Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axel f.

Mężczyźni- po co w ogóle są potrzebni?

Polecane posty

Gość axel f.

Gość axel f.
To poważny temat. Mam 24 lata, moim zdaniem mężczyźnie nie są do niczego kobietom potrzebni. Przynajmniej ja nie mogę znaleźć żadnego powodu, dla którego miałabym dla jakiegoś być miła i udawać słodką:O Po co wchodzicie w związki z mężczyznami?

Gość bo zwierzeta łącza sie w pary

Gość znaczy się
w łóżku wolisz kobiety?

Gość axel f.
No ok, do seksu. To jakiś powód. Dla mnie niewystarczający. Nie mogłabym znieść jakiegoś debila tylko po to, żeby mieć seks. Zresztą brak seksu to brak chorób, ciąży, nie trzeba się truć antykoncepcją hormonalną itd. Brak mężczyzny to większa stabilność emocjonalna- nie jesteśmy zakochane, nie przejmujemy się tak drugim człowiekiem, jeśli go nie kochamy. Co do pieniędzy- to i tak pieniądze faceta. Jeśli zarabia dużo, to jego kasa. Po co mi facet, który jeździ super samochodem, lata na wakacje, na które mnie nie stać? Jeśli zarabia mało, albo jest bezrobotny- będzie tylko leżał i wymagał ode mnie:O gdybym miała ochotę na dziecko, zrobiłabym sobie własne,....

...i jeszcze jak jest przystojny to do dekoracji, bo lubie patrzec na ladne przedmioty.

Gość axel f.
Nie- w łóżku wolę własną rekę:P

Gość axel f.
Ja nie chcę mieć dzieci, ale jeśli chodzi o zapłodnienie można złapać faceta na raz, po co się z nim męczyć dłużej??:O

Gość co ja slysze
zeby zycie bylo ciekawsze :) no i do seksu oczywiscie, a takze do tej fascynujacej gry miedzy plciami, flirtu, zabawy etc nawet do cierpienia z powodu milosci, nie cierpisz tylko jak nie kochasz ja uwielbiam facetow- jestem kobieta :D zal mi was, zgorzknialych bab :D

Gość axel f.
No ogólnie- mniej problemów, wolność, brak zrzędzenia, nie musisz się zajmowac kims, prac mu i gotować, nie musisz znosić fochów i humorów. Nie rozumiem, jak niektóre osoby mogą być w związkach, kiedy nie są zakochane i ogłupione uczuciem. Porażka:(

wiekszosc problemow jakie maja kobiety wiaze sie z ich partnerem.przygladnji sie tym topikom.

nie jestem zgorzkniala.jestem atrakcyjna i niezalezna zawsze mialam kogo chcialam.wiem czego chce,i nie lubie kiedy facet psuje mi nastroj.moimi nauczycielami byli wlasnie mezczyzni za co bardzo ich wszystkim dziekuje! kobieta 22 wieku.

Gość co ja slysze
do mnie zebym sie przyg;adnela? alez wiem, w koncu i moje najbardziej absorbujace problemy dotycza facetow, a konkretnie jednego :P ale nie wolam ze faceci sa okropni, bee i niepotrzebni a z waszych wypowiedzi takie wnioski mozna wysnuc- ze jestescie zgrzkniale

BOOŻEEEE!!!!!!!! ALE JA BZDUR WYCZYTALAM TUTAJ!! CZY WY WSZYSTKIE WIECIE CO PISZECIE?! FACET NIE POTRZEBNY KOBIECIE?! MASZYNKA DO ZARABIANIA PIENIEDZY I DO SEKSU?! NIE WIERZE!!! POWIEM KROTKO: BEZ MEZCZYZN, MY KOBIETY, NIE ISTNIEJEMY!!! NIE WIEM JAK WY ALE MI SAMEJ SPRAWIA PRZYJEMNOSC GOTOWANIE DLA UKOCHANEGO!! LUBIE USLYSZEC JAK CHWALI MOJ WYSILEK... A TY AXEL F. JESLI TAK BARDZO NIE LUBISZ FACETOW TO MOZE PRZEZUC SIE NA KOBIETY??

nie twierdzeze sa be.twierdze,ze sa MOCNO PRZEREKLAMOWANI.nie potrzebujesz faceta,zeby sie dowartosciowac jak wszystko jest z toba wporzadku.

axel f. w pełbym brzmieniu Axel Foley znany też jako "Gliniarz z Beverly Hills". Jest facetem :) zgadłaś !!:)

Gość do wbicia gwoździa
:-) Liga rządzi!

Gość co ja slysze
nie potrzebujesz faceta,zeby sie dowartosciowac jak wszystko jest z toba wporzadku. alez oczywiscie, ja sie nie dowartosciowuje facetami, nie po to mi sa potrzebni, ja po prostu lubie ich towarzystwo :)

...alez ja uwielbiam ich towarzystwo,pseudointelektualne rozmowy,komplementy,spojrzenia...sa bardziej wartosciowe sposoby spedzania wolnego czasu.np.przestac o nich wiecznie myslec i przejmowac sie.

Gość hroeghre
nielogiczne pytanie jeśli zauważasz, że są potrzebni, do po co pytasz "po co"? ;} - bo są potrzebni powinnaś raczej zapytać "do czego są potrzebni"

Gość hroeghre
a potrzebni są dlatego, że nas uzupełniają, przez co świat jest doskonalszy są inni, więc czynią go ciekawszym. no i dojrzały mężczyzna daje kobiecie poczucie bezpieczeństwa, a rodzina (którą z nim kobieta tworzy) poczucie stabilności i szczęścia kobiecie jest potrzebna siła mężczyzny, przy nim czuje się pewniej i jest szczęśliwa poza tym czuje się potrzebna dzięki niemu :) tak już jest, kobiety potrzebują mężczyzn, a mężczyźni kobiety

Gość hroeghre
mężczyźni kobiet* ;]

Gość axel f.
POWIEM KROTKO: BEZ MEZCZYZN, MY KOBIETY, NIE ISTNIEJEMY!!! No to dobre:D Tzn. że od 24 lat mnie nie ma, bo nie mam faceta? Mocne.