Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert Sz..........

pogubiłem się w tym wszystkim...

Polecane posty

Gość Robert Sz..........

Mam dziewczyne, naprawde wspaniałą, kochaną, sliczną. Jestesmy ze sobą 3 lata, dzieli nas odległość.Dotychczas myslałem ,że ją kocham. Była moją pierwszą i jedyną partnerką sexualną. Ale teraz cos sie zmienilo. Dotąd nigdy nie uważałem sie za przystojniaka, dlatego byłem w szoku co ta moja dziewczyna we mnie widzi. Ale jakis czas temu poznałem dziewczyne, sliczną, oczarowała mnie. Poczulem sie atrakcyjny, taki jak nigdy. Kilka razy sie spotkalismy, calowalismy, Nie doszlo to zbliżenia. Nie moge przestac o niej myslec... Moja dziewczyna obecna sie dowiedziała, bardzo to przezywa, płacze. Daje mi szanse bym sie zastanowił i to wszystko przemyslał...a ja sam sie pogubiłem. Juz nie wime czy nadal kocham ta obecna czy nie, czy tlyko pop sotu zauroczyłem sie tą nową. Mam dać znać obecnej- ona czeka.A ja sam nie wiem, z jednej strony idealna kandydatka na zone(obecna) a kusi mnie by spróbowac sexu z inna. Nowa bardzo mnie pociaga nie wiem co robic. Cała rodzina po mnie jeżdzi, i wiem ze głupek ze mnie.

Mi tak facet zrobil 3 lata temu i do teraz blaga o przebaczenie, ale nie ma juz szans. Chociaz my nie bylismy ze soba az tak dlugo. Rob co chcesz ale zebys nie zalowal.

Gość Robert Sz..........
jestem skołowany...z jednej storny to byly cudowane 2 lata ale brakowalo mi jej, nie mam jej na codzien, męczy mnie to. nie chce jej skrzywdzic a jednoczesnie trudno mi zrezygnowac z nowej, pociaga mnie..eh

zostań ze swoją laską.Skoro do tamtej odczuwasz tylko pożądanie to na pewno nic z tego nie bedzie bo kiedyś ta chemia minie.A skoro obecna dziewczyna czeka na Ciebie to znaczy, że naprawdę cię kocha i powinieneś to docenić

Gość BikiniKill
3 lata to sporo czasu, zdąrzyliscie poznac się ze swoja dziewczyną dosc dobrze , znasz jej wady i zalety? warto ryzykowac? tamta dziewczyna pociąga Cię tylko fizycznie . zebyś nie żałował

No ja mialam dokladnie identyczna sytuacje, tak jakbym go slyszala. Tylko bylismy pol roku a nie 3 lata. Uwierz mi, ze facet bardzo teraz zaluje, a tylko sie nia calowal.

Chociaz... a wez ja zostaw. Nie zaslugujesz na nia, ona sie poniza i chce Ci wybaczac a Ty krolewicz jeszcze masz dylemat. Jak tak zalezy Ci na doswiadczeniu seksualnym to pewnie i tak predzej cyz pozniej ja zdradzisz, niech lepiej ona juz nie traci czasu na Ciebie.

Gość BikiniKill
hmmm , a może jakaś tymczasowa separacja??

Gość Robert Sz..........
Ona nie zgadza sie na tymczasową separacje. Jak jej powiedzialem ze potrzebuje czasu to mi wykrzyczala, że na co? na to byś mógł ją bzyknać? - i miala racje.Powiedziala ze skoro ja chce po 3 latach czasu to co bedzie po slubie czy po 10 latach? Ona bardzo cierpi, zalezy mi na obecnej dziewczynie bardzo. Ale tez fascynuje mnie nieziemsko ta nowa, podnieca mnie i mysle jakbby bylo z nia.... Moja obecna zażadala ,ze jak podejme ostateczna decyzje mam do niej przyjechac spojrzec w oczy i zakonczyc jak prawdziwy facet- i tego sie wlasnie obawiam:( Moja obecna wie ze jest nowa. Nowa nie wie o obecnej. Boje sie ze jak ją zobacze a ona jest wrażliwa i pewnie zacznie płakać to zostane przy niej jesli nawet podejme inna decyzje. A potem wyjade do domu i znow bedzie tak samo. Kochalem ja i nie jest moja obecna dziewczyna dlam nie bez znaczenia, jak zobacze jej ból i łzy nie bede potrafił jej opusicić..boje sie tego spotkania. Ona mi powiedziala ze jestem mężczyzna z ktorym che spedzić zycie. Tym jedynym. ciagle pyta mi sie jak moge deptac nasza wspaniala milosc, tak udany związek. wiem, że ma racje i czuje sie skolowany

Gość fcggdfgxg
choooj Ci w Duupe, mam nadzieje że twoja obecna znajdzie tyle siły w sobie żeby cie kopnać w dupe raz na zawsze

Gość BikiniKill
Mam faceta ale przez pewien czas spostykałam się po cicho z innym, nocowałam u niego itd, straciłam dla niego głowę , Moj obecny o wszystkim się dowiedział. nie potrafie na nowo odbudować jego zaufania ale obiecałam sobie że już nigdy do czegoś podobnego nie dojdzie, mam swoją miłość od 2 lat i nie zamierzam wszystkiego zepuć tylko dlatego że myślałam cały czas moją pipką a nie mózgiem. POZNIEJ DOWIEDZIALAM się ze tamten koleś chwialił się kumplom co ze mną robił (ale nie seksiłam się z nim )itd wkurzyłam się na niego , nie rozmawiam z nim i od tej pory mam spokój.Kocham mojego P. :)

