Arturka 0 Napisano Marzec 28, 2009 Się popisałam nazwą tematu... Generalnie to mam pytanie. Wiadomo, że każda kobieta cykl przechodzi inaczej. Jedna ma napięcie przedmiesiączkowe inna nie... jedną bolą piersi, drugą nie - i właśnie mam pytanie co do piersi. Posiadam bardzo regularny cykl - można by powiedzieć, że co do godziny ;) I zauważyłam dziwną rzecz - w dniu kiedy obumiera komórka jajowa - czyli staję się niepłodna zaczyna boleć mnie dół piersi (tuż pod sutkiem). Ból ten \"wędruje\" po piersiach (w każdy dzień jest gdzie indziej) przed samą miesiączką czuję ból centralnie pod pachami - nie raz jak naciskam bolące miejsca mam wrażenie, że są spuchnięte:/ Czy takie objawy są normalne? Czy przez ból piersi można dokonywać trafnej obserwacji cyklu miesiączkowego? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lisia***** Napisano Marzec 28, 2009 Ciekawe myśle ze tak.:) Ale fajnie odkryłaś:* Brawo!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach