Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotko i na t

Spytalam czy mu zalezy ...

Polecane posty

Gość krotko i na t

... odpowiedzial "przeciez sie nie zakochalem ale chce twego dobra" :o to znak, ze nic z tego ? ( nie mialam na mysli ze mi wyzna milosc bo to jeszcze nie ten etap by byl, ale jednak odczulam, ze jak kolwiek ma mnie w dupie :D ) jak to odbieraja osoby bardziej doswiadczone?

Gość paulaaaaaaaaaaa
a ile jestescie ze sobą?

Gość krotko i na t
miesiac ..

Gość hghghgfhg
mi tak facet powiedzial po 3 miesiacach

Gość krotko i na t
i co to znaczy ? tekst o dobru odebralam, jakbym byla jego "siostra" o ktora trzeba sie troszczyc i o nia dbac :o

Gość krotko i na t
aha, i " chce aby zylo mi sie najlepiej "

Gość fanka malibu.
a o dziewczyne nie trzeba sie troszczyć i dbac o nią??

Gość takie pytania zawsze
są nie na miejscu. dziewczynie po prostu nie wypada i juz

Gość paulaaaaaaaaaaa
dziwnie Ci powiedział... powiem Ci tak.. z mojego punktu widzenia, facet, któremu zalezy, nigdy nie powie tak do dziewczyny, bo wie, ze ja to zrani.. a przeciez gdy chce byc z dziewczyna, to wie, ze jak cos takiego powie, to wszystko zniszczy.. ten Twoj nie wiem po co z Toba jest, skoro juz na samym poczatku mowi cos takiego.... nic z tego nie bedzie. Jedyne co mozesz dla siebie w tej sytuacji zrobic, to zerwac z nim pierwsza.. bo predzej czy pozniej on to zrobi.. a tak jak zerwiesz pierwsza, to nie bedzie az tak bolec.. ja po takich slowach bym zerwala... wiem, ze trudno i ciagle czlowiek sie łudzi, ale niestety takie sprawy ucina się dla wlasnego dobra... szkoda mi Cię, bo wiem, ze masz metlik w glowie.. dodatkowo dochodza uczucia.. ale niestety on i tak zerwie predzej czy pozniej.. a poxa tym... szanuj sie.. chcesz byc z kims, kto tak Cie traktuje? ja ejstem z chlopakiem miesiąc tak jak Ty, a on mi mówi, ze mu na mnie zalezy i ze nie wyobraza sobie, gdybym go opuscila, bo nie moze beze mnie zyc.. mowi, ze dalam mu to, czego on w zyciu szukal.. to ciepło.... Wiec zastanow się mocno nad tym...

Gość krotko i na t
a co w tym niestosownego ? mam swoje powody dla ktorych zadalam to pytanie

Gość krotko i na t
dzieki paulaaa... mysle ze dobrze mi radzisz...:o

Gość paulaaaaaaaaaaa
wiesz, radzę Ci , bo przerabiałam to... bardzo podobne słowa uslyszalam rok temu.. bylo mi niezmiernie przykro, ale łudziłam sie ze z czasem on sie zakocha i zacznie mu zalezec... i to byl moj blad... i tym samym pokazalam mu, ze nie mam szacunku do samej siebie... bo nadal z nim jestem...on mnie potem rzucił w miesiąc po tym.. nie moglam sie dlugo pozbierac... przeciez moglam rzucic dziada od razu... pamietam, powiedzial to, jak siedzielismy w knajpie w Krakowie, po udanym seansie filmowym, i nagle takie slowa... bardzo podobne do tych, ktore Tobie powiedzial Twoj... i zamiast wybiec stamtad to sie rozplakalam...a on nic.. i potem sie łudziłam.... ze sie zmieni.... co TY.....

Gość krotko i na t
czy powiedzial Ci (i jak dokladnie to brzmialo ?) to poprostu, ot tak ?

