Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzeirycze

bylam u fryzjrra i tak mnie opitolila ze siedze i rycze

Polecane posty

Gość siedzeirycze

umylam dzis glowe i wyszlo szydlo z worka. wszystkie nierownosci niedociagniecia. mam proste wlosy i wszystko na nich widac kazdy krzywe obciecie. wygladam trzyletnie dziecko by mnie lepiej obcielo. jak ja jutro wyjde do ludzi?????

Gość gusciec
nie bój sie . To szkoda nerwów

Gość weronisiax
to do jakiego fryzjera poszlas? do dobrych sie chodzi.....

Gość idz do tego fryzjera z
reklamacją. ja bym od razu poszła.

Gość fanka malibu.
może zwiąż?

Gość Marysia co jej ukradli panele
fote daj--------my ocenimy:D

kobieto Ty nie masz nic innego do pisania.. 3 -1 przegrywamy a Ty o wlosach piszesz.. wlosy Ci odrosna i sobie zetniesz jeszcze raz a polska reprezentacja juz chyba nie strzeli zadnej bramki :(((((((((

Gość idz do tego fryzjera z
niech ci dotną po ludzku.

Gość Marysia co jej ukradli panele
O ja pierdolełe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3-1 masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(

Gość lisiczka piekna
współczuję.....powinnas reklamować i kazac jej to poprawić lub zwrócić ci kasę. W poniedziałek chcący niechcący musisz znów iśc do fryzjera aby to wszystko doprowadził do porządku. A jutro włosy albo zepnij albo popodkręcaj, w ten sposób ukryjesz nierówności.

Miałam to samo:( Cztery miesiące czekałam, aż odrosną na tyle, żeby kolejna fryzjerka poprawiając nie musiała obcinać na krótko:( Spróbuj związać, upiąć, może podkręcić. Pokręcone nie wydają się nierówne. Ew. jakieś opaski, apaszki...

Gość dfdd
tylko nie próbuj równać sama :P w sumie ja bym nie szła do tej samej z reklamacja, aż strach jak by miala to poprawiac, lepiej popytac o kogoś sprawdzonego kto to uratuje :P

Gość elka szpachelka
dokładnie. Do tego zatrudniają praktykantki. Przecież na kimś muszą się uczyć.

Gość wkurza mnie to..
to jak to wygląda? Bo ja nie wiem. Ja raz poszłam podciąć włosy i podciąc grzywke.. włosy były też krzywo ścięte, ale mało widocznie, ale grzywka.. o boże.. myslałam, że zabije. Moja grzywka jest na bok.. od oczu w bok.. chciałam podciąć i tak mi zrobiła, że miałam całą na brwiami.. całe czoło odkryte.. boże.. dobrze, że już mi odrosło.. przez miesiąc miałam spięta grzywke do góry bo inaczej się nie dało.

Gość siedzeirycze
tu juz nie da sie nic poprawic :-( ona mi je pocieniowla beznadziejnie a przy moich prostych wlosach takie cieniowanie wyglada bez sensu. to nie bylo w moim miescie wiec nie bede teraz specjalnie jechala z reklamacja

JAK STRZELA JESZCZE JEDNA TO CI DAM KASE NA FRYZJERA !!! 3 - 2 YEYEYEYEYYEYEYEYEE

Jeśli możesz wklej jakąś fotę. Może coś poradzimy:)

Gość siedzeirycze
nie mam fotki. one z przodu nie wygladaja zle ale z tylu to masakra :-( po prostu moje wlosy sa za proste i za cienkie do takiego cieniowania

Gość siedzeirycze
ona jak u niej byla to mi jakos tak ulozyla ze nawet dobrze wygladaly ale ja juz teraz nie potrafie tak ulozyc. fryzura powinna byc zawsze tak scieta zeby dobrze wygladala po umyciu nawet bez ukladania

To już jest dobra wiadomość jeśli przód jest ok:) Tyłu się nie widzi;) Zostaje Ci wiązanie, upinanie, a następnie pójście do fryzjera, najlepiej z jakimś zdjęciem i DOKŁADNYMI instrukcjami. Masz dziś ciut czasu, jutro niedziela, popróbuj... pokręcić, wywinąć na zewnątrz... :)

Gość grubaska na wlosach
ja bardzo bym chciała cieńkie i proste włosy, a za to mam grube, gęste i sztywne i musze je prostować bo inaczej nie wyglądają jak włosy tylko krzywy mop

Gość grubaska na wlosach
i do tego powywijane.. o ranyy nawet nie wiem jak to jest nie musieć prostować włosów zaraz po umyciu :( Jak to jest? :( Jak to jest wykąpać się normalnie w morzy, na basenie, czy nad jeziorkiem mocząc włosy? :(

Gość siedzeirycze
nie wiesz o czym mowisz. cienkie i proste to najgoorsze co moze byc. wygladaja jakby krowa je przylizala a nie kazdemu jest do twarzy w takiej przyliznietej fryzurze. duzo czasu uplynie zanim mi te wlosy odrosna i bede mogla cos sensownego wymyslec :-( owszem ja stylu nie widze ale inni widza i jak zobacza to pomysla z mnie jakies male dziecko opitolilo. wstydze sie wyjsc z domu w tych wlosach :-(

grubaska... a próbowałaś zrobić na odwrót i właśnie je kręcić? Zrobić sobie sprężynki i wyrzucić prostownicę:)

Gość papryczka12
nie ksic - odrosna raz dwa :P

Gość grubaska na wlosach
problem w tym, że zawsze marzyłam o prostych włosach i w takich mi dobrze. Robiłam loki to mi się nie podoba