmienic w mieszkaniu... W wolnym czasie ogladam tez filmy, szlifuje jezyki przez internet ze znajomymi z sieci. Jestem w 4 miesiacu ciazy.

Gość a co dzis
znowu ktos załozył topik zeby sprowokowc do pisania Jakas idealna się znalazła ja mysle ze kwestia mojego wolnego czasu to moja spraw chce siedzec na kafe siedze chce spac spia chce zakupy ok a nie że tu mi ktos napisze że jestem ........ bo na kafe wole siedzec a co ci do tego jak mowi moja starsza sasiadka PALEC DO DUPY SOBIE WSADZ A NIE DO MNIE SIĘ CZEPIAJ :P

Gość tinturintu
silownia,bieznia,ksiazka,rolki,spacer,buszuje w sklepach,basen ,sauna,kosmetyczka mini spa we wlasnej lazience,spotykam sie z kolezanką..zalezy od ilosci wolnego czasu ew kafe:)

Gość robie to co cche
cały wolny czas spędzam na kafe to moj nałóg :P

Gość a co dzis
ie tylko denerwuja mnie topiki takiego typu

w wolnych chwilach robie rozne rzeczy......ksiazka, sklepy, rynki staroci i wyszukiwanie roznych slicznosci........telewizja. Jednak moje dziecko jest w takim wieku, kiedy potrzebuje bardzo duzo uwagi, dlatego wiekszosc czasu spedzam z nim.

Gość takie topiki to denerwuja
tylko te kobiety, ktore nie mają zainteresowań.:p

W chwilach wolnych : -siedze na kafe -maluje paznokcie -robie sobie maseczki i inne takie -oglądam tv -dzwonie do siotry i gadam o bzdetach ;D

W chwilach wolnych : -siedze na kafe -maluje paznokcie -robie sobie maseczki i inne takie -oglądam tv -dzwonie do siotry i gadam o bzdetach ;D

Gość Przecież kobieta to nie
człowiek. Spróbuj krzyknąć na ulicy" "Ej, człowieku!" - Tylko facet się odwróci! Baba - nie.