ona2312 0 Napisano Marzec 27, 2009 W grudniu na początku jakos mialam normalny okres... w okresie swiat mialam jakies plamienie przez kilka dni...wystraszylam sie ale w styczniu w polowie znowu mialam normalny okres.Natomiast juz w lutym mi sie spojznial ponad tydzien...wystraszona zrobilam test ... negatywny ... jest ok- pomyslalam-to od stresu ktory mialam przez ostatnie dni... ale po kilku dniach mialam plamienie...wystraszona zaczelam duzo czytac. ze niby okolo 7-8 tygodnia ciazy jest plamienie...wystraszona znowu...nie wiedzialam co robic ... pomyslalam ze poczekam.Oczywiscie tylko ze po 26 dniach mam znowu plamienie...doklaldnie to konczy mi sie po jakis 5 dniach ale to plamienie to koloru \"wyblaklej czekolady\"... i takie GĘSTE!! i do tego bole brzucha po prawej stronie na dole.znowu sie naczytalam o torbielach ... o jajnikach ...nadrzerce ... a moze mi wyrostek robaczkowy sie odzywa co do tych bolow...tylko co jest z tym miesiaczkowaniem...mam zamiar isc do ginekologa ale musze poczekac az skonczy mi sie to plamienie....dziewczyny co sie moze dziac...?????????? prosze pomozcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona2312 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 juz wiem co sie działo ... mialam zablokowane jajniki...same z siebie to zrobily... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziwne to Napisano Kwiecień 20, 2009 co to znaczy zablokowane jajniki? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona2312 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 tzn ze bylam bezplodna i musze brac tabletki na wywolanie okresu i odblokowanie jajnikow a takze uregulowanie okresu... gdybym jeszcze czekala moglabym juz byc calkowicie bezplodna... ale jest dobrze:) i co najlepsze zrobily to same z siebie .... ja nic nie robilam... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel666 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 A bierzesz tabletki?bo Ja biore zmienialam z Diane na Cilest potem na Logest i teraz biore je 2 miesiac i co...mam tak jak ostatnio okre w 4 dniu przerwy ale to nie okres tylko plamienie jakies dziwne perwszy dzien jeden tampon objawy jak okres i nic,,,czy to ciaza czy co to ma byc,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona2312 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 angel666 wiesz co bylam stwierdzil ze mam zablokowane jajniki i to moglo byc przez to ze nie mialam okresu. dal mi luteine 50 i mialam brac 2 tabletki pod jezyk codziennie przez 5 dni po tym mialam miec okres dzien pozniej dostalam faktycznie tylko ze nie trwal 6 dni tylko 4 i kazal mi zapisac i policzyc od pierwszego dnia menstruacji poczekac 16 dni i brac tabletki provera 5mg raz dziennie przez chyba 7 lub 10 dni cos takiego i znowu luteina i znowu 16 dni i provera wiec tak 2 lub 3 cykle bo na tyle mi tabletek przepisal...ale jak mi to nie da po odstawieniu to wtedy mam sie zglosic... zobaczy sie ...ciaza....hmmmm.... raczej nie bo takto by ci powiedzial chyba ze nie robil usg moze skocz do nastepnego......mi odrazu powiedzial ze ciaze wyklucza a poza tym mam podobno mala maciczke i to nie dobrze by bylo gdybym teraz zaszla... pozdrawiam:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach