Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka leona jacksona

Co jest z tymi facetami????

Polecane posty

Dobra..dlugo nie bylam z facetem i brakuje mi seksuuuuu,ale oczywiscie nie tylko tego.Chodzi o ta bliskosc o to by poczuc meskie,silne cialo przy swoim itd.Poznalam jedengo faceta ,ktory dawal do zrozumienia ze chodzi mu tylko o seks,ale ja sie szanuje,wiec odmowilam.Koles sie wiecej nie odezwal....a ja po 2 tygodniowych przemysleniach doszlam do wniosku,ze skoro on mnie nie szanuje to ja w tym wypadku tez nie musze,a przyjemnie moze byc(w koncu kazdy ma swoje potrzeby).Napisalam do niego, wprost tak samo jak on,ze mam ochote na niego.Umawialismy sie 2 razy,ale za pierwszym pozno(w nocy) sie odezwal ,a wczoraj wcale...w ciagu dnia jeszcze pisal,ze ma na mnie ochote ,a potem jak juz ma przyjsc co do czego to sie nie odzywa???? To on chce czy nie chce??? Widze go na gg zawsze bardzo pozno-moze on ma dziewczyne?kurwa o co chodzi bo ja chyba za madra jestem zeby skumac facetow haha

Gość luuuudzie
"a ja po 2 tygodniowych przemysleniach doszlam do wniosku,ze skoro on mnie nie szanuje to ja w tym wypadku tez nie musze," Ale durne masz przemyślenia :O

Gość end
wiecej szacunku dla siebie dziewczyno bo jak ty do niego z takim tekstem to on pewnie mysli ze ty jakas dziwka jestes :) i jak chcesz mu sie oddac od tak to tez mozesz sie oddac kazdemu :) a nie wszyscy tacy sa ze chca latwe dziewczyny. moze on cie poprostu sprawdzal a ty do niego z takim tekstem raz ze nie a pozniej tak. Po co to, mozna sie okreslic, nastepnym razem jak cie facet bedzie chcial przrleciec to mu powiedz ( dam ci po slubie jak cie polubie ) zalatwi wszystko i bedziesz wiedziala czy mysli powaznie o tym czy nie :) jesli tak to bedzie sie ciebie trzymal i mial szacunek :)

bo ja mam juz dosc tego,ze faceci bezkarnie bzykaja kogo chca i nikogo nie szanuja...Teraz ja chce bzykac kogo popadnie i nie szanowac ani siebie ani facetow!!!ot taka jestem

Gość end
ale co tym udowodnisz ???????????????? dziwke z siebie zrobisz. pozniej ci dzieci powiedza. mamo a to prawda ze bzykalas sie z 3 facetami na raz a 4 to nakrecal na kamere bo mi sasiad powiedzial :)

on mnie na pewno nie sprawdzal...on taki jest!!!Gdyby mnie sprawdzal to by sie odezwal po tym jak mu tlumaczylam,ze nie ide do lozka z kims kogo nie znam,a on i tak nastepnym razem swoje,a ja twarda bylam i mu mowilam,ze po 3 randce minimum,a potem to sie nie odezwal wcale:)do momentu az mu napisalam ,ze mam ochote...

no halo halo z jednego nie robmy od razu 3. A faceci to dzieciom sie moga chwalic ile to lasek zaliczyli??Jak juz wczesniej pisalam dawno z nikim nie bylam i wrecz czuje sie jak cnotka nie wydymka.

Gość ohhhhhhhhhhhhhhhj
a od czego są wibratory

ok nie chodzi tylko o to zeby miec pale miedzy nogami!!!Chodzi o to meskie wielkie cialko....czego wibrator mi nie da.

Gość ohhhhhhhhhhhhhhhj
no rozumiem.... wystraczy isc na jakas dyskteke/do pubu w inne publiczne miejsce i cos wyrwac

