Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ładnie...

ciągle śpiąca

Polecane posty

Gość no to ładnie...

Nie wiem co się ze mna dzieje. Od miesiąca ciągle mi się chce spać, to jest nie doopanowania, zaznaczam,że się wysypiam, sennośc łapie mnie koło południa i tak mnie trzyma do 17. Nic nie pomaga-kawa, wyjście na dwór. Do tego: apetyt na słodycze, wybuchowość, paznokcie mi sie łamią okropnie i te i bóle pleców od baków do lędźwi. Z tym bólem to najgorzej jest rano-cięzo mi się zwlec z łóżka. Co to jest?

Gość asiax161
a co z piciem? chce ci sie wiecej pic niz zazwyczaj?

Gość asiax161
moze powinnas do lekarza pojsc. to by bylo najlepsze wyjscie. moze przemeczona jestes... przepracowana

Gość no to ładnie...
no z piciem to oki, nawet za mało piję-ale przed okresem jak smok

Gość asiax161
"Objawy przesilenia wiosennego Po czym możemy poznać, że i nas dopadło zjawisko zwane przesileniem wiosennym? Przede wszystkim po nastroju – ogólne niezadowolenie, złe samopoczucie, senność, wyczerpanie, rozdrażnienie i niepokój. Wszystko to przekłada się na funkcjonowanie organizmu – szybciej łapiemy choroby, pojawiają się infekcje wirusowe i bakteryjne, kaszel, katar, bóle głowy, łamanie w kościach, bóle kończyn oraz klatki piersiowej. Do tego dochodzi także niechęć przebywania w towarzystwie innych osób, poczucie osamotnienia, obojętność i kłopoty z koncentracją. Zwiększony jest apetyt na słodycze i senność, także w ciągu dnia. U niektórych osób przekłada się to również na osłabienie pociągu seksualnego. Wszystko to jest dla nas sygnałem, że organizm przestawia się na rytm wiosenno – letni, gdyż zmienia się poziom hormonów, sposób funkcjonowania krążenia, częstotliwość oddychania oraz tętno."

Gość no to ładnie...
dziękuję bardzo;) też to podejrzewam, tylko to trwa już dłuugoo ale oststnimi czasy się nasiliło

Gość no to ładnie...
chyba wypiję browarka;)

Gość asiax161
no to miej nadzieje ze to nic powaznego tylko przestawiasz sie na tryb wiosenny :) ja nie wiem ile to trwa. poszukaj o tym wiecej to moze cos ciekawego znajdziesz. powodzenia :)