Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdfdgdfgdfg

Strasznie mała łazienka plus dużo problemów...

Polecane posty

Gość ciekawe jak długo myslał ten
co wsadził do twojej łazienki te płytki w pionie, które optycznie zwężają jeszcze pomieszczenie :-O o rany, ja też mam taki pierdzielnik-łazienkę jak twoja tylko dodatkowo ja mam jeszcze taki idiotyczny wystający wyłom , który w połowie nagle jeszcze zwęża łazienkę z 1,70m do 1,30m 😭

Gość a myślałam że to moja
łazienka przed remontem byla masakryczna. 1,8x1,8 m, na szczęście bez rurek gazowych, ale za to też ma na jednej ścianie przewężenie, tworzy się wnęka jakieś 40 cm... więc na wannę zostało 1,4m... W tej wnęce zrobiłam podwieszany kibel i dzięki temu mam ładną półeczkę. Umywalkę przeniosłam na inną ścianę i od razu jakoś zrobiło się więcej miejsca. Co do kolorów - nie widzę nic złego w beżach i brązach,a już argument "bo wszyscy tak robią" jest żałosny. Ja mam podlogę brązową, a ściany jasno żółte, ale bardzo ciepłe. Pod umywalką podwieszana szafka. I pralka w kuchni zabudowana - w łazience już by się nie zmieściła, byłoby strasznie ciasno. Wkleiłabym zdjęcie, ale ni eumiem ;)

Gość gość
Słuchaj, masz całkiem fajną rozkladowa łazienkę żebyś zobaczyła jakie ja cuda musiałem robić aby wykombinowac ze swojego kwadracika praktyczną przestrzeń, kup sobie junkers nowej generacji wszystkie są teraz malutkie, podwies go w lini prostej do otworu kominowego i na dzień dobry pozbywasz sie tej długiej rury ( tuż nad wc ) w miejsce wanny w ten róg przy wc wstawiasz kabinę a umywalkę możesz podwiesic tam gdzie teraz kończy ci sie wanna kwestia dwóch rurek. Podstawą jest teraz znalezien dobrego i niedrogiego hydraulika a ta rurę można zabudowac regipsem, aczkolwiek wcześniej wymienilbym ja na pcv.

Gość gość
Znajomi mieli problem z wystrojem małej łazienki. Też właśnie mieszkali w bloku, starym, gdzie nie wszystko było dobrze zrobione. Co mogę poradzić z obserwacji? Na pewno zabudowy z płyt gipsowych, fajnie maskują niedoskonałości. Jeżeli chodzi o szkło, to chyba lepiej zrobić małą kabinę prysznicową, na zamówienie. Znajomi właśnie sobie zrobili taką małą w http://zakladszklarski.com.pl/ - w sklepach praktycznie nie ma takich kabin nietypowych.

Gość Marczella
Ja też mam małą łazienkę i strasznie ciężko coś dobrać do niej, ale przeglądam właśnie stronkę sklepu Łazienka Plus i sporo mi się podoba. Myślę, że to kwestia poszukania i znalezienia czegoś co odpowiada no i do tego potrzeba czasu.

Gość Piranka
Te małe łazienki są tak męczące.. ja teraz wybieram płytki do swojej i mam problem - jaki kolor i jaka wielkość. Nie wiem też jaki prysznic ? Teraz są modne te które też mają w środku płytki / kafelki prawda? Ktoś może mi doradzi jakieś płytki ze sklepu Łazienkaplus bo już tam od nich robiłam wcześniej zakupy i teraz też bym chciała. :) Dzięki za pomoc.

Gość gość
Moja małutką łazieneczkę urządziłam kupując wszystko w lazienplaus.pl. tam mają dyży wybór np. małych umywalek. Kupiłam taką miseczkę fajna i właśnie niewielką roca urbi bodajże.

Gość łaźnia rzymska
Hej, Mała łazienka niestety to duży problem przy remoncie , ja akcesoria takie jak baterie do umywalek , do prysznica ,również kupowałam na łazienka plus.pl Jest tam bardzo duży wybór i jest to w rozsądnej cenie .

Gość gość
to ja proponuję odwiedzić sklep internetowy lazienkaplus.pl i tam zakupic wszystko to co potrzebne - mają bardzo szeroki wybor produktów więc i do małych łazienek na 100% coś się znajdzie! Ja w małej łazience posiadam tylko kabinę z prysznicem, małą pralkę, toaletę i umywalkę! I to i tak za dużo dla mnie!

do małej łazienki fajnym pomysłem byłaby kabina prysznicowa bez brodzika, do tego zabudowa wc z podwieszoną miska wc, i łazienki odmieni się nie do poznania, warto by było zabudować wszystkie rurki tak nic nie wystawało, gdybyście szukali dobrych stelaży podtynkowym to ja swój kupiłam na kkpol.com

Gość ZeniaAlicja
A ja ostatnio też kupiłam na łazienkaplus.pl cały zestaw , miska wc , zestaw podtynkowy oraz sedes , fajnie bo jest on w kolorze czarnym , niespotykanym ;) I w atrakcyjnej cenie ,Ogólnie wgl na tej stronie są promocje, kto teraz remontuje to wie

