Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lollitka

PIKANTNE Pytanie do panów...

Polecane posty

Witam. Właśnie planuję zakup SUBARU TRIBEKI B9. Czy może się ktoś wypowiedzieć na ten temat??

Gość gusciec
to auto ma wysokie spalanie o ile ci nie przeszkadza jakies 16 litrów benzyny w miescie

Aha, a np. możesz się wypowiedzieć na temat jakichś kłopotów mechanicznych? Czy coś się psuje??

Gość gusciec
oczywiscie , w kazdym aucie sie cos psuje bez wyjątku Dobry samochod ,ale niezbyt ekonomiczny..

Gość gusciec
usterki - zawieszenie, przeniesienie napędy itd..

Gość gusciec
subaru pali około 15 litrów benzyny w miescie .. w trasie około 10 litrów .

Gość gusciec
rozpedza sie do 195 km/h

Gość gusciec
A Ty masz Subaru?? nie , ale wiem cos na temat.

subaru to szybkie fury ...dobre do tunningu i na wyscigi, jesli chodzi o sprawy natury technicznej...... nie jest to ich najmocniejsza strona. Nie jest to najlepsza marka w swojej klasie. Jesli nie przeraza Cie ogromne spalanie i motywuje cie lansik to kupuj smialo. Osobiscie nie jestem fanka Subaru - sa lepsze furki...pod wzgledem technicznym i wizualnym. Pozdrawiam

Emmy dzięki za info. Ja jednak nie kupuję tej fury dla lansu. Mam dwa psy, z któryni jeżdżę po wystawach i potrzebuję dużego bagażnika,,, Może to głupie, ale ja się poswięcam dla nich. :) Są moimi jedynymi przyjaciółmi hehehe. :)

to Subaru to suv chyba... a do lansu i tuningu raczej uzywa sie Inprezki :P ja odradzam kupowania tego auto... 1.stare 2.czesci dosc drogie. Choc subaru to jedna z lepszych japonskich mark takze problemow z eksploatacja nie powinno byc. Oczywiscie wymiany oleju, przeglady trzeba robic regularnie bo o nie polonez ;p choc tez stary.. osbiscie jesli wybierasz subaru bo ktos Ci tak powiedzial to kup sobie subaru impreze rocznik 98 - 01. Cenowo chyba nie sa az takie drogie. Dostepne w wersji kombi duzo lepsze no i czesci dostepne zamienne nie koniecznie markowe tansze.. subaru impreza slynie z dobrych osiagow, pali mniej niz ten suv ;p tego jestem napewno pewny bo to roznica jakies 5 , 6 litrow nawet.. hmmm pieski dwa napewno sie zmieszcza do bagaznika.. oczywiscie zawieszenie jest boskie, naped 4x4 no i latwe do jazdy nie tylo w miescie ale takze mozna poszalec poza miastem ;d na szutrze itd ;p pieski beda pod wrazeniem.. oczywiscie auto swietne na kazda pore roku ;p nie zaleznie czy to lato, jesien wiosna czy zima ;p 4x4 zniesie wszystko :P no i nie jednemu cwaniakowi w tiko czy cinquecento ;d pokazesz jak sie rusza z pod swiatel ;p A tak serio teraz, jesli masz problem z wyborem badz decyzja to powiedz ile kasy chcesz przeznaczyc na auto, jakies specyficzne wymagania, czy ma to byc duze male(w sensie ze psy sie zmieszcza) wysokie.. czy jakie czy ma byc oszczedne czy nei zalezy Ci na tym zbytnio, a reszte panowie na tym babskim forum podpowiedza :PPPPP pozdrawiam ;p woociak

aaa tka dla wyjasnienia napsialem stary bo nowa to on ma tylko blache wszystko to samo co w foresterze bylo

a B9 to nowe auto wiec... za ta cene mozna kupic duuuzo innych fajniejszych aut kasy SUV ;p napisz cos wiecej

Gość una
gusciec oczywiscie , w kazdym aucie sie cos psuje bez wyjątku BZDURA!!!!!!!!!!!!!!! w toyocie NIC sie nie psuje!!!!!!!!!!!!

toyoty sa zajebsite hehe kup pieskom SUPRE to nie pozalujesz a mina psow bedzie bezcenna po przejazdzce ;p jesli jezdzisz z nimi na wystawy to po przejazdze beda reprezentowaly styl afro.. fakt toyoty sa niezawodne auta.. volvo tez ;p no i bardzo bezpieczne ;p

Gość gusciec
To ciagle Japonskie Auto , a Subaru robi dobre samochody .. Być moze paliwozernosc jej nie przeszkadza .. Inne Suvy tez sporo palą .

Gość gusciec
BZDURA!!!!!!!!!!!!!!! w toyocie NIC sie nie psuje!!!!!!!!! psuje sie , ale rzadziej .. Moj wujek miał nową corrolle i po kilku latach cos mu padło .. Musiał zaplacic 1 tys zł za naprawe..

Gość gusciec
sa auta awaryjne i mniej awaryjne .. Nie ma takich co by sie zupełnie nie psuły .. Oczywiscie wazny jest rocznik samochodu .. Taki 3 letnim nie bedzie problemu , ale 20 letni moze byc gorzej ..

jesli chodzi o SUV zalezy Ci na tym typie auta to polecam z reka na sercu ;d szczerze (moj ojciec ma takie jest zadowolony) auto nie pali duzo w granicah 9 - 11 litrow (jak na suva 4x4 bardzo dobry wynik) Volvo XC90 diesel 2.4L D5, 163 konie, auto szybkie jak na swoja mase i silnik... oczywiscie silnik koniecznie COMMON RAIL ktory posiada nowoczena wersje systemu besposnedniego wtrrysku paliwa do silnika (tylko diesel) ;p cena to jakies... 75tys w gore tak mi sie wydaje ;p musialabys sprawdzic na allegro albo w gazetach

\"gusciec Być moze paliwozernosc jej nie przeszkadza .. Inne Suvy tez sporo palą .\" no niezupełnie. Weźmy na przykład BMW X5 3.0 sd, który przy mocy 286 KM i przyspieszeniu do setki w 7 sekund pali zaledwie 8,2 l / 100 km z automatyczną skrzynią biegów :classic_cool: http://www.motofakty.pl/testy_i_porownania/dane_techniczne/?marka=762&model=393&typ=12691