Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajjjjjjjjjjjjjjjjj

uczuciowy dylemacik

Polecane posty

no wlasnie skoro dopuscil do takiej sytuacji to chyba mu nie zalezy??

ale on tez mnie olal. przciez nie podszedl do mnie:( ja juz nie wiem co jest co. chcialabym sie spotkac z nim ale boje sie ze on juz tego nie chce

Jeśli to Ty bardziej starałaś się w związku to być może to prawda co piszesz... Facet może doszedł do wniosku że dużo problemów. Ale z drugiej strony to czemu się chowa na gg? To dziwne, tak jakby go ta cała sytuacja bardzo ruszała, a to z kolei dobry znak. No cóż teraz wszystko w Twoich rękach. Sama musisz się dowiedzieć co on myśli.

Gość kjusauyhgufkwgef
Nie musisz tutaj pisac, ale przede wszystkim nie oszukuj siebie i szczerze sobie powiedz jak to jest. Wyglada mi na to, ze jemu bylo wygodnie, bo mial z toba seks kiedy chcial, a ty sobie wmawiasz, ze z jego strony to cos wiecej

no wlasnie jak to jest?? czy on mnie wykorzystal czy jednak bylo to 'cos wiecej'? nigdy nie sciemnial i nie klamal. zawsze moglam na niego liczyc w sprawach nie zwiazanych z seksem ale tak po prostu po przyjacielsku. z drugiej strobny to ja chcialam zwiazku a on nie chcial sie angazowac na powaznie. dlatego trudno mi teraz wyczuc czy mu zalezy czy uznal ta impreze za dobry pretekst do zwiania

to nie on mial seks kiedy chcial. to raczej ja do tego doprowadzalam. on jest niesmialy itd.

Gość kjusauyhgufkwgef
"z drugiej strobny to ja chcialam zwiazku a on nie chcial sie angazowac na powaznie" Mysle, ze sama sobie odpowiedzialas

czesto spitykalismy sie bez seksu. z drugiej strony moze jednak gdyby mu zalezalo to staralby sie bardziej. moze traktowal mnie jako przelotna 'kolezenska' znajomosc?? ale jezeli tak to wlasnie dlaczego tak zabolala go ta impreza ze udaje ze go nie ma?

Bo może jednak mu na Tobie zależało. :) Ale Ty jak sama piszesz zachowywałaś się trochę głupio i nieodpowiednie do sytuacji.

Gość kjusauyhgufkwgef
Bo jest niesmialy a ty go jeszcze na dodatek olalas. Poza tym to ty sama sie pchalas do lozka, wiec on nie musi miec z tego powodu wyrzutow

z tym jego zwiazkami to jest tez historia na osobny topik. nie mial innych przede mna. boi sie zaangazowac jest samotny. od wielu lat mieszka sam (dluga historia)

no pchalam sie do lozka. bo go uwielbiam. a on tez sie pchal. oboje sie pchalismy i bylo super. on sie pchal do mnie od 3 lat ale na poczatku go nie zauwazalam

Gość kjusauyhgufkwgef
Lily Allen, zazdroszcze, ze potrafisz byc taka mila, bo mi czasem rece opadaja!

pisal do mnie smsy na swieta itp a ja myslalam ze pomylil numery. okazalo sie ze po prostu byl niesmialy 3 lata!!! szok. kiedy ja sie zakochalam to wlazlam na niego na calego. na pewno byl przytloczony tym. nie chcial zwiazku na powaznie (wiedzial ze chce dziecko itp) ale sam tez chyba chcial skoro sie nie zabezpieczal. poza tym to juz nie wiem co myslec.

Gość kjusauyhgufkwgef
ROZMOWA

No bo widzę, że autorka jest teraz w stanie nie zbyt fajnym. A jak mi się coś popsuje z facetem to też panikuję :P No ale zawszę próbuję napisać i dowiedzieć sie o co chodzi. Niewyjaśnione sytuacje są najgorsze.

no i teraz ta chora sytuacja z ta impreza. to co olac to i potraktowac ze on mnie odrzucil czy walczyc o niego i odkrecic to? czy czekac az on to zrobi jezeli w ogole to zrobi. jezeli mu zalezy to powinien ale jezeli jest niesmialy )a jest bardzo to moze bedzie sie bal)

Lily masz buziaka goracego ode mnie. i nieznajomy kolega tez bo co facet to facet. oni widza swoiat inaczej:)

Gość kjusauyhgufkwgef
A czemu myslisz, ze jestem facetem? :-)

no ale jak do niej doprowadzic?? nie chce pisac sms na ktory on moze nie oipdowoedziec bo np. nie bedzie wiedzial co napisac. nie chce tez dzwonic bo wyjdzie ze sie narzucam. moze zaaranzowac 'przypadkowe' spotkanie. albo odwiedzic go w domu?? albo wymyslic pretekst??

Gość kjusauyhgufkwgef
Nie wazne. Normalnie porozmawiajcie i wszystko sie wyjasni.

widze. jestes facetem

jajajjjjjjjjjjjjjjjjj dzięki :D Życze Ci odwagi. Odezwij się do niego jutro... A i napisz nam później jak się zachował :P Ja już idę spać Dobranoc 🌼 🖐️

a co jezeli ten czarny scenariusz jest wlasciwy?? a moze lepiej jednak dac mu troche czasu na 'ochloniecie' i poczekac az sam sie odezwie??

Jak ten czarny scenariusz jest prawdziwy to przynajmniej nie będziesz miała zbędnych złudzeń.

Gość kjusauyhgufkwgef
Zadzwonic i powiedziec, ze chcesz porozmawiac. I wyjasnic WSZYSTKO. Lacznie z tym, czego od siebie oczekujecie. I nie mysl stereotypami, bo nigdzie nie ma 100 % kobiet, ani 100 % facetow. I przede wszystkim nie boj sie facetow, bo oni sa tacy sami jak kobiety. Po prostu ludzie sa rozni.

dzieki za dobre rady pomysle o tym napisze na topiku za jakis czas. ale raczej nie jutro:)

oj ale to takie trudne. on nie lubi gadac o uczuciach. w ogle jest malomowny. ale go kocham moje serce go kocha