Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanarka001

Chcę być mamą

Polecane posty

Gość kanarka001

Dziewczyny pomóżcie. Od ponad dwóch lat współżyję z mężem bez zabezpieczenia i nie zachodzę w ciążę. Nie wiem jaki może być tego powód, w rodzinie ani mojej ani męża nie było nigdy problemów z płodnością i dlatego zastanawiam się czy powodem może być nadżerka i nawracające się stany zapalne..Do tego ostatnio miałam wypalankę i lekarz powiedział że mam tyłozgięcie macicy. Czy mogę mieć przez to problemy z zajściem? Dodam że współżyję z mężem 2 razy w tygodniu i zaraz po ide się podmyC. Co może być powodem moich problemów?? Czy po wypalance będzie mi łatwiej zajść?

Gość agniesiaq
najlepiej idz do lekarza bo jednak 2 lata to juz sporo! a tyklozgięcie to nie jest zadne problem bo ja ma też tyłozgięcie i zaszłam w ciąze zresztą bardzo dużo dziewczyn ma tyłozgięcie tka uroda

Gość a moze masz takiego pecha
ze nigdy nie trafiasz na owulacje?moze pora zaczac obserowac cykl? mierzenie temperatury, obserwacja sluzu pozwoli wylapac ew. bezowulacyjny cykl i skloni do wizyty u lekarza.

Zrob sobie wyniki ,chodzi mi o hormony i moze cos wylaze bo czasem zaburzenia hormonalne sa powodem tego ze kobieta nie zachodzi w ciaze.