Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka

własnie wróciłam z randki

Polecane posty

Gość aniiiita
hej i jak było?? Ja tak poznałam swojego męża;-)) ale jestem w trakcie rozwodu;-P Takie życie- ale przynajmniej mam co wspominać;-))))

Gość randkowiczka
aniiita- nigdy nie wiadomo gdzie spotka sie swoja drugą połówkę, prawda ;-) A rozwodu na pewno nie bierzecie z tego powodu , ze spotkaliscie sie " na ulicy" Ja swietnie sie bawiłam i nie interesuja mnie głupie komentarze :-)

Gość randkowiczka
papapa lilitka-- historia sie jeszcze nie skonczyła:-) A to ze siedze teraz tutaj szczesliwa to znaczy , ze nic z tego przed czym mnie ostrzegano sie nie wydarzyło :-) Własnie usiłuje sobie przypomniec kiedy ostatni raz tak dobrze sie bawiłam .

Gość trele morele baks
Mimo wszystko powiem ci,ze masz odwagę.....

Gość trele morele baks
Ja bym chyba na kilometr uciekała

Gość dlhvbgKLJWVB
znasz go 1 dzień i już słuchaliście waszej ulubionej muzyki??? hmm ciekawe :-O

Gość randkowiczka
a co ma słuchanie muzyki do długosci znajomosci ??? Po prostu jak wsiadłam do auta jak mnie podwoził do domu to akurat miał właczoną płyte i zaczelismy rozmawiac nie widze w tym nic dziwnego!

Gość trele morele baks
yyyyy pisałas, że tej ulubionej muzyki słuchaliscie u jego kumpla, a nie w samochodzie.

Gość gem_ma
hmm..a ja bym nie przekreślała tej znajomości, bo skoro czujesz, że facet jest w porządku - to kto wie... jednak uażam, ze za krótko go znasz, aby wyjeżdzać z nim za granicę...tak na chłopski rozum. jeśli ma dużo kasy - niech ci pokaże jakieś miejsce w polsce...przynajmniej na początku znajomości.

Gość randkowiczka
dziewczyny nie wiem czy to ja tak pisze dziwnie czy wy mnie nie rozumiecie, ok to było tak :jak spotkałam go w piatek wieczorem i podwoził mnie do domu to w aucie grałam muzyka moja ulubiona, pozniej jak bylismy u jego kolegi w domu to wziął ze soba płyty i słuchalismy sobie... gem-ma my oboje mieszkamy za granica :-) a wczoraj pojechalismy tylko do innego miasta oddalonego o jakies 2 godziny i wrócilismy dzisiaj, fajnie ze myslimy podobnie ;-)

Gość randkowiczka
ja tez normalnie pewnie bym sie wykreciła ale od pierwszej chwili wzbudził moje zaufanie i tak fajnie nam sie rozmawiało i na prawde jest w porzadku , przekonałam sie podczas tego wyjazdu

Gość randkowiczka
wichłacz pewnie ty byc tak zrobiła ale ja nie jestem tobą:-)

eheheheh - najlepsze to bylo - ze zachowywal sie idealnie - drinki i drzwi.... eehehhehehhehehhe. nie ma to jak wysokie standardy

Gość gem_ma
no to skoro facet w porządku, dobrze sie przy nim bawisz i czujesz bezpiecznie - to po co ten post w ogóle :-) powinnas sie cieszyć z nowej znajomości, bo a nuz, przerodzi sie w miłość, czego ci z serca życzę :-) Powodzenia!!!

Gość randkowiczka
gem_ma masz racje .Dzieki za miłe słowa :-) pozdrawiam Cie serdecznie 🌼