Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ancur

buty na lato

Polecane posty

Gość ancur

Witam serdecznie:) Mam do Was pewne pytanko... Znalazłam ostatnio buty, które mnie poprostu urzekły. Są kwintesencją moich preferencji w modzie - skromne, ale nie banalne, przewiewne i na płakiej podeszwie, żeby stopa się nie męczyła przy długich spacerach:) Oto one: http://1but.pl/tabid/289/productid/9002/default.aspx?typ+u%c5%bcytkownika=damskie Problem polega na tym, że są ze sklepu internetowego, a ja nie mam doświadczenia w tym względzie:( Czy ktoś z was zna 1but? Radzicie szukać gdzie indziej, czy można zamówić bez obaw? Jak to z nim jest?

Gość hania1234
raaaany dziewczyno :O nie wiem jak z tym sklepem bo nie kupowałam (choc zakupy przez internet robie czesto i uwazam za bezpieczne) ale te buty.. ajjjj.. wiem, wiem nie moja sprawa, Twój gust ale wybacz - są koszmarne! zero kobiecości, stylu.. do tego ta cena :( jeśli naprawde Ci sie widzą i jestes przekonana to kupuj ale apeluję o odrobine zdrowego rozsądku

Gość tihojlktyj
buty okropne,a cena jeszcze gorzej,za tyle możesz mieć z 5 par i ładniejszych

Gość hania1234
noo a co do Twojego pytania to sklep wygląda na godny zaufania, dodatkowo obowiązuje płatność przy odbiorze wiec śmiało można kupować bez strachu ;)

Gość ancur
Hm... mimo wszystko, nadal mi się podobają:) Najwidoczniej mamy inne gusta (to dobrze, gdyby świat składał sie z takich samych, byłoby monotonnie i nudno:) Dziękuję tym bardziej za odpowiedź:)

buty super zwłaszcza na spacery-sama zawsze kupuje podobne na lato- bo nogi strasznie mi się przegrzewają i męczą a ja latem lubię dużo chodzić więc płaska podeszwa jest najlepsza swoja drogą mam wrażenie, że gdyby podobne zaczęły pojawiać się na wybiegach , płaska podeszwa byłaby modna a tego typu buty zalałyby centra handlowe to każdy by ci mówił jakie są cool a co do sklepów internetowych i allegro- rzadko kupuję tam i ubrania i buty - bo zawsze coś nie pasuje;)

Gość te butki
śliczne...bez przesadyzmu nie są az tak mało kobiece! ...ale cena za to powalająca mało tego,że na kolana...na łopatki! ;)

Gość bkkkk
Buty są ok. Sklepy internetowe, pod warunkiem, ze są duże i istnieją już trochę, nie robią dziadostwa. Gorzej, ze buty to trzeba przymierzyć. Ja bym nie kupowała online akurat butów.

Gość bkkkk
Poza tym ja osobiście nie lubię butów aż tak odkrytych, stopy się straszliwie brudzą, a takie paseczki potrawią nieźle dać się we znaki.

Gość dsfgdsfg
Droga autorko, nie wiem czy zauwazylas ale jest informacja, prawie że pod ceną że buty można wymienic lub zwrocic w ciagu 10 dni, nie rozumiem Twojego dylematu, a swoja droga to ecco to porzadna firma i buty za ta cene powinny spelnić wymagania nawet najbardziehj wybrednej potencjalnej wlascicielki.Pozdrawiam :)

Gość ancur
Widziałam, oczywiście. Chciałam zasięgnąć opinii, żeby uniknąć ewentualnego cofania zamówienia. Jestem osobą bardzo aktywną i zabiegana na co dzień. Właśnie dlatego zdecydowałam się na drogę internetową, aby zrobić zakupy komfortowo i oszczędzając czas. Cieszę się też, że otrzymałam parę pozytywnych informacji. Przekonałam się do zamówienia i mam wrażenie, że nie pożałuję;)

Gość markadeks
Merg.pl ma świetne klapki w nowej kolekcji - czerwone. Wyglądają genialnie, są ładne, estetyczne, dosyć tanie. Oczywiście w każdym przypadku o wszystkim decyduje po prostu budżet i to w czym lubicie chodzić, prawda?