Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert Sz..........

pogubiłem się w tym wszystkim...

Polecane posty

Gość Robert Sz..........
Wiem ze takim zachowaniem reprezentuje nieciekawy swoj poziom, i tylko widze jaki poziom mam oja obecna. Bo mimo tego ,ze ja tak skrzywdzilem, ona dalej daje mi szanse, nie obraza mnie, jest spokojna po prostu widze ze cierpi.Moze kiedys bede zalowal o ile ja zostawie bo jeszcze nie wiem co zrobie.

Gość ahhahbebebehahah
to bedzie zebral o powrót ta pierwsza jak wszyscy idioci na tym swiecie:D

Gość Robert Sz..........
/Nie wiem jakie proszki bierze, ziolowe jakies uspokajające, ale jakie nie wiem ,nie mówila. a jak mi z nowa nie wyjdzie o ile zakladajac ze ja wybiore- to bede pewnie zalowal. moze bede staral sie wszystko naprawic

Gość do autora topiku tego.
jak czytam Twoje wypowiedzi to aż mi się nie dobrze robi.. chciałeś utrzymywać to w tajemnicy?! to już totalne świństwo!!! nienawidzę facetów, którzy są dwulicowi (albo i więcej) i którzy tak robią! to chamstwo! a dziewczyna zawsze cierpi...

Gość BikiniKill
Moim zdaniem wszystko się spieprzy i zostaniesz sam.

Gość Robert Sz..........
Bikini a moze sie mylisz. Zawsze sadzilem ze moja obecna dziewczyna jest ta jedyna. wydawalo mi sie ze ja kocham szczerze i w sumie tak czulem. bylo mi z nia dobrze na codzien i w łózku. Jest dobrym czlowiekiem, niezwykle intelignetna dziewczyna. ale pojawila sie ta nowa, skoro az tak potrafie sie nia zafascynowac to czy ja naprawde kocham moja obecna czy tlyko to sobie wmawialem bo jest idealna kandydatka na zone( mądra, pracowita, zaradna, niezależna i umie gotowac).?

Gość BikiniKill
Ile ją znasz?? skąd wiesz jak będzie po 2 latach bycia ze sobą??

Gość hehehahhaha
on jej nie zna to tylko zauroczenie a baba sie cieszy jak jej sie latwo dalo omotac faceta :D

Ok, one jest swietna ale skoro Ty chcesz nowych doswiadczen to pewnie nie przestaniesz ich szukac, nie ta to inna, teraz z nia zostaniesz ale za rok cyz 2 trafi sie znowu inna i znowu bedziesz mial dylemat ze chcialbys zobaczyc jak to jest z inna. A Twoja obecna tylko bedzie tracila czas i jeszcze bardziej sie przywiaze.

Gość chupa chuck
I dlatego twierdzę że związki z pierwszym partnerem seksualnym na ogół nie są zbyt trwałe :P Mimo że jestem kobietą, widzę dwie najlepsze opcje, obie dość paskudne :P 1. zostań z obecną, klej głupa jak to fajnie jest w przykłądnym związku (chociaż ona już zapowiedziała że nie wie czy da ci się dotknąć, więc... hmm), a na boku miej seks z jakąs inną - tylko tym razem tak żeby nikt się nie dowiedział :P 2. zostaw ją i korzystaj z życia. Fakt bycia w "poważnym" związku nie oznacza konieczności trwania w nim do usranej śmierci :P Młody jesteś, poszalej sobie, mało to innych fajnych dziewczyn po świecie chodzi? :) A w ogóle to panna jakaś dziwna... Zapowiada że po twoim ewentualnym powrocie seks nie wiadomo czy będzie, ale niby tak łaskawie i pełna poświęcenia czeka. Coś mi się wydaje że powodem oczekiwania na Twoją decyzję nie jest wielka, dozgonna miłość. Raczej zalatuje mi to czymś co kieruje więkoszścią kobiet w takiej sytuacji - strachem przed samotnością :classic_cool: Ale z moich rad korzystać nie musisz, bo ja jestem dośc zimną i mało romantyczną kobietą :D Ale warto pamiętać o jednym - zrób tak jak dla ciebie będzie najlepiej i przy podejmowaniu decyzji kieruj się swoim dobrem, bo to twoje życie i to ty masz być w nim szczęsliwy :)

Gość Robert Sz..........
Nowa znam od 2mcy ale tak blizej to od 2 tygoni widywalismy sie codzinnie. nie moglismy sie nie widziec. Jak moja obecna dziewczyna sie dowiedziala ze poznalem jakąs chciala przyjechac, ale poprosuilem ja by tego nie robila by bylby nieobiektywny. Więc ona poprosila bym takze z nową sie nie spotykal skoro mam byc obiektywny i wybrac z dala od nas obu. I od tego czasu nie widuje sie z nowa.

