Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka

własnie wróciłam z randki

Polecane posty

Gość randkowiczka

czesc dziewczyny i chłopaki :-) pisze bo chciałbym sie poradzic w pewnej sprawie . Wczoraj wieczorem koło 19 wieczorem wracałam z pracy i przechodząc przez ulice niedaleko domu spostrzegłam super autko a w srodku przystojniaka który sie na mnie patrzył. Poszłam dalej a za chwile na innej ulicy znowu go zobaczyłam i zatrzymał sie ... powiedziła , ze wygladam podobnie do kogos tam i dlatego zwrócił na mnie uwage i tak od słowa do słowa i ... umówilismy sie na wieczór . Odwiózł mnie do domu i miałam godzine na przyszykowanie sie na randke . To była najkródsza godzina w moim zyciu , ale wyrobiłam sie :-) Przyjechała spózniony 5 minut ale wysłał mi smsa ze bdzie za 5 minut. Zaprosił mnie na kolacje do chińskiej restauracji, pozniej do kona i na koniec do pabu i dyskoteki gdzie połowa to byli murzynia:-) PO raz pierwszy bawiłam sie z murzynami i było super . A wracajac do mojego "faceta" to zachpowywał sie idealnie drinki , drzwi , chciałam zapłacic z nim rachunek ale sie nie zgodził, za kino tez on zaplacił ... Było mi niezrecznie ale nie pozwolił mi . Po dyskotece zabrał mnie do domu swojego przyjaciela, całowalismy sie i przytulał mnie , słuchalismy naszej ulubionej muzyki a w dodatku okoazało sie ze współpracował z akonem!!!!!! Uwielbiam go!! Własnie odwiózł mnie do domu i zapowiedził ze przyjedzie o mnie o 13 i pojedziemy nad ocean i wrócimy w niedziele wieczorem ... był taki cudowny ze sie zgodziłam ale do 13v duzo czasu, moge sie wycofac.... Nie wiem co mam zrobic ??? Nie znam go . Dodam tylko ze jest czarny i bogaty . Co myslicie o tym wszystkim???

Gość szokens
wywiezie Cie do domów publicznych :P nie jedz

Gość randkowiczka
przepraszam za błedy ale jeszcze chyba nie wytrzezwiałam...;-)

Gość randkowiczka
na prawde czuje , ze jest szczery ....

Gość szokens
tym bardziej nie jedz :P

Gość randkowiczka
to facet moich marzen :-) A to był najwspanialszy wieczór od dawna. Nie pamietam kiedy tak dobrze sie bawiłam ..

Gość szokens
to, że dziś jest fajnie nie oznacza ze będzie jutro :P nie wiem ile Ty masz lat ale zachowujesz sie jak nastolatka :P

Gość Sway
Naiwność ludzka nie zna granic:O i Ty myślisz że facet zakochał się w Tobie od pierwszego wejrzenia na chodniku?

Gość randkowiczka
a moze wartom czasem spróbowac ? DZiewczyny musicie byc takimi pesymistkami???

Gość marna provokacyjka
naiwnośc ludzka nie zna granic że wierzą w takie opowiastki 💤

Gość randkowiczka
masz na mysli opowiazdki tego chłopaka o weekendzie nad oceanem???

Gość Sway
Zresztą jedź dziewczyno baw się dobrze kochaj szalej nie pytaj co dalej itp tylko nie zakładaj potem tematów typu "wykorzystał mnie i zostawił" albo "zostałam sprzedana do burdelu" :o nie jesteśmy pesymistkami tylko realistkami a to różnica, ehhh.... mam nadzieje że to prowokacja

Gość randkowiczka
ok, powiem szczerze , ze jesyem raczej rozwazna i madrą osoba i mam intuicje. Na prawde czuje , ze swietnie pasujemy do siebie . To nie pierwszy raz kiedy zostałam zaczepiona na ulicy przez chłopaka(czarnego) ale nigdy nie dałam numeru tel pomimo iz prosili . Zawsze wykrecałam sie tak ,ze ja wezme i odezwe se ale nigdu tego nie robilam . A karteczka "lądowała w koszu za rogiem". A tym razem poczułam inaczej ...

