Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ryzu

Żółty nalot na języku

Polecane posty

Witam od paru dobrych lat mam problem z nie świeżym oddechem a dokładnie osadza mi się żółty nalot na języku co powoduje ten nie świeży oddech. Nie mam pojęcia jak go usunąć. Próbowałem już wszystkich sposobów a to szczoteczka specjalna płukanki nici dentystyczne i nic. Po zrobieniu gastroskopi wykazało mi na zołądku bakterie Helicobackter Pyroli. Lekarz rodzinny przepisał mi różnego rodzaju antybiotyki i tabletki to także nie pomogło.( po braniu tych tabletek nalot zaczął w połowie schodzić ale potem znowu wracał) Cały czas w Internecie szukam po różnych stronach rozwiązania tego problemu ( nawet kupiłem lek citrosept który mi nie pomógł a brałem go z 9 tyg.) ale bez efektów. Proszę o jakąś pomoc o jakieś rady z góry dziękuje

Gość
Merkaba👄 Kochanie skąd Wiesz 🌻

Gość ingayjjj
merkaba, mój merkaba, mój chomiczek 👄

przypomniało mi biały nalot to w rożnych częściach języka to to problemy z układ pokarmowym biały nalot na całej powierzchni zapalenie jamy ustnej brązowy nalot schorzenia jelit pieczenie języka alarmuje o anemii siny kolor niewydolność układu krążeniowo-oddechowego a zułty nalot to podraznienu pęcheżyka żułciowego lub hemoroidy malinowoczerwony - szkarlatyna jezyk czerwony i obrzmiały na koniuszku sugeruje nadcisnienie suchy i popekany możliwa cukrzyca czarny nalot grzybica jamy ustnej

Gość merkabkowa
merkaba dzięki za chomiczka buźka 👄

Gość gość
Przykro mi, ale merkaba nie miała racji. Dużo informacji na temat zmian na języku znajdziecie na www.nazdrowiesposob.com. Znam tę stronę i ich artykuły sa wiarygodne, a nie pokrywają się z tamtym postem. wiem, ze wątek jest już nieodwiedzany, ale postanowiłam napisać, bo może ktoś szukać będzie na ten temat informacji, a ta wypowiedź wprowadzi go w błąd.