Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna brzuchatka 21

Gdzie bedac malo atrakcyjna dziewczyna z dzieckiem mozna poznac faceta ?

Polecane posty

Przyznaje sie popelnilam karygodny blad. Bedac niestety malo atrakcyjna poczulam sie jak w niebie bo zainteresowal sie mna fajny przystojniak takie ciacho :-) Myslalam ze spodobalam mu sie. A okazalo sie ze polecial na moj duzy biust :-( Niestety poza nim mam malo zalet wizualnych a na dodatek mam nadwage i to spora bo przy 165 cm waze 90 kg :-( Nie wiem jak to sie stalo ale wpadlismy. Poszlam z nim do lozka na 3 spotkaniu. Odkad sie ze mna przespal nie odzywa sie cham do mnie wtrecz mnie unika :-( A ja niedawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Przekazalam mu wiadomosc to mnie zwyzywal ze to na pewno nie jego dziecko bo ja zapewne sie puszczam skoro z nim tak szybko poszlam do lozka. A ja tylko chcialam go przy sobie zatrzymac :-( Mialam dni nieplodne wiec kochalismy sie bez gumki do konca. I niestety jakims cudem wpadlismy :-( Jestem zalamana :-( Czy bedac malo atrakcyjna dziewczyna na dodatek niedlugo z dzieckiem moge liczyc na jakiegos fajnego faceta ? Mam 21 lat i nie pracuje bo szukam pracy a skonczylam policealne studium :-( Wiem ze popelnilam blad, wiec darujcie sobie drwiny, ale pomozcie mi prosze

cięzka sprawa... ale świat podobno stoi na fizyce kwantowej a w niej wszystko jest prawdopodobne, więc moze aznajdziesz ajkiegoś mena

Gość milka w czekkoladzie
na kafe znajdziesz Tutaj są fajni faceci lubia dzieci i nie patrza na wyglad

No dobrze, ale co ma uczucie do kalkulowania ( ta za gruba, ta ma dzieci itd ) ? Ja chce miec fajnego faceta, to ze bede miala dziecko czy to ze mam nadwage nie powinno stanowic przeszkody jesli ktos nie jest powierzchowny prawda ?

Poza tym uroda nie jest zalezna od czlowieka, to dlaczego mam miec gorzej w zyciu niz jakas wychudzona laska z cyckami na wierzchu ? :-o

dlaczego od razu mówisz "wychudzona" ?? czy ktoś powiedział tutaj, że jesteś gruba ? nie, więc nie obrażaj innych ... wychudzona to brzydkie słowo. ja mogłabym się poczuć urażona

Gość Sami*w pomarańczach
Prowokacja

Gość twoja onanistka
Pusiu to znów Ty i Twoja kolejna prowokacja?

Jesteś jeszcze młoda... Nie powiem ci, że nie masz szans na faceta, bo jesteś młoda i oczywiście, że masz... Jedyne co musisz zrobić, to przestać się użalać nad sobą. Zdrowo żyć przez okres ciąży, założyć sprawę o alimenty po rozwiązaniu, zająć się maleństwem.. Jeśli w międzyczasie coś się zdarzy, to szczerze pogratuluję, bo ludzi enie powinni byc nieszczęśliwi i samotni. Ale nie obwiniaj ludzi za to, że nawet jeśli ma się piękną duszę, ludzie i tak zawsze będą patrzeć na opakowanie

Jaka pusia ? Poza tym jak spojrzycie w jej wypowiedzi to ona jest sporo starsza ode mnie, wiec nie porownujcie mnie z ta zdesperowana debilka :-o

Gość Sami*w pomarańczach
karygodne zachowanie jestes za wrazliwa i dlatego sie nabierasz 🌼