Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Sukienka.Jak wam sie podoba?

Polecane posty

Pliss, to juz niedlugo a ja nie wiem na co sie zdecydowac.Moze wasze sugestie mi pomoga... zamierzam jeszcze dokupic do niej jakies skromne bolerko tak na poczatek przyjecia, a pozniej jak sie impreza rozkreci to zdejme...Wydaje mi sie ze na poczatek tak za golo troszki bedzie

Gość ihehjuuuuuuuuu
jest obrzydliwa.

to teraz musze dobrac jakies obrzydliwe dodatki...To nie wiem jakie....najbardziej stawiam na obrzydliwie czarny.... ale nie wiem czy nie bedzie za obrzydliwi-smutno

kupilam juz czarne i rozowe dodatki, tzn. torebke koperte rozowa i czarna, buty rozowe i czarne i dwa komplety bizuterii w tych kolorach...granatowego nie mam nic

Gość
czrne!!!!!!! zdecydowanie albo rozbłyszczone srebro

Gość papryczka12
roz bedzie extra buty, torebka i bransoletka wystarczy

Gość sliczna kiecka
gdzie ja kupilas?

W Nadarzynie pod warszawa...Tam jest takie centrum handlowe Maximus. i w tym centrum jest mnostwo butikow ze wszystkim co mozliwe...ale nie pamietam nazwy tego sklepiku

Gość sliczna kiecka
dzieki :-)

Powiem tak.. ja osobiście na taką bym się nie zdecydowała.. Ale sukienka nie jest zła + buty też myślę że będzie pasować :)

Gość phiiiiiii
roz zdecydowanie lepiej

Gość papryczka12
slicznie. fajna masz figure:)

w sumie jak przymierzylam z rozowym to ten roz fajnie sie komponuje... i tak ozywia ta sukieneczke. Dziekuje za mile komentzarze na temat sukienki.Powiem wam szczerze, ze jak ja zobaczylam to wogole mi sie nie podobala, ale moj facet nalegal zebym przymierzyla....jak ja przymierzylam to juz nie chcialam dalej szukac...Duzo lepiej wyglada jak sie ja wlozy niz na manekinie

Ale nie wiem czy korale,czy raczej delikatny łańcuszek,musisz zobaczyć jak lepiej.

Gość Justynka Justynka Justynka
Bardzo ładna ta sukieneczka...I ladnie w niej wygladasz, wogole jestes bardzo szczuplutka....A co zamierzasz zrobic z wlosami? Jesli moge Ci podpowiedziec to raczej jakies upiecie zeby szyje odslonic.

No wlasnie z wlosami to do konca jeszcze nie wiem.mam krecone wlosy i myslalam zeby je z tylu spiac i troche wypuscic kreciołków, lub zrobic takie wysokie upiecie i grzywke wyprostowana na bok. jeszcze sie fryzjera w tej kwestii poradze.