Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kar0lajna

jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży, nie wiem co myślec

Polecane posty

Gość kar0lajna

Wim wszystkie forumowiczki:) zapewne takich pytań było już wiele, jednak ja już nie wiem co mam myśleć. Okres miałam dostać 2dni temu a nie dostałam go do dziś. Nie współżyłam z moim chłopakiem, jedynie uprawialiśmy seks oralny. Pieściłam go ustami, pocałowaliśmy się a później on zaczął mnie pieścić ustami, zastanawiam się czy mogło dojść do zapłodnienia i czy mogę być w ciąży. Bardzo się tego obawiam mam 17 lat, jestem uczennica liceum, bardzo bym tego nie chciała. Nie wiem dlaczego spóźnia mi się okres, strasznie panikuję.

Gość dsdfs
za duzo czytania, skroc to

Gość kar0lajna
Jednak wolałabym, żeby ktoś to przeczytał i udzielił mi jakiejś sensownej odpowiedzi.

Gość wezwijcie lekarza
stosunek być nie musiał, jeśli jednak plemniki dostały się w twoje "okolice" to prawdopodobieństwo zawsze jest.

Gość prowokacjaaa
ale marna, bywały lepsze ;)

Spróbuj zrobić sobie test ciążowy ale nie z apteki, ale tak na krew, kosztuje on ze 20 zł, i możesz go zrobić w każdym laboratorium a wynik będzie w 100% prawdziwy. Wiesz, może być różnie, może jesteś w ciąży, a może nie, nie można tego wykluczyć w 100%... Zrób test i się uspokoisz... Życzę powodzenia!!!

Gość prowokacjaaa
a jak się okaże, że zaciążyłaś, to zgłoś się do "nie do wiary" :P

Gość kar0lajna
'prowokacjooo' Sama/sam zgłoś się do "nie do wiary" bo to, że tacy ludzie (beznadziejni, żałośni, puści) jeszcze istnieją na prawdę jest niewiarygodne ;] Jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej się nie ośmieszać i w ogóle się nie odzywać;]