Gość stary wilk psotnik
badz facetem z jajami .... badz z obiema w czym i komu to przeszkadza ? pokosztuj jeszcze kilku innych ...zyje sie raz wiec korzystaj na maxa poki jestes mlody i mozesz - wyciskaj zycie jak cytryne ... a wy kobitki jak nie dacie chlopakom to dacie robakom ;) tak,tak jednak do takich wnioskow dochodzi sie zazwyczaj bardzo pozno - za pozno ... lepiej jest zalowac ze sie zrobilo niz ze sie nie zrobilo... pozdro

Gość Robert Sz..........
Ona mnie kocha to wiem, nie chodzi jej o samotnosc. Ona zawsze miala powodzenie u facetów i wiem ze predzej czy pozniej sobie kogos znajdzie. Żadne facet nie przejdzie obok niej obojetnie.

Gość BikiniKill
zabawa uczuciami ;/

Gość meeeeesehe
haha i tego sie boisz co? :D

Gość Robert Sz..........
Chyba tez. dlam nie to jest wszystko chore, i starsznie trudne.

daj jej spokoj niech znajdziesz sobie kogos kto ja bedzie naprawde kochal i szanowal Bo ty teraz myslisz tylko o sobie nie myslisz ze tamta cierpi gdy ty sie zastanawiasz kogo lepiej ci bedzie rznac w lozku nowa czy obecna daj swojej obecnej wolnosc i swobode bo ty nigdy nie bedziesz jej wart

Gość Robert Sz..........
To nie jest tak ze nie martwie sie tym ze ona cierpi- bo martwie sie. Znam ja i domyslam sie jak bardzo to przezywa:( Mam prosbe. Jesli wybire nową.Co tak naprawde mam powiedziec obecnej gdy do niej pojade. co mam powiedziec by nie wyszlo zle, ale i zeby jakos to mialo rece i nogi?

Gość BikiniKill
właśnie, lepiej zerwać bo szkoda dziewczyny. Będziesz się z nią kochał i wyobrażał że to ta druga;/

Gość powiedz ze jestes ....
niedojrzala fujara

Gość wiekszosc osobnikow
meskich mysli fujarka - tak to juz jest i nic na to sie nie zaradzi

Gość trele morele baks
Mieszkacie w innych miastach? Jak często się widujesz z obecną? Ta nowa wie ,że masz dziewczynę?

Gość Robert Sz..........
No moze tak bedzie ze ja zostawie, tylko nie wiem co jej powiedziec jak ja zobacze. Zupelna pustka. Jak ostatnio przez tel jej mówiles ze jestem idiota, ze to moja wina i wogole to ona powiedziala ze nie mam tak mówic bo ja tylko wkurzam i ze jak mysle ze w taki sposob zrzuce poczucie winy to sie myle. nie wiem co powiedziec by bylo dobre.

Gość BikiniKill
Powiedz jej całą prawdę

Gość Robert Sz..........
Mieszkamy w innych miastach, z obecna widywalem sie co 2 tyg w weekend. nowa jest w moim miescie. Jak pisalem obecna wie o nowej nowa nie wie o obecnej.

Gość czy wy nic nie rozumiecie
przeciez on chce z nia zerwac jednak! i ma racje bo nie ma sensu byc z nia bo bedzie myslalal o innych... ale jak ja zobaczy to zrobi mu sie jej zal i powie, ze jednak z nia zostaje i unieszczesliwi i ja i siebie... trzeba mu poradzic co ma powiedziec by dal rade z nia zerwac mowiac jej to prosto w oczy!!!! ja nie mam pomyslu ;[

Gość Robert Sz..........
Moja obecna dziewczyna jest bardzo kulturalna. Bardzo jej zalezy aby jesli to ma byc koniec ma byc zakonczony na poziomie i osobiscie w cztery oczy. Byc moze niezaleznie od mojej decyzji ona juz postanowila zer mi tego nie wybaczy i nie bedzie ze mna i chce mi to po prsotu powiedziec w cztery oczy? Moze nie skoncze narazie nic z nową, dopóki nie wróce od obecnej i nie zorietuje sie jak to przebieglo.