Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraaaaa....

mój facet...

Polecane posty

Gość masakraaaaa....

zalogował się na seks-portalu, chyba szuka sobie jakiejś panny.... A udaje, że mu ze mną dobrze... Co zrobić?

Gość musze sie przyznac
no zycie. a on wie ze ty wiesz? :classic_cool:

Gość masakraaaaa....
nie wie, nie ma go, a ja właśnie to odkryłam w historii

Gość musze sie przyznac
hmmm.... a dasz rade znalez jego login i haslo? jak tak to nic mu nie mow narazie i go troche poszpieguj co tam wypisuje. ale licz sie z mocnymi przezyciami, moja kolezanka miala identyczna sytuacje, wlamalysmy mu sie na maila i stamtad wzielysmy login i haslo do portalu. no i jak przeczytalysmy co on tam pisze, i co gorsza jakie zdjecia wymienia z tamtymi laskami...... mozna sie podlamac. ale wiesz - oni nie zawsze sie z nimi spotykaja, czasem podnieca ich po prostu samo myslenie ze moglby to zrobic, a wydaje mu sie, ze skoro nie robi tego w realu to jest ok wobec ciebie. oczywiscie to bardzo idiotyczne myslenie.....

Gość kachna73
Dziewczyno zostaw go , olej faceci tacy są i nic ich nie zmieni !!!!!!!!!!

Gość masakraaaaa....
kurcze nie znam jego hasła do maila... muszę coś wymyśleć, bo już kiedyś miał taki okres, że logował się na sympatii, ale myślałam, że mu przeszło. Wtedy sama się wygadałam, a właściwie zrobiłam mu awanturę, ale teraz to przegina. Musze się jakoś odegrać, tylko jak?

Gość fghfxghfg
odegrac? no tak...uwazaj co ja bym zrobiła. Na razie udawala, że nic nie wiem...czekała,szpiegowałam...jak nie masz hasla - trudno,...ale ogladajac sam jego profil, po komentarzach itp juz mozesz co nieco obczaic. Jesli niewiele - zaloz profil, wstaw fotke laski i podrywaj go. Zobaczysz jak zareaguje. Jak sie wkreci - to sie umow. I wszystko wygranij. Tak czy siak zerwalabym, to nie ma sensu. Ale przed zerwaniem trzeba chamowi dokopac, ale z klasa, a nie tylko awanturka. Jeśli to juz drugi raz - nie ma nadziei. Nie dawaj juz szansy...nie zmieni się.

Gość masakraaaaa....
Chyba założę profil i rzeczywiście będę go podrywać. Umówię się z nim i strzelę w ryj jak przyjdzie, tak że popamięta. Najgorsze, że jesteśmy razem już kupę czasu, dobrych kilka lat, mieszkamy razem a tu takie numery....

Gość musze sie przyznac
no dobry pomysl. sprobuj sie z nim umowic przez ten portal. jak przyjdzie to bedziesz wiedziala ze to nie tylko wirtualna zabawa. i wtedy suprise:classic_cool: ciezko by mu bylo sie wytlumaczyc :) ale moze sie jednak z nimi nie spotyka. lepiej sprawdz. a dlugo jestescie razem???

Gość musze sie przyznac
aha ok, uprzedzilas moje pyt. no przykre to. ta moja kolezanka dalej jest z tym facetem. wtedy to tez byl drugi raz. ponoc teraz jest ok. moze jest nadzieja

Gość masakraaaaa....
8 lat jesteśmy razem.... ale się wściekłam.... będę go podrywać i umówię się z nim jak się tylko uda. Lepiej, żeby się nie udało. Ale cóż, trzeba sprawdzić czego on szuka na tym portalu....Lepiej teraz niż za kolejne 8 lat