Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foreign

Szpagat

Polecane posty

Gość Foreign

Czy prawda jest to ze kobieta bedaca dziewica nie powinna robic szpagatu??

Gość i wszyyyystko jassne
ja robiłam a dziwictwo stracilam jak mialam stracić!

Gość Foreign
----->Z Każdym Dniem... Moze nie na temat ale ladne masz usta,troche widac ze wilgotne ;)

Gość no.no.no
nie wilgotne, tylko błyszczyk to jest!

Gość Foreign
----->Z Każdym Dniem... Ladne sa ale jak zamykam oczy i szybko je otwieram to twoje usta przypominaja troche watrobke rybna,przepraszam ale jakies takie mam skojarzenia :) A blyszczyk byl o jakims wyjatkowym smaku??

Gość Foreign
-----> tu se popatrz co i jak Nie gram na tym szajsie :D wiec nie wchodze

Gość Foreign
------->Z Każdym Dniem... Ale nie myslisz ze jestem rybakiem ktory tylko mysli o lowieniu i stad mam takie wyobrazenie?? Zaraz wstawie swoje usta :D

Gość Foreign
Twoje wilgotne usta kojarzą mi się z seksem... chętnie bym wykorzystał Twoje wargi :)

Panie podszywaczu musze ci napisac ze kiepski z ciebie mysliciel,dlatego ze prawdziwy Foreign nie uzywa polskich czcionek :D

Wyobraznie tez mam ale jestem ichtiologiem amatorem i stad wszystko mi sie kojarzy z rybami:P

Nie wiem ale odnioslem takie wrazenie zerkajac na twoje oko ze kilka razy mrugalo do Mnie probujac przekazac jakas informacje,nie krepuj sie mozesz smialo pisac to co chcesz przekazac;P

Ale chyba nie Jestes skorpionica zeby odkrywac twoje wszystkie tajemnice,musisz dac jakis punkt zaczepienia wtedy bede zgadywal i oczekiwal na nagrode w postaci plusow badz minusow. Za dziesiec plusow wstawisz zdjecie drugiego oka :P

Twoje oko mi sie podoba ale nie wiem jaka powstanie kompozycja jak wrzucisz zdjecie drugiego oka;P To ktore umiescilas wyglada jak krater wulkanu czyli bije od niego cieplo zeby nie napisac ze gorac:D

No dobrze wiem ze musisz zrobic sobie makijaz drugiego oka zanim je wstawisz,ale 600 sekund chyba wystarczy ;P Ale pomysl,serio pisze a calkiem niedawno dodalem koment na Powiedz.to :D

To ja prosilem o drugie oko :) Oczy bajeczne szeroko rozstawione,kokieteryjna natura uroda lekko Tajska,kolor wlosow to matematyczna zagadka :)