Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznajoma123

List do nieznajomego...

Polecane posty

Mam problem. Chodzę do 1 klasy Liceum, mam 17 lat. Chodzi o to, że od dłuższego czasu wypatrzyłam w szkole niesamowitego chłopaka, jest przystojny i wiecie, same oh ah :p problem w tym, że się nie znamy, chciałabym go poznać ale problemem jest też moja niska samoocena, on jest ode mnie 2 lata starszy jest w 3 klasie i już od kwietnia nie bedzie go w szkole bo zaczną sie matury.. Co mam zrobić, on mnie zupełnie nie zauważa :( W szkole mamy szafki, myślałam o wysłaniu jakiegos lisciku w stylu: \"Może kiedyś się poznamy..\" Nieznajoma. Co o tym myślicie, jaka może byc tresc takiego lisciku, i czy to dobry pomysł? Nie mam dużo czasu, marzec sie konczy.. Nie należę do tak śmiałych osób, więc zagadanie odpada. Prosze o pomoc :(

zwazajac na to, ze faceci to swinie nie napisalabym lisciku na twoim miejscu:P

chyba ze chcesz byc posmiewiskiem polowy szkoły potem pewnie bedą chodzić i ci cytować kawałeczki twoich wypocin

Gość tortilla chips
skoro ty jesteś zakompleksiona a on oh i ah to dlaczego śmiesz twierdzić że byłby tobą zainteresowany? każdy musi znac miejsce w szeregu. to nie komedia romantyczna...