Gość Robert Sz..........
Nie znam jakos specjalnie dobrze tej nowej. Fascynuje mnie. Mamy podobne zainteresowania, studiujemy to samo. Podnięca mnie, mysle jakby to z nia było. Moze dlatego tak łatwo mi z tą nową bo obecnej nie ma obok mnie. Jak by sie pojawila nie byłbym obiektywny, bo nie jest mi bez znaczenia. Jak pisałem, gdy pojade do niej czego ona wymaga, i spojrze w jej zaplakane oczy nie bede w stanie jej zostawic. Czuje ze nic sie nie zmieni. Wroce i bedzie tak jak bylo. boje sie tego, nie wiem co zrobic, d**ek jestem wiem. I wiem ze moja obecna dziewczyna nie zasluguje na to co jej robie jest za dobra. wolałbym to zrobic przez tel lub sms, ale ona kategorycznie mówi ze mam przyjechac.

Gość w zadne objawienia
ja w ogole sie dziwie ze ona jeszcze czeka głupia.. dawno bym cie w dupe kopła🖐️

Gość BikiniKill
Chcesz dla seksu poświęcić te wszystkie wspaniałe chwile które spędziłeś z ukochaną?

Gość Wiesz co.... kolo
ja na jej miejscu kopnełabym cię w doope, bo myślisz fiutkiem a nie rozumem

Gość moze powiedz jej ze z tamta
koniec, ale spotykaj sie nadal w tajemnicy? inaczej do konca zycia bedziesz zalowal..

Gość w zadne objawienia
ale co to za milosc? tak ja kochasZ? to nie jest milosc do cholery :o chcesz przerznac druga, calowales sie z nia, PODNIECA CIE to juz jest zdrada!!!!!! nie kochasz swojej obecnej i nawet jej nie probuj mowic ze ja kochasz jestes żałosnym frajerem i niczym więcej

Gość Robert Sz..........
to nie tak, że te chwile nic dlam nie nie znaczą. Bo znacza i ona tez dla mnie duzo znaczy. nie potrafie wytlumaczyc Wam tego co sie ze mna dzieje bo sam nie rozumiem zbyt wiele. Mam ochote spróbowac z inna, moja obecna dziewczyna jest jedyna z ktora spałem.Wczesniej nie mialem tego problemu dopoki nie poznalem tej nowej. Obecna placze jak moge deptac naszą miłość. Że czemu ona jest winna ze nie wyszalalem sie przed naszym związek. Na zaistaniłą sytuacje moja obecna dziewczyna nie zawinila w niczym. to moja wina, ja to rozwaliłem, zepsułem i wiem ze jestem dupkiem.

i przez takich dupków świat sie niektorym kobietom zawala. Byliscie ze soba trzy lata,rozkochales ja w sobie, ona chce spedzic z Toba reszte zycia a Ty ja chcesz zostawic tylko dlatego zeby przeleciec jakaś panienke? Typowy pies na baby!

Gość Robert Sz..........
co do tajemnicy to chcialem to zachowac w tajemnicy ale doniesli mojej obecnej o tym (mamy wspolnych znajomych) predzej czy pozniej i tak by sie dowiedziala.

Gość moze powiedz jej ze z tamta
eh Robert co ja Ci bede doradzala.. mam identyczna sytuacje :(

Gość BikiniKill
eh.Musisz się zdecydować co nie? :P

Oj, zerwij z nia, pewnie jest mloda i nie wyobraza sobie na razie zycie bez Ciebie ale jej przejdzie, zerwij z nia dla jej dobra, chocby nawet i sie poplakala bo z tego co czytam to jest toksyczny zwiazek.

Gość Robert Sz..........
Musze zdecydowac a nie wiem sam czego chce. Mętlik w głowie. Moja obecna powiedziala mi cos takiego. Że jak postanowie byc z nową to ona zrywa ze mna całkowicie kontakt- ucieka z mojego zycia calkowicie ( czego nie chce- prosilem by go zachowac) ale ona powiedziala ze bedzie musiala sie pozbierac i ulozyc zycie na nowo a kontaklt by jej to utrudniał. Jak wybiore ją to napewno nie bedzie za ciekawei na początku, powiedziala ze nie bedzie potrafila mi zaufac, nie bedzie pozwolila sie przewnie dotknac i nawet mi nie obiecuje czy nam sie uda

Gość BikiniKill
a jak sobie zrobi krzywdę przez Ciebie? Gdy Ty zaczynasz dochodzić ze swoja nową dziewczyną -ona własnie wykrwawia się na śmierć bo podcieła sobie żyłki

Gość Robert Sz..........
Moja obecna dziewczyna jest silna kobieta. Z tego co wiem to teraz bierze jakies proszki, ale trzyma sie. Jak dzwonilem do niej byla w miare spokojna tylko na koncu sie popłakała, wiec nie sadze by sobie cos zrobila. Ona nie jest z tych dziewczyn typu - jak odejdziesz to sie zabije.

Gość jjjjeeeeyu
widac ze nie głupia laska tylko co robi przy takim kretynie? :o

Gość dopotegi
glupi jestes po prostu. twoj tok rozumowania jest tak ohydnie prostacki i plytki ze az na wymioty zbiera. nie ma usprawiedliwienia

Gość BikiniKill
a jak nie wyjdzie Ci z tą drugą ?