Gość Balbina81
Dziewuszki, jak tak zobaczyłam, że wymieniacie tę łazienkę.plus, to sama zajrzałam, promocje faktycznie super, jak pokazałam mężowi, to się zdziwił i pozwolił mi parę rzeczy wybrać, bo się opłaca, już doszło, szybko i pancernie zapakowane :D super, będę tam często zaglądać..może do kuchni coś dobiorę, bo widziałam, że też mają taki sprzęt

Gość JessiJ
A dajcie spokój z małą łazienką ;/ wgl tak to jestw tych blokach ;/ moja mama małaą ale ja to juz wgl. zeby automat spokojnie mógl wejśc to musiałam brać kabinę prysznicowa zamiast wanny , bo gdybym wybrała wanne to automat musialby isc do kuchni albo nie wiem .. na sufit chyba . Ja zamawiałam na łazienka plus.pl artykuły do łazienki i jestem bardzo zadowolaonaz ich usług

Gość gość
haha, wszyscy nagle kupują w łazienka plus ale fakt, sklep jest rzeczywiście wart uwagi. widać, że zainteresowanie tym sklepem rośnie z dnia na dzień ale nie ma co sie dziwić - tak bogaty asortyment, że chyba nigdzie tak nie ma

Gość tropical island
hehe zgodze się z tym ,że nagle wszyscy kupują na łazienka plus :P buehehe . na łazienka plus .pl jest bardzo dobry wybór. Ja tam zamawiałam kabinę prysznicową już odrazu ze wszytskim , z hydromasażem itd . Dlatego tam kupiłam bo mieli najbardziej rozsądną cenę w porównaniu do tych kabin ze marketów budowlanych.

Gość teddy bear
Na łazienka plus sa super aranżacje zwłaszcza dla małych łazienek , mi sie bardzo podoba ta z wieżą eifla , super wygląda ;)

Gość askorbinian
na łązienka plus.pl ja np urządziłam sobie łazienke w stylu taki m ze płytki na ścianach są szare ( duże ) wanna i reszta dodatków jest biała. podawać linków nie będę bo nie chce tu spamować . Pozdrawiam.

Gość gość
No to widziałam dla Ciebie artykuł na http://superwnetrza.pl o malych mieszkania i duzych mozliwosciach :) seriooooo

Gość Sarah Pi
polecam łazienka plus .pl towar dotarl szybko , bez szwanku

Gość Junnka
nooo i mają aranżacje czy też dział z pomysłami....także można poszukać u nich ciekawych rozwiazań na małe przestrzenie!

Gość gość
Niestety aż za dobrze znam problem małej łazienki - 50m2 mieszkania w bloku chyba wyjaśnia wszystko co? Malutka "klitka" w której mieści się toaleta, umywalka, lusterko, pralka i malutki prysznic! Nawet był problem zeby to wszystko jakoś dopasować ale udało się wkońcu kupić prysznic odpowiednich wymiarów w sklepie Łazienka Plus. Nie myslałam, że będzie tak ciężko

Gość Orchidea3105
Ja mam właśnie remont mieszkania , tzn juz kończymy , musimy sie wprowadzic na święta . I tk właśnie Patrzyłam to są kabiny prysznicowe w promocji . ja potrzebuje 90 cm bo 80 tka za mała . a dodam ze jest za 989 zł z Sanplast , takze sie oplaca .tak myślę przynajmniej .

Gość MariannaKK
"małe łazienki są na prawdę podstępne" - jak to podstępne?:D w sensie, że wydaje się jakby nie można było z nią nic sensownego zrobić, a wcale tak nie jest? jeśli w tym wydźwięku to jak najbardziej się zgodzę :) ja mieszkałam na studiach w akademiku i tam to dopiero MAŁA łazienka! :D dlatego teraz jakiej bym nie miała i tak wydaje mi się duża. fakt, trzeba trochę więcej pokombinować, ale dla chcącego nic trudnego! ;) a co do łazienkiplus to tam właśnie bardzo mi się podobają ich inspiracje wystroju, najchętniej co chwilę bym coś zmieniała, bo tyle rzeczy mi się podoba :D

Gość Olga88
Hehe, każde wnętrze jest do "zrobienia" :) A mała łazienka jest wyzwaniem i daje "kopa" do pobudzenia wyobraźni. Nie jest sztuką z długiego zrobić krótkie lecz przeciwnie :) Mamy łazienkę 2,5x2 mi daliśmy radę. Kwestia dobrania odpowiednich urządzeń i rozplanowania np. mebelków czy ergonomicznej organizacji przestrzeni. Mąż wszystko rozrysowywał na papierze technicznym:) Nam podeszła m.in. taka szafka http://www.lazienkaplus.pl/pl/regal-niski-z-blatem-gornym-101-cm-bialy-polysk-antado-amareno-b-m-265,471932,100,i.html. Wszystko da się zrobić tylko na spokojnie. Trzeba pogodzić posiadaną przestrzeń np. z gustami. Teraz pozostaje nam dobór akcesoriów ale to już szczegół :) Pozdrowionka i całuski.

Gość Gabriela91
W lazienkaplus.pl kupowaliśmy praktycznie całość wyposażenia do naszej łazienki 2 na 2 metry. Faktem jest, że trzeba sie nagłówkować żeby wnętrze było mimo swojej wielkości praktyczne w użytkowaniu.

Gość Jovitka C
U mnie jest mała łazienka i mało problemów. Czytam sobie czasami co tam ciekawego piszą na stronie fajnego sklepu Łazienka Plus i podbieram różne inspiracje dzięki nim. Łazienka to nie może być problem.