Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmsss

1 partner do konca zycia

Polecane posty

Gość Hmmmmmmmsss

znacie takie pary ? w ktorych dziewczyna i chlopak byli dla siebie pierwszymi i sa juz razem kupe lat ? myslicie ze kiedys ktores skoczy w bok zeby sprobowac czeegos nowego ?? tak ludzie mowia

Gość jhjhjhgjjhg
Na pewno :P

mój brat cioteczny i jego żona są ze sobą od 1 liceum ( odkąd skończyli 15 lat), a są do teraz (mają po 28). Ale nie wiem czy nigdy siebie nie zdradzali itd ;)

Gość Hmmmmmmmsss
chodzi o to ze poznali sie wlasnie w wieku 16 16 lat i sa dla siebie pierwszymi i bardzo sie kochaja i nie zapowiada sie zeby bylo inaczej chyba nie ebda specjalnie sie rozchodzili dla zasady "to jakiś absurd i głupota, ale jak komus pasuje... dla mnie to żadna wartość a rodzaj ułomności, tak samo jak donoszenie cnoty do ślubu dla tego"jedynego"":o

mój mąż jest dla mnie pierwszym i tak juz pozostanie :) ale ja dla niego nie :P

Gość ladna laska 244
zawsze ktos zdradzi. ja jestem w zwiazku z facetem od 5 ciu, mamy razem dom, jestesmy zareczeni, jest nam dobrze, sex jest zajebisty i w ogole jest nam dobrze..ale zdradzilam go jakies 6-7 razy (calowalam sie innymi na imprezach..jak bylam sama) tak jest ciezko byc wiernym, za duzo jest fajnych ludzi na okolo

Gość szokens
kropka nie masz już 15 lat :P osobiście znam taką jedną parę ale oni są ze sobą od podstawówki (!) i są studentami obecnie szok nie :D jeżeli taka prawdziwa miłość do grobowej deski trafiła im się od razu to jak najbardziej :) niektórzy szukają do końca życia tego jedynego...

Gość szokens
chybaby musiała Ci nieźle nakłamać zebyś ją chciał za żonę : D

Jesteśmy już razem od liceum mieszkamy teraz w innym mieście studiujemy na innych uczelniach nie wyobrażam sobie że miałyby być inaczej, oczywiście zastanawiam sie jak to by było z innym ale czy właśnie dlatego mam rzucać przekreślać moje życie żeby się o tym przekonać jeśli się coś kiedyś takiego wydarzy no cóż samo życie Pozdrawiam

Gość babcia kasia
ja jestem z moim trutniem 33 lat ..był moim pierwszym mezczyzną ja nie byłam jego pierwsza kobietą.Rozwodu nie widze w przyszłości może jakos dotrwam z gadem do końca:)Patrzac z perspektywy lat dzisiaj na pewno bym sprobowała jak to jest z innym:)