Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escape444

Facet powiedzial ze zostaniemy znajomymi, mial pisac i milczy

Polecane posty

Gość escape444
Ja tez zawsze mialam czytse sumienie. Chcialam naprawde przed chwila do niego napisac ale walnelam -doslownie, 10 razy glowa o sciane. Pomyslalam jak moglabym sie poczuc gdyby odpisal jutro, za klika dni albo nawet po minucie, grzecznie ,krotko ,bez emocji.

Gość escape444
setunia wykonczysz sie,powinnas ograniczyc z nim kontakt...moze jeszcze bedzie ci mowil jak bylo na randce?

Gość najlepszym rozwiazaniem
jest olewanie poza tym z nimi nie ma co "grzecznie" krotko .. " z nimi trzeba stanowczo, konsekwetnie i twardo.

sama pyalam ostatnio jak sie spotkanie udalo:/ teraz juz nie zapytam musze byc stanowcza ale ciezko tak:( czy kobity musa juz by takie zalosne? bez obrzy ale ja wlasnie czuje ze jstm zalosna za bardzo tez pokazalam mu ze mi na nim zalzy nigdy wiecej tak juz nie robie do poki nie bede cula ze mam faceta w garsci:/ Esape napisz pozniej co i jak u Ciebie razem jakos damy rade:)

Gość escape444
on milczy..ok Ja czuje sie w porzadku, sam chcial pisac ,dzwonic ..nie odzywa sie, jego wybor. Ja nic zlego nie zrobilam. Ostatni raz dzisiaj plakalam, lece na zakupy, musze zachowac godnosc. Setunia przytulam, bede pozniej!

Ecape masz racje, nie pisz! jakby mu zalezalo to nawet i by przyszedl do Ciebie musimy myslec o sobie ale nei przez pryzmat tych dupkow! bo tak to naprawdes iebie zniszczymy le na zakupy i ciesz sie ta sobota:) ja zaraz zjem obiad a pozniej pojde z sis na spacer ona tez trafila na jakiegos niefajnego typa:o do napisania pozniej w takim razie:)

Gość escape444
setunia ....jestem durna, wiesz co zrobilam, juz nawet nie musze pisac ,sama sie domyslisz

Gość escape444
no i brak odzewu oczywiscie

Escape ja tak mialam juz pare razy !!! ale to moja wina , ze tak bylo, bo ja totalnie zaczelam go olewac tzn nie chcialam sie spotykac, przekladalam spotkania az sie w koncu przestal odzywac i pozniej pisalam zeby mi wytlumaczyl dlaczego , co takiego zrobilam-jakbym nie wiedziala no a teraz to sie niepotzebnie ludze napisalam se w opisie gg \"udanego weekendu!;-)\" i nei zamiezam tam z nikim pisac, tym bardziej z nim]

Gość odwrotnaSytuacja
ja jestem w gorszej, odwrotnej sytuacji. Facet,z którym nie mogłam być kiedys, nagle pragnie odnowić kontakt ze mną. Pisze i dzwoni. Nie może przeboleć, że nie powinniśmy się kontaktować. Dodam, że nic z tego nie będzie, bo facet jest zonaty. pozdrawiam

Gość odwrotnaSytuacja
a nie ma nic gorszego niż słowa "zostańmy dobrymi znajomymi", co za obłuda... prawdziwa natomiast jest maksyma: albo kochać albo nienawidzić, nie może być mowy o pośrednich rozwiązaniach

Gość kamilosek
witam poszukuje dupeczki do lat 17 18 pisac na gg najlepiej jestem z krakowa i tez mi cza laski z krakowa albo poza krakowa ?

Gość no ja też tak miałem
Tyle, że ja to ja zostałem odrzucony, nie dano mi szansy zaproponowano, że na piwo zawsze możemy skoczyć, powiedziałem ok. I olałem sprawę, po chuj takie głupie gadki? Że co? jak gdyby nigdy nic wyskoczymy na piweczko od czasu do czasu, gdy coś do niej czuje? Bez sensu. Wiadomo z pkt widzenia kobiety to wielkie zdziwko, przecież mieliśmy byc znajomymi. Co za idiotki