Gość hghghgfhg
nigdy nie badz z facetem ktory tak mowi!!!!! ok, byloby smieszne gdyby ci powiedzila po 30 dniach ze kocha cie ale gdyby mu zalezalo to by odpowiedzial: zalezy mi na tobie i chce cie poznac lepiej! ja odeszlam i zyje

Gość krotko i na t
wiec glupi cham, bo jeszcze 2 tyg temu dawal mi jednoznaczne sygnaly ze mu zalezy; potem jakby mu sie odwidzialo....

Gość krotko i na t
hghghgfhg zazdroszzcze ze wszytsko masz juz za soba :O 😭 chyba zdazylam sie juz troche zaangazowac

Gość krotko i na t
ale racja, nie ma co sie zastanawiac nad dupkiem

Gość paulaaaaaaaaaaa
powiedział, że nie ejst zakochany i nie zalezy mu... ze mnie lubi ... a wczesniej dawa do zrozumienia co innego... a powiedzial to tak po prostu..jak pilismy piwo... i mile sie gawędziło.... nawet nie pytalam.... a potem ja sie ludzilam..a on dalej byl ze mna... całował..przytulal i przedstawial mnie znajomym jako dziewcyzne

Gość paulaaaaaaaaaaa
zdaylas sie zaangazowac i tym trudniej bedzie Ci podjac decyzje o zerwaniu .. bo sie bedziesz zastanawiac, ze moze zbyt pochopna decyzja.. ze moze nie ejst tak jak myslsiz... itp... nie radzę za duzo myslec... po prostu zerwij... szanuj się..,, wiem co mówię... az za dobrze:( pamietam jak po tym nie wychodzilam z lozka..na zewnatrz ladna pogoda a ja w lozku.. nic nie jadlam.. schudlam 9 kilo w przeciagu poltora miesiaca... nie warto..

Gość hghghgfhg
o nie kochana,ja to porzadnie odchorowalam bo mi tez zalezalo ale wiedzialam ze on sie nie zaangazuje

Gość paulaaaaaaaaaaa
tzn. "po tym".. mam na mysli, po jego zerwaniu

Gość hghghgfhg
odeszlam a on nie walczyl, odezwal sie raz,odpisalam milo jak kumpela i potem juz milczal, do tej chwili..to juz 3 tyg

Gość hghghgfhg
tak mu zalezalo:)

Gość krotko i na t
paulaaaaaaaaa . jaki gosc. pewnie po tym jestes silniejsza i masz wiecej doswiadczenia co ? .... "moj " nie przedstawil mnie swoim znajomym; znaczy sie nawet o tym nie myslalam, ale on niby mowil ze poznam - choc wydawalo mi sie ze sciemnia, ze to kolejny z jego trikow aby zagluszyc moja intuicje wlasnie ..mi tez powiedzial jeszcze o lubieniu - :o czy oni maja juz jakies ugladzone formułki i przekazuja sobie w tramwajach ?

Gość hghghgfhg
ja po 3 miechach nie znalam jego nzajomych...

Gość krotko i na t
boze dziewczyny :o serio jak juz teraz z nowym kolesiem bede miala 1 sygnaly inticji ze cos nie halo to mowie zeby spierr w podskokach i nie mam zamiaru czegokoliwiek/kogokolwiek zalowac ...no jestem za mietka :o

Gość krotko i na t
oj 3 to juz sporo ... ale co ukrywal ich czy jak ?

Gość paulaaaaaaaaaaa
jestem silniejsza.. ale też mam zwichrowaną psychikę... nikomu nie ufam.. a sama czuję sie malo wartosciowa... obnizyla sie moja samoocena... to nie byl pierwszy facet, ktory mnie zranil.. zawsze starałam sie byc dobra....i w porzadku.. moga w porzadku w zwiazku... ale i tak nic wzamian nie otrzymałam... tylko łzy, żal, ból .. czasem sie zastanawiam, czy bede w stanie zaufac komukolwiek tak szczerze i naprawde..

Gość paulaaaaaaaaaaa
mega w porzadku w zwiazku*

Gość hghghgfhg
po 3 miechach -lubie cie - moze cos fajnego bedzie miedzy nami - kiedys cie poznam z kolegami jak bedzie okazja i lepiej sie poznamy, moze pokochamy -na wszystko przyjdzie czas