Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axel f.

Mężczyźni- po co w ogóle są potrzebni?

Polecane posty

Gość axel f.
Nie sądzę, zeby tak to wyglądało, jak opisujecie:O Mężczyźni wcale nie dają poczucia bezpieczeństwa. Spójrzcie wkoło- zdrady, alkoholizm, brak pracy, patologia, przemoc. Nie wiem, skąd macie taki sielankowy obraz rzeczywistości:O Poczucie bezpieczeństwa daje niezależność i stały dopływ gotówki. Nie zauważyłam, żeby jakikolwiek poznany facet, łączenie z tymi z mojej rodziny, powtarzam- jakikolwiek- dawał mi poczucie bezpieczeństwa. Na gruncie rodziny to już chyba matka daje większe poczucie bezpieczeństwa. A z tym gotowaniem, mamuśka, tez dobre:) Ja lubię gotować i nie potrzebuje pochwał. Gotuję to, na co mam ochotę i dobry posiłek jest dla mnie nagrodą, nie muszę czekać na pochwały i klaski;)

Żeby ktoś oddawał należną mi cześć i chwałę :classic_cool:

Gość axel f.
No fakt, ale cześć i chwałę mozna oddawać na odległość:classic_cool:

Nie na sposoby, które by mnie satysfakcjonowały :classic_cool:

Gość bez odbioru
przekonanie, że związek odbiera wolność, niezależność, że jest pasmem przykrych obowiązków, poświęcenia i wyrzeczeń typowe jest dla osób skrzywdzonych lub niedojrzałych. związek daje pełnię. w swoim związku robię to, czego chcę, w niczym nie jestem ograniczona. mam za to wsparcie i pomoc w każdym momencie, we wszystkim, czego się podejmuję. mam ciche wieczory przy telewizji i spontaniczne wypady za miasto. jeśli chcę, mogę zniknąć na tydzień (oczywiście nie bez słowa!), a jeśli chcę, mogę zaszyć się w sypialni i przesiedzieć cały dzień w szlafroku, On to rozumie. kiedy przytrafi mi się coś złego, On będzie przy mnie. kiedy spotka mnie przykrość, On przytuli, obetrze łzy żalu czy wściekłości. a potem zrobi kąpiel i przyniesie kieliszek wina. kiedy wracam do domu po całym dniu pracy, On czeka na mnie z kolacją. kiedy kładę się spać, On jest obok. kiedy mam złe sny, On je odgania. daje mi miłość, przyjaźń, rodzinę. i jedyne, co muszę dać w zamian, to... być dla Niego tym, kim On jest dla mnie. a to jest bardzo proste i daje samo szczęście :) może kiedyś mnie zawiedzie, zdradzi. może kiedyś mnie skrzywdzi. a może ja to zrobię. ale po to jest świadomość i praca nad związkiem, żeby starać się uniknąć tego. jedno jest pewne - jeśli czujesz, że związek Cię ogranicza w jakikolwiek sposób, to albo to nie TEN facet, albo Ty jesteś jeszcze niedojrzała do związku.

panie jarku, pana wypowiedz utwierdza nas tylko w jeszcze glebszym przekonaniu,ze nie jestescie potrzebni. pan sie wydaje bardzo sfrustrowany,widac,ze dlugo pan sexu nie mial.polecam sie troche poonanizowac. pozd.Pamela Anderson

Gość axel f.
Ciekawi mnie, dlaczego jakiś psychol usunął moją wypowiedź?:O Czy stwierdzenie, że wypowiedź forumowicza Jarosława jest objawem jego frustracji w jakiś sposób łamie regulamin forum? To fajnie macie...

tak.ktos mamipuluje z odpowiedziami.komunistyczna cenzura.UWAGA! rozmowa bedzie kontrolowana przez SEXISTE.

...alez jest pan zabawny,panie jarku.jakbym ogladala szczura miotajacego sie po klatce.doskonaly material do experymentowania.

Gość losowo
mi sa potrzebni do kochania i do zarabiania pieniedzy nikt jak oni, nie potrafi mnie tez rozzloscic albo uszczesliwic

wibrator? czyz to nie byla ulubiona zabawka twojej ostatniej dziewczyny?pamietasz przeciez,ze wolala go bardziej od ciebie.

Gość słynna anna
najbardziej rozbawiła mnie ta wypowiedź|; "BEZ MEZCZYZN, MY KOBIETY, NIE ISTNIEJEMY!!! " Gdy się jest Maciejową albo Kowalską (po mężu) albo Anną Ibisz to rzeczywiście ha ha ha bez chłopa się nie istnieje :D Gdy się ma zainteresowania , hobby itp to chłop jest zbędny

Gość aneta s
dziewczyna ma racje

Gość .woman.
a mi facet potrzebny do tego żebym miała komu pozrzędzić ;)

Gość Kot z wibratorem
Co za glupoty, a z czego sie biora dzieci? Chyba ze wy z probowki jestescie ;) \

Gość .woman.
dziecko też z nim mam :P

Gość Kot z wibratorem
dajcie sobie spokoj z mezczycznami dziewczyny, mam najnowsze informacje z Ameryki ze teraz KOTY sa w modzie ;p

Gość .woman.
o taak koty uwielbiam, są takie miłe w dotyku i obsłudze :P nie to co facet...

Gość .woman.
a bez seksu można żyć

Gość Kot z wibratorem
No! I to mi sie podoba :D

Gość .woman.
kurczę tylko mam problem, bo mam męża który jest na koty uczulony :( bede musiała wybierać :P