Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kokoro

Dlaczego niektóre pustaki biegają ciągle na solarium?

Polecane posty

Kompletnie nie rozumiem tego braku myślenia... Wyglądają poźniej paskudnie takie strzaskane... Co innego pójść parę razy przed jakąś ważną uroczystością, ale niektóre idiotki biegają co tydzien albo i częśćiej :O A potem będzie płacz, że skóra sie tak szybko zestarzala i pojawił się czerniak... Myślcie póki czas, potem może być za późno :O

Gość piniula99902
spieprzaj!!! a co lepiej wogole nie opalac sie i wygladac jak smierc?? chyba cie powalilo!!!

Gość Nofi Nofi
ja generalnie przez cały rok nie chodzę, bo być opaloną w zimie to komedia :P ale w maju przed wakacjami chodzę mniej wiec 2 razy w tygodniu i tak do lipca a potem jestem jak czekoladka tylko schrupac mniam ;)

Gość BikiniKill
wiesz można sobie pójść pare razy żeby skóra ładnie wyglądała ale bez przesady :P mam w klasie dziewczynę która wygląda jak murzynek i jeszcze jej mało

Gość mloda ma ochote na loda
loool gratuluje umysłu poprzedniczek... :/ w lecie chodzić na solarium to jest jeszcze zabawniejsze niz chodzenie w zimie.... wszystko jest dla ludzi ale bez przesady!!! na jakie licho to solarium??? rozumiem iść przed jakąś impreza zyciową, aby w danej kreacji ladnie wyglądać, ale na codzień?? takie lasi muszą byc ladnie zdesperowane... ehhh :/

ja z natury mam dość jasną karnację, ale ją lubię :) Skóra jest nawilżona i jędrna i nie zamierzam póki co tego psuć promieniami UV w takiej dawce jak na solarium :P

Gość pomaranczowa mandarynka
a niech sobie chodza pzrez caly rok co tydzien, zobaczysz za 10 lat co bedzie sie dziac i kto wtedy bedzie lepiej wygladac. wszystko jest dla ludzi ale z umiarem