Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaa

kolezanka sie ze mnie smieje ze gotuje swojemu facetowi obiad

Polecane posty

Gość madziulkaaaa

w sumie widzimy sie rzadko ( 2 razy w tyg)ale jak juz dochodzi do spotkania to on przyjezdza do mnie od razu po pracy kurcze co w tym dziwnego ze mu gotuje obiad? serio to jest nienormalne?

Gość demoniczek
ja sie z moim tez widuje 2 albo 3 razy w tyg i własnie jutro mamy zamiar spedzic razem cały dzien. Najpierw jedziemy na zakupy, potem do niego ( on ma własne mieszkanie ja mieszkam z rodzicami) i ja mu tam gotuje obiadek , potem spacerek, kino i małe bara bara ;) wiec nie rozumiem co dziwnego ze gotuje mu obiadek ;) tzn on mi ponaga, obiera ziemniaki ;) i jest fajnie bo cos robimy razem

Gość a co mu gotujesz
? moze jakies uszy swinskie wędzone dlatego sie smieje

Gość demoniczek
ja jutro tradycyjnie rosołek , a na drugie kurczaczek, ziemniaczki i jakas surówczeka

Gość madziulkaaaa
ta moja kolezanka mi powiedzial ze chociaz ma meza i ona nie pracuje siedzi w domu z dzieckiem to nigdy mezowi obiadu nie ugotowala bo jak twierdzi jak przyjdzie z pracy i jest glodny to sam sobie ugotuje obecnie sa w trakcie rozwodu

Gość demoniczek
to sie nie dziwie ze sie rozwodzą ;) nie lubie zołz, feministek itp a jestem kobieta ;) nawet nie wiecie ile jest zabawy przy wspolnym gotowaniu albo jaka to radosc jak zrobisz obiad a kochanie ci powie ze strasznie mu smakowało :)

Ja też mojemu zawsze gotowałam.I nie mieszkaliśmy razem.

Gość Zinnka
madzieulka gotuj jak lubisz to robic, i jak sprawia ci to przyjemnosc. Ale i nie dziw sie kolezance, ktora tego nie robi, bo nie lubi. Kazdy jst inny. Jak gotujesz, to facet nie je w miescie. Jak nie ugotujesz, cos zje po drodze i po sprawie. A robta co chceta:):):)

Gość madziulkaaaa
ja sie nie wtracam do jej zycia nie mowie jej ze siedzi w domu i chociaz obiad moglaby ugotowac ale ona nie umie mama jej zajmuje sie domem a ona ma 26lat juz ale na cholore ona sie wtraca do mnie i jeszzce wysmiewa?

Gość bez odbioru
"demoniczek to sie nie dziwie ze sie rozwodzą nie lubie zołz, feministek itp a jestem kobieta " przyłączam się do pytania Energicznej - co ma feminizm do gotowania i za co mnie nie lubisz :D

Gość Zinnka
aadzieulkaaa "ale na cholore ona sie wtraca do mnie i jeszzce wysmiewa?" Po prostu jej to powiedz:)