Gość randkowiczka
To nie jst prowokacja!!!! Dajcie spokój ! Pytam szczerze

Gość a ja nieeeeee
naiwnośc ludzka nie zna granic że wierzą w takie opowiastki :D ja też jestem skłonna uwierzyć w tą naiwność :D ale znając głupotę dziewczyn to skłonna jestem uwierzyć,że te story jest prawdziwe :D a dziewczyno,że on ci powiedział,że pracował z akonem to nic nie znaczy, poza tym czarni pięknie gadają ale musisz się przygotować na to,że będziesz którąś tam z kolei bo oni do wiernych nie należą i pobawi się tobą i rzuci.

Gość randkowiczka
ok, kobietki dzieki za opinie Nie powiem ze jestem happy ale przemysle jeszcze to :-) U mnie dopiero 6.50 wiec mam jakies 5,5 h na myslenie i wysłanie smsa :-) Miłego dnia wam zycze a ja chyba sie przespie troszeczke:-)

Gość spec od provo
to śmierdzi provo na kilometr, ja wiem po czym poznac prowokację, nie chodzi tylko o treść ale o formę ten temat to na 100% provo

Gość randkowiczka
myslisz sie tym razem. Powiedz po co komu tak prowokacja jaki cel miałabym w tym ?

Gość kdkdkd
Wiesz, panienko, a tak w ogóle tu jest Polska. No więc może jakieś krótkie wprowadzenie: hej, mieszkam w Stanach. A tak w ogóle to chociaż nie zapomnij o paczce prezerwatyw.

Gość randkowiczka
jesli chodzi o styl i forme to juz przeprosiłam ale jestem padnieta... spedziłam cały dzien w pracy a zaraz potem ( jak juz napisałam wyzej w biegu musiałam sie przyszukowac w godzine ! K ąpiel , ubrania makijaz... Całą noc nie spałam tanczylismy , i ogólnie sporo wrazen jak na jedną noc . A tak na marginesie jestem po całym tygodniu pracy , ledwo przezyłam i wracajac wczoraj z przcy marzyłam tylko o łózku a tu psikus. Wiem ,ze jest tu pęłno błedów ale nie mam ochoty poprawiac ich tzn, niemam siły sorry

Gość randkowiczka
kdkdkd a- a tu nie jesyt Polska:-P i nie ma znaczenia gdzie mieszkam wiec o co Ci chodzi ?

Gość kdkdkd
Pannico, no i o to chodzi, nie mieszkasz w Polsce, więc nie pokazuj z radości języka, tylko ucz się komunikacji. Bo jak się to czyta, to nie wiadomo o co biega. Co, trafiłaś w klubie na zjazd studentów nigeryjskich, czy co?

Gość ennndd
To kobieta po Ciebie przyjechała, czy facet? Nie rozróżniasz męskich i żeńskich końcówek, zupełnie jak Kali :O

Gość ennndd
Będziesz jego białą suką. Pasujecie do siebie. Juz gadasz jak murzina :D

Gość ennndd
kdkdkd Pannico, no i o to chodzi, nie mieszkasz w Polsce, więc nie pokazuj z radości języka, tylko ucz się komunikacji. Bo jak się to czyta, to nie wiadomo o co biega. Co, trafiłaś w klubie na zjazd studentów nigeryjskich, czy co? Pewnie były urodziny jakiegoś stulejarza z F23 :D

Gość dobra rada dla ciebie
nie zgadzaj się na sex :) powiedz, że jesteś ortodoksyjną katoliczką :P jeżeli wytrzyma rok, to znaczy, że kocha :) jeżeli nie to znaczy, że chce się zabawić, albo po prostu mówiąc wprost przelecieć, jak się wyżyje powiem bye bye :P

Gość a dlaczego zaraz
:D

Gość randkowiczka
Dobrze , ze was nie posłuchałam :-P Dziewczyny nie oceniajcie facetów po 2 minutach rozmowy, pierwszym spojrzeniu czy kolorze skóry!

Gość papapa lilitka
i jak sie skonczyla historia??

Gość pepea
wyobraznie to ty masz hehe