Gość end
daj sobie z takim spokoj. Ja jestem facetem mam26 lat ale jak widze co dziewczyny robia to mi ich zal. Naprawde chcialbym miec dziewczyne ktora nie mysli zeby sie puscic z jakims nieznajomym. ja kiedys tak gadalem z dziewczyna i jak wpadlem na jej lozko na pierwszej randce to naprawde wstalem i usiadlem na krzesle. byla tak napalona ze az ja skrecalo ale powiedzialem jej ze jak ze mna na pierwszej randce chce ladowac w luzku to ilu miala do tej pory facetow jak z kazdym tak robila. nie doszlo do niczego i sie bardzo ciesze ze nie bylem jej kolejna zdobycza ze tak to okresle :) tez mialem ohote i to duza ale powstrzymalem sie bo nie mial bym tez szacunku dla takiej dziewczyny. pozniej sie dziewczyny dziwia ze facet nie ma dla nich szacunku. Na tez szacunek trzeba sobie zapracowac czasem miesiacami oporow mimo ze kusi ale jak facet widzi ze sie nie oddajesz odrazu jemu to moze miec pewnosc ze innemu tez sie nie oddasz :_)

ahhhh agresora dzisiaj mam od samego rana...i ....wkurza mnie to,ze wszyscy widza tylko dziwki i kurwy ,a to ze facet zalicza dziewczyny na lewo i prawo to sie nie liczy to on juz kurwiarzem nie jest?Czemu tego nikt nie widzi??

Gość end
wiesz meskiego ciala moze ci dodac kazdy ja bym tam nie pozalowal zeby cie przytulic itp, ale do seksu to nie tak szybko:) ja o tych 3 mowie jakbys juz sie stoczyla sie na dno to jednego czy dwoch moglo by ci brakowac :) czasem jak slysze o takich dziwkach mlodych to za mnie obrzydzenie bierze :)

To jest jedyny taki przypadek w moim zyciu zebym w taki sposob podchodzila do seksu i uwierz nie jestem az tak napalona jak ta z Twojej opowiesci,ja poprostu czuje sie samotna...a widokow na odnalezienie normalnego chlopaka nie ma....wiec pozostaja tylko ten bzykacz :(

Gość end
wiesz kiedys sie mozemy umowic to sie bedziesz mogla przytulic i mozemy pogadac jak chcesz :)

Gość a ja mam 20 lat
i jestem bardzo ciekawa jak to jest i własnie mam ochote zrobic to z nienzjaomym żeby nikt sie nie dowiedział, jestem dziewicą moze to głupie ale ciekawosc zaczyna wygrywac za długo czekalam na tego jedynego teraz juz wiem że to bujda

wiem,wiem o jakich mlodych dziwkach myslisz. Moze faktycznie na jednym by sie pozniej nie skonczylo...ajjajajajj to moze lepiej jakos sprobowac tego kolesia przetrzymac te pare randek w jakis magiczny sposob.,...Dodam,ze on pomimo tego,ze jest seksmaniakiem to jest bardzo sympatyczny(albo sprawia takie pozory)i wyksztalcony.

Zdecydowanie nie warto czekac na tego jedynego.Jesli masz pecha co do facetow to sie nie doczekasz....

Gość end
wiesz ciekawosc to pierwszy stopien do piekla :) moja babcia mowila ze szczesliwe dziewcze ktore molosci nie zaznalo bo nigdy przez nie po nocach nie plakalo :) cos w tym jest :)

haha no fajnie byloby sie przytulic:)))

Gość a ja mam 20 lat
ale mam chłopaka :D a najlepsze jest to ze jest 10 lat starszy i tez jest prawiczkiem :D

moj drogi czasy sie zmienily....Twoja babaci moze racje miala ,ale w dzisiejszych czasach to nie dziala..

No to jaki jest problem??To on raczej juz nieznajomym nie jest mwiec na co czekacie na slub??:)

Gość a ja mam 20 lat
troszke sie boje że mi zrobi dziecko, bo nie ma doświadczenia . moze to głupie i rzeczywiscie przez jakis czas czekalismy na ślub :D

Gość end
wiem ze czasy nie te :) a skad jestes fanko leona ?????

Widze,ze ktos ma ochote na przytulanie:)Sopot.A ty?

Gość a ja mam 20 lat
fanko leona wiec doradzasz mi zasppkojenie ciekawosci? :) :D

Gość end
to ja z druiej strony polski :( szkoda ze tak daleko :(

Zawsze mozemy zrobic tuli tuli tutaj na forum.Kurde,ale zeszlismy z tematu.A ja tu chcialam dalej ponarzekac na facetow dymaczy ....niech sie ktoras z dziewczyn wypowie.....

Jak najbardziej,ja tam bardzo ciekawska jestem i zawsze wszystko musze wiedziec sprobowac i sprawdzic i chodzi o wszystko ogolnie.