Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xoxoxo

UDAWANY ORGAZM...!

Polecane posty

Wiekszosc kobiet udaje orgazm,zeby sprawic facetowi przyjemnosc. Prawda czy falsz???

Gość paulaaaaaaaaaaa
prawda

Gość prawda absolutna
hehehe...ja czasem udaje:)

Gość szczera racja
prawda

Gość paulaaaaaaaaaaa
ale ostatnio stwierdzilam, ze juz nie bede udawac.. skoro oni nie udają... zreszta nie mogą....

czy myslicis,ze oni wiedza jak rozroznic prawdziwy od udawanego?

Gość paulaaaaaaaaaaa
nie mam pojecia szczerze.. wydaje mi sie , ze w wiekszosci nie rozroznia..chyba ze dziewczyna nie wie jak udawac... to sie kapnie facet...wydaje mi sie, ze Ci doswiadczeni wiedzą..ze udaje

po czy poznac,ze kobieta udaje orgazm? faceci! wlaczac sie do dyskusji nie bac sie.Moze sie czegos nauczycie.Wasze babki tez pewnie udaja.

Gość Cyjanek
Nie rozumiem tego po co udawać orgazm... nie ma to nie ma.. mezczyzna powinien sie postarac aby kiedys w koncu partnerka go osiagnela.

czy facet chcialby miec sex,gdyby podczas stosunku nie osiagal orgazmu? czy to tylko rola kobiet...dawac sie uzywac.

Gość musze sie przyznac
ze czasem udaje. ale tylko gdy np. wiem ze on jest zbyt blisko finiszu a ja zbyt daleko :) a jednoczesnie sex jest tak udany ze nie chce tego zniszczyc. z reszta mamy taki sex ze nawet jak czasem nie dojde to czuje sie jakbym doszla :classic_cool: czy sie domysla? :) mam nadzieje ze nie;) problem polega na tym, ze moj facet nie jest mi wstanie uwierzyc ze nawet jesli czasem nie doszlam to bylo mi baaardzo dobrze. on mysli ze wtedy cos robi zle i nie ma takiej satysfakcji. i pozniej pytania itd, itp. ja to robie dla jego przyjemnosci i dla mojego spokoju. a ze normalnie mam orgazm to mysle ze to nic zlego, czasem troche nagiac prawde :)

Kobieta, która jest na tyle pojebana, żeby udawać orgazm i angażować się w seks tylko dla cudzej przyjemności nie zasługuje na faceta, który by się jej orgazmami przejmował i starał. :O

Gość kahna xxxx
o matko, myslalam ze to mit ze laski udaja!!! Ja przez pol roku nie mialam w ogole ze swoim facem orgazmow i nigdy nie udawalam ze mam! staral sie jak mogl, wychodzil z siebie i w koncu mu sie udalo. i ten moj pierwszy prawdziwy orgazm z nim byl 10000 razy lepszy niz miliard udawanych :P aha, od tego czasu mam zawsze orgazmy, i tak od 3 lat :)

Gość słynna anna
prawda nad prawdami :D

z rozmow z kobietami wynika,ze czesto udaja bo boja sie odrzucenia i nie zrozumienia ze strony partnera.ten problem dotyczy wielu kobiet,

Nie udaję. Po co? To szkodzenie samej sobie, bo facet nigdy nie odkryje co zrobić, żeby orgazm był prawdziwy:/