Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszędzie dyskryminacja

Dziewica i prawiczek - najgorszy układ

Polecane posty

Może tym kogoś urażę, ale mam wrażenie że i dziewice i prawiczki to po prostu zakompleksieniu ludzie (z różnych powodów) którzy wolą wmawiać innym, że: czekają na miłość, że szukają kogoś podobnego do nich, że tylko dziewica, prawiczek - bo się po prostu boją. Lepiej im tak trwać przez kilka lat niż skorzystać z życia, zaszaleć, cieszyć się młodością... łatwiej powiedzieć: czekam na miłość, niż np. \"boję się że on mnie będzie porównywał, że ona będzie się ze mnie śmiała, ze pewnie nie sprostam wymaganiom\". Tak naprawdę nigdy się nie wie, która miłość jest prawdziwa. Można kogoś kochać a potem się przejechać. Można czekać 10 lat a potem żałować, bo tych kilku facetów, dziewczyn które się kiedyś spotkało mogło być naprawdę fajnymi partnerami. Jak dla mnie najlepszy układ jest wtedy gdy jeden z partnerów ma doświadczenie i może przekazać je dalej. A zdrada?? jest indywidualną sprawą każdego człowieka. Nie jest powiedziane, że jak się miało tylko 1 partnera to na bank się zdradzi. Owszem są tacy ludzie ale każdy inaczej postrzega związek i inaczej odnosi się z szacunkiem do partnera. jeden zdradzi, drugi będzie winy. Proste. Nie ma co główkować, że skoro ja nigdy z żadną nie spałem a ona tak to mnie pewnie zostawi... Marnujecie czas czekając na miłość...

Gość lubię ludzi
a nie dziewica i nie prawiczek? :D

Gość genia z kafe
prawiczki są fajne...każesz sobie całować cycka...a jemu w majtkach tryska...oj fajne chłopaki to są :)

\"Marnujecie czas czekając na miłość\" Co to ma znaczyć niby? Nie czekać na miłość, bo jej nie ma, tylko seks istnieje, wiec nie traćmy do niego okazji? Czy co?

HaPo- dokladnie. zachcialo mi sie smiac z tego stwierdzenia, choc jest to raczej smiech goryczy, niz wynikajacy z radosci. czy w dzisiejszym swiecie milosc stala sie az tak nieatrakcyjna? czy nie warto na nia czekac? miec nadzieje? dlaczego tylko pusty seks sie liczy? dla mnie to tak mechaniczne i puste podejscie... nie rozumiem tego swiata.

Dal mnie też była marzeniem, przez 25 lat i prawie się już poddałam, kiedy nagle marzenie się spełniło!!! :D Choć czasami do dziś nie mogę w to uwierzyć:-)

Gość genia z kafe
wez się za warke prawik i już będzie ci dobrze :p

Gość takie pytanko mam
mawronka spiknij się z prawikiem :) .

Gość dziewice są gorące
szczególnie po 20-tce, bardzo takie lubię. Najlepszy sex.

Gość dziewice są gorące
nie ma prawiczków po 20-tce, he he

Gość a to ci ciekawostka
brak slow..co za "interesujaca" teoria. Osobiscie wolalam zaczekac, niz potem pluc sobie w brode. I nie narzekam.

Gość do mawronki
Ja nie kazałem Ci gwałcić prawiczka a jedynie się z nim umówić tj zabrać się za niego a co z tego będzie to już los pokarze.

Gość do mawronki
ja uciekam

Gość nie dowiesz się
nie poznasz mnie :classic_cool: taki już jestem :)