Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała myszka 89

seks analny do końca

Polecane posty

Gość mała myszka 89

Chłopak namawia mnie na seks analny i co gorsza chce skończyć w środku. Zgodzić się? :(

Gość genia z kafe
oczywiście...zawsze do końca.:)

Gość Kocyk
Obcych pytasz?

Gość mała myszka 89
a co Kocyk? mamy mam sie zapytać?

Gość jesli sama nie jestes pewna ze
chcesz, to po ch** sie pytasz? :O

Gość Kocyk
a co Kocyk? mamy mam sie zapytać? Nooo,nie wiem jak Ty,ale ja,jesli facet proponuje mi coś nowego w seksie przed czym mam jakies opory,to dyskutuje o tym z nim,a nie pytam ludzi,którzy przecież nie są mną,o to co powinnam robić w łóżku.

Gość BikiniKill
Uważaj zebyś hemoroidów nie dostała :P

Gość mała myszka 89
Mówi że później chciałby mi wysiorbać ustami sperme z mojej pupy. Trochę mnie to zdegustowało...

To zły pomysł. Potem nasienie przez długi czas wycieka z pupy, co powoduje u Pani wyraźny dyskomfort. I brudzi bieliznę.

Gość genia z kafe
goopiś agencie...mi nasienie ładnie sie wchłania...i rano nie ma śladów...lubię do końca :)

Nasienie nie może się "wchłonąć". To niemożliwe. Z resztą gdyby te 5-10 mililitrów nasienia dostało się do krwi, to mogło by się to źle skończyć.

Gość wystrysk w odbytnicę może
podziałać jak lewatywa:oJak masz zaparcie to polecam!:PW innym przypadku nie za bardzo...

Gość Tomaszekk
Jak laska poleży po wytrysku z wypiętą pupcią do góry, to sperma się wchłonie. Moja laska tak robi i jej z tyłka potem nic nie wycieka.

Gość Kocyk
Wchłonie...chyba w gówno.

Gość tez chcialabym wiedziec
czy to naprawde niebezpieczne, ten wytrysk w srodku...

Gość Karol XL
Pewnie że do końca, nawet jak wypływa, w końcu z pipki zawsze wypływa. To jest zresztą nasz sposób na kończenie dupcenia jak nas najdzie w gościach - tak żeby pościeli nie zaplamić. Skórcze orgazmu powodują że nasienie się zasysa głęboko i potem nie ma śladu żadnych wycieków. Dla czystości i zupełnego luzu przed analem zawsze jest lewatywa, na szybkiego prysznicem, ale czasem też z fachowego worka z rurką z mocnej rumiankowej herbaty. Fajny jest widok gołej babki pokornie leżącej z rurką tkwiącą w pupie. Zaczęło się od medycznego zastosowania i okazało się całkiem seksowne. W każdym razie znakomicie leczy ze wstydu i głeboko oczyszcza dupcię na analne harce.

Gość gdbhgdrtbh
A ja jako stara baba zawsze myslałam,ze seks analny jest dla tych ktorzy juz ze soba ładnych pare lat obcuja i juz sie znudzili soba i seksem jaki uprawiaja i musza pchac w dupe.A tutaj niespodzianka,20 latka z rownie młodym chłopakiem sa juz tak soba znudzeni,ze musza w dupe sobie wpychac.

Gość quest 55
Pewnie że do końca. Laski lubią poczuć strzał gorącego kremu. Pierwszy raz w d*pe przeleciałem żoneczkę mocno po pijaku, żartując że to jest za karę, jak coś tak było że mi podpadła. Uciekła na trochę do łazienki, przygotować się jak powiedziała. Zaraz potem bez większych ceregieli i pieszczenia a nawet dotykania cipki (jak kara to kara) wpakowałem jej kutasa w dupsko. Tylko wcześniej wcisnęłem jej do pupy i na kutasa pół tubki jakiegoś tłustego kremu. A zaskoczenie było że była zadowolona, mruczała i prężyła się jak kotka.

Gość jariol357
zawsze do konca:) to jest super

Gość jariol357
czy nikt nie lubi analka???

Gość jariol357
jednak nikt tego nie lubi:( a szkoda

Gość onnnn
Ja lubie ale moja zona nie za bardzo chociaz czasmi sie zgodzi no i do konca oczywiscie

Gość grewhgetgh
Czy wy jestescie chorzy psychiocznie.Nie dosc,ze kobiety sa takimi idiotkami,ze daja sobie wkłądac w dupe,to do tego uprawiacie anal bez prezerwatywy i to odpowiedniej do stosunku analnego.Zal mi idiotek i zal mi tych debili ktorzy na własne zyczenie nabawiaja sie chorob ,ktore w wiekszosci sa bezobjawowe,ale ppo latach dadza o sobie znac. Zal.Zal.idiotki i kretyni. A potem taka idiotka i debil zmieniajac partera zaraza roznymi infekcjami.Za kłaki bym wytargala takich debili. A kobiety ktore tego eni lubia,a jednak daja sobie wsadzac w dupe sa idiotkami do n-tej potęgi.