Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca pomocy

Wózki- pomóżcie wybrać

Polecane posty

ten pierwszy może w zyglądu ciekawy ale jak dla mnie zupełnie nie praktyczny: kosz mikroskopijny, brak uchwytu na butelke, rączki plastikowe - miałam takie w spacerówce i z doświadczenia mogę powiedzieć że na dłuzsze spacerki o wiele lepsze są piankowe.. a ten coneco mi jakoś muchę przypomina :D

Gość Szukająca pomocy
Dziękuję za opinie.....sama nie wiem jaki wózek będzie najlepszy. Chciałam na pompowanych kołąch, ale spacerówki 4 kołowej takiej nie ma, a jesli są to mega cieżkie.....

Gość ja pierdykam
ta pierwsz bedzie z pewnoscia baaaardzo zwrotna, bedzie sie super prowadzilo no i pisza tam, ze duzy koszyk zakupowy ta druga wyglada mi bardzo pospolicie :-O

dokładnie: "piszą"... ja tam widziałam na żywo ten wózek jak i jego 3-kołową opcje i dla mnie kosz jest mega maleńki. Ja na spacer zawsze zabierałam mokre chusteczki, w wieku ok2 lat synka rezerwowe majteczki i spodenki a nawet koszulke i kocyk - ubranka na przebranie a kocyk jakby nam się wózek zmoczył i jakąś zabawke i wg mnie przy tych kilku rzeczach ten opisany jako spory kosz byłby wypełniony po brzegi.. a ja przy spacerze jeszcze robię jakieś drobne zakupy zatem dla mnie za mały ale to moje zdanie Mój mąż śmiał się że jak na nasze wyprawy z Synkiem to powinnam kupić wózekw takim stylu :D http://www.allegro.pl/item584107340_fisher_price_stand_ride_duo_4_funkcje_okazja.html