Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zrobić123kjh

Nie wiem jak się zachować, proszę, pomóżcie...

Polecane posty

Gość trele morele baks
Zle zrozumiałam, sorry.Myślałam,że to jakieś stare koleżanki z LO itp. Nie no ,powinna z nimi rozmawiać, ja nie mówię że powinna zerwać kontakt. Ale ten kontakt powinien się ograniczyć do spotkań na studiach,a nie prywatnych, po zajęciach. Powinna z nimi rozmawiać,ale nie angazować się w przyjażń. Przecież one jej nie szanują, nie zachowują się jak przyjaciółki. Powiedziałabym nawet że jest trochę wykorzystywana. A one znały się wcześniej,przed studiami?

Gość Co zrobić123kjh
znamy sie od lo....czyli juz sporo lat..

Gość Co zrobić123kjh
No one nie mialy nic przeciwko...szczerze? Czasem było mi aż głupio przed moim facetem,że one nie proponują, że zapłacą, tylko mój kupić dla wszystkich kebaba, stawial wszytkim drinki, frytki, wozil nas po doskotekach, nawet jak nie mial ochoty (a mamy kawalek), siedzial do nocy, mimo, ze ja tez ok 2 chcialam jechac, ale one sie swietnie bawily, to siedzielismy do 4-5 jak one tanczyly, i usypialismy przy stoliku. I nigdy słowa nie powiedział (nawet jak bylismy sam na sam) na ten temat, ze im stawia. NIGDY. Nie raz wozil moje inne kolezanki ze mna ze studiow 40 minut do domu, w przeciwna strone od naszego miasta...ech..

Gość trele morele baks
Myślę, że one nieżle sobie pogrywają, bawią się tobą. "Kopią jakieś dołki", wymyślają dziwne historie. Może myślały , że uwierzysz i zerwiesz ze swoim chłopakiem. Nie , to nie są przyjaciółki, one nawet nie są dobrymi koleżankami. To są jakieś wredne, obłudne i fałszywe dziewuszyska.Robią to specjalnie,zapominają o twoich urodzinach i knują intrygi. Dobrze wychowana dziewczyna podziękowałby twojemu chłopakowi za pieniądze, a potem oddała,a nie wzięła kase i jeszcze takie rzeczy gada. Ja bym je traktowała tylko jako znajome ze studiów. Nic więcej. Zadnych innych kontaktów.Na twoim miejscu też wysłałam bym tylko sms-a.

Gość CIEEEKAWSSKA
Nie przesadzasz... maja przyjaciółka tez mi nic nie kupiła tylko zadzoniła tym bardziej ze mialam 18 lat!... a dla swojego chłopaka przez 3 miesiace wymyslala prezent. Nie chodziło o prezent ale o jakąś pamieć chociaż nie no pamiętała... ale raczej o to ze sie nie postarała... ja zrobiłam na następny rok to samo... zadzwoniłam...a ona już na następne moje urodziny się bardzo postarala:)) wiec jakby sprawa wyjaśniona:) Nie baw się w nie tak jak ja to zrobiłam, troche mi wstyd że postąpiłam tak jak ona. A jeśli na nastepne ur. nic nie dostaniesz to już olej system:)

Gość Co zrobić123kjh
Tak zrobię...jak teraz Wam to piszę..to i mnie się oczy otwarły, bo siedziało to we mnie...myślę, że sms...bedzie wystarczający.

Gość trele morele baks
Powinnaś to wszysto uciąć. Jakie fundowanie frytek,piwa,kebabów, dyskotek,podwożenia? Dziewczyno ty jesteś ze swoim chłopakiem czy to jakiś czworokąt. Przecież one cie wykorzystują. Zazdroszczą ci faceta i chciały popsuć coś między wami. One nie mają chłopaków? DZIEWCZYNO OPAMIETAJ SIE. Ja bym już dawno takie "przyjaciółki "kopnęła w dupę.

Gość Co zrobić123kjh
Ciekawska...ale jak ja jej napiszę smsa w tym roku, to i tak będzie więcej niż ona zrobiła...Bo żadna z nich kompletnie nie pamietala o moich urodzinach...mogly chociaż w ten dzien napisac "wszystkiego naj" i juz. wystarczy...tak niewiele, a mogloby mnie ucieszyc...

Gość Co zrobić123kjh
No jedna z nich jest zakochana w gosciu, ktory ja zdradza i zostawia, a potem znow wraca i tak w koleczko od kilku lat. Kłamie ją...ona to widzi, ale wierzy i wraca do niego. W ciaga 5 lat schodzili sie juz z 45 razy, on między czasie mial inne laski. Druga...druga...przykro mi to mówić..ale..puszcza się. Mówię jej to, że nie powinna tak szybko chodzić z facetami do łóżka..ale ona idzie z nimi do lozka po 3 dniach znajomosci...i oni zaraz ja zostawiaja, niektorzy nawet wyzywaja od kurew potem. To wlasnie ta druga powiedziala, ze moj facet dal jej kase, bo niby chcial sex...

Gość CIEEEKAWSSKA
Ale nie bądź taka jak one, o to mi chodzi... pokaż że jesteś ponad tym wszystkim, one doskonale wiedzą że nic Ci nie kupiły i że nie pamiętały... Może maja jakieś odruchy ludzkie i będzie im wstyd.. A tak w ogóle to co to za przyjaciółki...:(

Gość Co zrobić123kjh
Nie pamiętam jak to było. Wiem NA PEWNO, ze nie dostałam nigdy prezentu, ale to dlatego ze mam urodziny w wakacje i albo ja wyjechalam, albo one. W tym roku nie dostalam zyczen. W zeszlym dostalamn zyczenia na gg od jednej z nich, dwa dni pozniej - spoznione. Szczerz...nie pamietam czy w zeszlych latach dostawalam zyczenia..to bylo tak dawno...

Gość w51 bezlog
Gość w51 bezlog
Gość CIEEEKAWSSKA
To olej takich ludzi... nie warto... skoro piszesz takie rzeczy to znaczy że jesteś wrażlia osobą masz fajnego facet... po co Ci one?

No nawet jak dostalas zyczenia to jak mozna nie miec na tyle wstydu zeby tak konsekwentnie co rok nie kupowac prezentu chociaz samemu sie dostaje :( Przeciez moglby Ci po wakacjach dac.

Gość Co zrobić123kjh
Facet za granicą i dopiero jak skoncze studia wybieram się do niego:( Zdecydowałam - napisze smsa z życzeniami. Wystarczy. Tak sądzę. I troszkę się odizoluję od niech, zobaczę, czy im w ogóle zależy na znajomosci ze mną...dzięki bardzo za wszystkie opinie..

Gość CIEEEKAWSSKA
:D powodzenia:)

Gość trele morele baks
Od razu wiedziałam ,że ta co się puszcza powiedziała tak na twojego faceta. Uciekaj od nich póki czas. Nie musisz się kłócic, rozegraj to taktownie,że nie masz czasu się spotykać itp. Tak zebyście mogły powiedzieć sobie cześc na ulicy ,ale odseparuj się od nich. I to jak najszybciej,bo znajomość z nimi to nic dobrego. Mozesz wysyłać życzenia sms i tyle w tym temacie. Rzadnych spotkań towarzyski. To będzie najlepsze co zrobisz.Od takich osób to z daleka. Zachowaj pewien dystans.

Gość Co zrobić123kjh
trelemorele - dziękuję. Masz rację i właśnie tak zrobię. Odseparuję się delikatnie, bez kłótni.