Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotko i na t

Spytalam czy mu zalezy ...

Polecane posty

Gość hghghgfhg
potem odszedl z klasa chcial byc ze mna w kontakcie,napisal jednego esa i tyle,mowil: nie wyobrazam sobie abysmy nie mieli kontaktu jak znajomi 3 tyg ciszy

Gość krotko i na t
ja roznie - czasem spotykalam wporzadku facetow jednak cos tam nie paswalo albo wlasnie takich ostatnio dupasow .... paulaaaaaaaaaa moze musisz odreagowac ta sytuacje jeszcze, ale nie pisz ze masz zwichrowana psyche bo to raczej oni maja, sa niezdolni do milosci .... z tego co napisalas jestem wlasnie wartosciowa kobieta i dobra osoba .. moze jakis inny system poznawania facetow ? napewno znajdziesz kogos kto na Ciebie zasluguje bo jak widac trudno o prawdziwego faceta mega w porzadku to sa tylko dojrzali ludzie, dzieci tego nie rozumieja :o

Gość krotko i na t
miało być -*jestes wartosciowa ...

Gość paulaaaaaaaaaaa
gorzej jak zaczyna Ci zalezec na dzieciaku:( ale nie warto sie poddawac... warto byc soba i nie byl z facetem, ktory rani nas i tak naprawde chcemy innego- takiego jak my..

Gość paulaaaaaaaaaaa
i nie być z facetem*

Gość krotko i na t
hghghgfhg --- ale klamliwy pies z niego z 3 lata temu spoytakalam sie z takim jednym - sam do mnie startowal , bo ja nawet nie zwracalam na niego uwagi, wkurzal mnie ; potem przekonal poczuciem humoru, jak sie zaangazowalam powiedzial ze mnie zrani i lepiej bedzie jak sie rozstaniemy :D ( aale dobry co ?) nastepnie powiedzial zebym teraz nie wiazala sie z takim p. ktory tez cos do mnie czul ---rozwalilo mnie to :D a gdy stwierdzialm ze nie chce miec z nim juz kontaktu (na szczescie konczylam szkole ) byl bardzo zdziwiony iwdac bylo ze zranilam jego meska dume i tak slodko sie pytal "dlaczego nie chcesz miec kontaktu " i to ze kobiety sa porabane ?

Gość hghghgfhg
chce dodac ze to on bardzo chcial mnie poznac i na koniec stwierdzil, ze nie mnie zranic i robi to dla mojego dobra

Gość paulaaaaaaaaaaa
tez to przezylam...ale z innym..dwa lata temu... nie warto..to są dzieciaki... nas i ich dziela lata swietlne

Gość hghghgfhg
w sumie to bylo tak, ze kazalam mu wiec sie juz do mnie nie odzywac a potem ustalilam ze ja sie 1 odezwe jak zgodze sie na kontakt z nim jak znajomi( skoro tak mu zalezalo) odezwalam sie,on sie odezwal raz i zlewka juz 3 tyg

Gość paulaaaaaaaaaaa
ja im podam obiad na stól... ja im dam tabletke na noc jak maja goraczke... ja im kupie poduszke ze swoim zdjeciem na walentynki wzamian nie dostajac nic.....ja bede na kazde zawolanie...w zyciu.. ja bede sie z nimi liczyc... w zyciu.... pieprze to

Gość krotko i na t
masz racje paulaaaaaaaaaa ale teraz nie masz z nim kontaktu ? tylko kurde, dlaczego przyciagamy takich idiotow.... :o chyba pojde na jakis kurs asertywnosci czy budowania pewnosci siebie :) serio otym mysle bo wiem ze to sa moje piety a. hghghgfhg - widzisz tak samo ..

Gość hghghgfhg
chcial kontaktu, odezwalam sie a mnie zlal:) wiec o co chodzi facetowi temu,to juz nie wiem i sie nie dowiem... zapewne pomyslal ze to bedzie dla mego dobra abym sie nie ludzila hehe

Gość krotko i na t
paulaaaaaaa widzisz, bo jak trafisz na takiego ktory tez straci dla Ciebie glowe , to ofiarowywanie siebie nawzajem bedzie dla Ciebie czyms pieknym

Gość paulaaaaaaaaaaa
oczywiscie, ze nie mam.. zablokowany na gg, za to, ze potem rozgadywal innym co ze mna robil a co nie... jest zwyklym chamem..przed znajomymi swietny kumpel, ideal... a dla dziewczyny- zwykły za przeproszeniem chuj.. bo inaczej nie moge okreslic go.. to dla mnie dno- nie dlatego, ze zerwał- mial prawo...ale dlatego, ze oklamywal mnie w wielu kwestiach i po rozstaniu rozgadywal o mnie rzeczy,,,, odcielam to... dla wlasnego dobra... a tak wogole, nie rozumiem ludzi, ktorzy zostaja zranieni przz kogos ..potem zerwanie i oni chca miec kontakt z ta osoba, ktora ich zranila... chore

Gość krotko i na t
mysle ze to wszystko co oni robia wroci do nich . ja teraz mysle co mam zrobic zeby sie wycofac z tego "zwiazku " :D .....nie chce klamac jak on pewnie to caly czas robil ....ale nie chce tez znow sie glupio otwierac i byc zbyt szczera bo na to nie zasluguje ...

Gość paulaaaaaaaaaaa
na razie jestem miesiac z chlopakiem... zobaczymy

Gość nie wiem w sumie co myśleć
no nie wiem. nie skreślałabym takiego faceta od razu. chyba że czujesz że mu NIE ZALEŻY. u mnie naprzykład przez 6 miesięcy ani z jego ust ani z moich nie padło nawet słowo "zależy mi" "jesteś dla mnie kimś ważnym". ja byłam zablokowana, i traktowałam go z dystansem, chociaż szybko się totalnie zakochałam. on też nie mówił, nie miał żadnego doświadczenia z kobietami. i powoli powolutku nauczyliśmy si okazywać uczucie i troskę. nie każdy potrafi się zdeklarować od razu. potrzeba czasu by sie przywiązać :)

Gość paulaaaaaaaaaaa
nie otwieraj sie...i tak g... zrozumie... a co do wrócenia.. pewnie, ze wroci do nich..ze zdwojoną siłą.. pan Bog rychliwy ale sprawiedliwy

Gość paulaaaaaaaaaaa
nie wiem w sumie co myśleć - ale on jej juz powiedzial takie slowa... Ty chyba nie uslyszalas takich slow... wiec to troche inna sytuacja nie sadzisz?

Gość krotko i na t
w niedziele mamy sie spotkac .. paulaaaaaaaaa ja tez mam podejrzenia ze swoim kumplom rozgadywal ...ktoregos razu cos wspomnial o dziewczynie swoego kumpla ..a ja nawet tego kumpla nie poznalam :D powodzenia Ci zycze :):) zaslugujesz na cudowna milosc bo fajna kobietka z Ciebie:)

Gość krotko i na t
nie wiem w sumie co myslec ------ tak, ale ja zadalam to pytanie bo czulam ze cos jest nie tak ...........nagle ktoregos razu napisal mi na gg!!!! ze teraz nie bedzie mial zbyt duzo czasu do w pracy ma starszne zamieszanie :D ....potem ogolnie jakies fochy strzela, jakby laske czasami ze wogle sie spotkal ze mna ... nie nie chcialam od niego deklaracji ......i on oczywiscie nie musial sie zaangazowac jak ja ....jednak troche chlopak chyba sie zabawil moim kosztem

Gość nie wiem w sumie co myśleć
no chyba masz racje. sprawa nie jest warta świeczki poszukaj sobie jakiegoś wartościowego faceta. bo to jakiś "wybrakowany towar"

Gość krotko i na t
Dzięki dziewczyny :*