Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka leona jacksona

Co jest z tymi facetami????

Polecane posty

Gość bo wiekszzosc
to dumacze :) .....end fajny facet umowcie sie posrodku wiosna blisko

Gość a ja mam 20 lat
a jakies porady ogólne do pierwszego razu? wez pod uwage że dziewica i prawiczek :D:D

dobre,dobre

Gość lalineczka
Straszną szmatę z siebie zrobiłaś:(. Albo trzeba było nie grac cnotki i się z nim przespać jak chciał albo zamilczeć! On teraz nie ma do ciebie szcunku, sama się prosisz o seks, podajesz na tacy a on cię robi w konia, bo pewnie podrywa inna, bardziej się sznującą a ciebie przeleci z braku laku jak kiedyś bedzie mu się nudzić. Opamiętaj się!

no wiesz co do pierwszego razu to musi byc dluga lekturka.Koniecznie poszukaj jakis wczesnijeszych topikow i poczytaj.On chyba raczej tez powinien zabrac sie za lekturke..

Gość end
hyba jestem za duzym filozofem :)

Gość lalineczka
I jeszcze jedno: po takim seksie to dopiero poczujesz się żle i jak szmata...Żeby zapalić papierosa nie warto iść po ogień do piekła.

Gość bo wiekszzosc
jak to za duzym ? :)

Opamietaj sie??Jak w kosciele hehe..i o to chodzi,ze ja z siebie szmate robie ,a to ze on bzykacz jest najwiekszy to juz sie nie liczy??!!

Gość end
fanka moze kiedys na wakacjach bedzie czas to wpadne do sopotu HMM :) narazie to by bylo ciezko :)

Gość lalineczka
Nie chodzi tu o niego tylko o ciebie. Co, na złość mamie nasrasz sobie w gacie? Nawet jak mu chciałaś dać dupy to cie zlał...Pomyśl trochę

jak mnie to denerwuje!Ja chce rownouprawnienia,a nie ,ze mnie tu od szmat wyzywaja ,a jak facet sobie zalozy na forum topik ,ze wlasnie bzyknal sobie kolejna to jest radosc w narodzie bo koles sobie odbrze zrobil ,a ja nie moge??

Gość end
ja to mysle tak ze jak ktos chce toniech sie bzyka itp. mi to nie przeszkadza ale tylko zeby syfa nie roznosili :) róbta co chceta :)

Gość bo wiekszzosc
nie traktuje skesu jak jakis sprawdzian. poznaje mezczyne ktorego uwazam ze ma to cos co powoduje ze warto z nim sie kochac ....to ide..w calym swoim zyciu pelnym chcacych zwiazac sie ze mna mezczyzn mialam 2. nie mam zamiaru bawic sie w jakies gierki typu - no to kolejny etap czekam pol roku z seksem skrecajac flaki w srodku zeby tylko potem nie myslal ze wskocze kazdemu do lozka :D ze tak powiem to juz jego feler ze ma komplesy czy nie umie mi zaufac

Bez urazy,ale mam nadzieje ,ze do wakacji znajdzie sie jakis mezczyzna ,z ktorym bede robic tuli tuli (chodzi mi o mojego przyszlego chlopaka zeby znowu nikt nie pisal ,ze szmate z siebie robie)lol

Gość lalineczka
czy ci sie to podoba czy nie, zachowujesz się jak szmata i o tobie tu rozmawiamy, i wcale to nie znaczy, że popieram i przyklaskuje facetom ruchaczom. Tyle, że nigdy tego nie robiłas tak "dla sportu" i nie pyskuj jak nie wiesz czym to pachnie.

boze kocham przedmowczynie moja

chodzilo mi o "bo wiekszzosc"

Gość end
jeden ciort czy kobieta czy facet. albo dziwka albo dziwka meska ;) niech sie rżna w dupaki ile chca a od pozodnych dziewczyn lalilijka czy jak ci tam sie odwal :) to ze nie poszla z facetem sie jebac to chyba dobrze o niej swiadczy a to ze jej sie chce to nie znaczy ze jest dziwka bo naszym matka tez sie nie raz chce i sie bzykaja z ojcami i nikt ich od dziwek nie wyklina :)

a ty robilas to dla sportu,ze wiesz czym pachnie?Podziel sie doswiadczeniem?Po pierwsze jeszcze sie z nim nie puscilam...a po drugie nigdy nie mow nigdy moze jak to zrobie ot okaze sie ,ze to ten jedyny :)i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie..

Gość lalineczka
"bo wiekszzosc", ona jest konsekwentna-nie mówi że nie a pózniej leci za facetem z majtkami w zębach. "bo wiekszzosc"---> fakt, przychodzi moment że skręca i czekanie bywa upierdliwe ale chociaż kilka tygodni się wstrzymaj;)

end czy mi sie wydaje czy ty mnie bronisz??ahhh chyba cos tu miedzy nami iskrzy...drugi koniec Polski to w koncu nie az tak daleko.

Gość lalineczka
fanka leona jacksona, nie poszłaś z nim, bo cię olał-to jedyny powód, a w bajki że się w tobie zakocha jak dasz mu dupy nie wierz.

lalineczka to co robilas to dla sportu??

lalineczka ajjj idz do spowiedzi bo wiary Tobie brak.

Gość lalineczka
w każdym razie nie wyobrażam sobie sytuacji, żebym najpierw się zarzekała, że seks na 3 randce( co za idiotyzm żeby to mówić) a pózniej jak facet mnie olewa, to się zgadzam na posuwanie, bo może jednak sie we mnie zakocha...To szczyt głupoty!

Gość lalineczka
jesteś bardzo naiwna, bardzo niedoświadczona i kompletnie nie znasz się na facetach:)

Gość end
musze cie troche bronic bo kazdy jedzie po tobie jak po jakiejs glopiej szmacie :) ciekawe czy ta lilijeczka taka siweta :) wedlog mnie to dziewcze to jest typu bulke przez bibulke a chuja pelna papą :) haha :) dobze ze mu sie nie dalas, niech wie dziwkacz ze nie wszystkie sa takie same :)

widzisz tak w rozmowie wyszlo,ze walnelam takim tekstem.A w to,ze on sie we mnie zakocha to nie wierze.Wiedze,ze masz jakis problem bo jesli /twoim zdaniem to co tu pisze to glupota to po co czytasz i odpisujesz!!!!!Szczyt glupoty!