Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latkaaaa

czy ktoras tez facet zostawil z powodu dziewictwa?

Polecane posty

Gość kenechus
jeszcze odkrywam opcje tego forum, niepotrzebnie zamieszałem...:) a nie zaśmiecając wam juz tu dodam że post: 22:57 Better now jest najlepszym zakonczeniem tego tematu :)

Gość zabeczkaaaaaa
ale ja nie mowie zeby ona mu mowila na 1 ,2 spotkaniu ale moim zdaniem dla wlasnego bezpieczenstwaze tak powiem powinna powiedziec poza tym jak facetowi bedzie na niej zalezalo i wyjdzie ze byla dziewica i nie powiedziala moze miec do niej pretensje a jak cos pojdzie nie tak? jak nie uda sie za 1 razem? jak ja bedzie bolalo? to co wtedy za bajke mu powie?

no niektórzy faceci sie pytają z kim to robiłaś i czy to w ogolę robiłaś a nie które dziewczyny porostu nie umia kłamać tak jak nasza autorka sadząc po tych wyznaniach z 1 strony wiec wiesz rożnie to bywa fakt gdy sie jej nie zapyta nie musi mu mówić chyba ze chce ! jednak powinien znać prawdę a wtedy jej to umili i będzie romantycznie i delikatnie w przeciwnym razie moze byc naprawde bolesnie :P

Jakby się mnie facet zapytał z kim to robiłam to już by nie był moim facetem.

Gość kenechus
...jakby mi dziewczyna powiedziała z iloma to robiła to już by nie była moją dziewczyną... :D