Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeppp

Dlaczego jestem sama??? co jest ze mna nie tak???

Polecane posty

Gość deeeppp

Mam 21 lat i od zawsze jestem sama. dobija mnie to, ostanio nie potarie skupic sie na niczym innym jak na tym dlaczego jestem sama, studiuje na dobrej uczelni, nie najgorzej mi idzie, czemu nikt nie zwraca na mnie uwagi??? czuje ze zycie mi przemija a ja z niego nie potafie korzystac,nie mam sie z kim dzielic swoimi sukcesami, nie mam komu wyzalic sie ze swoich niepowodzen... jak to jest ze inni ciagle zmieniaja partnerow a ja nie moge sobie znalezc jednego jedynego??: ( czuje sie jakbym byla gorsza od innych/....

Gość samotnnnaaa
nie przejmuj się tez tak mam :(

Gość Andrzej 30 Białystog
Bo jestes wybredna, znam ten typ: a to zęby żółte, a to krzywy penis, albo imię Władek czy Gienek, albo nie ma mieszkania bądź auta dobrego. A potem jedna z drugą 30 lat na tłustej du pie i płaczą na forum: nikt mnie nie chce,a przeciez jestem taka fajna. zal i hu j

Gość deeeppp
do tej pory jakos sobie radzilam, ale juz nie moge... ja za chwile zwariuje

Gość hossa-bessa
to ze studiujesz na dobrej uczelni nie ma zadnego znaczenia w tej sprawie. Wychodzisz gdzies? Uwazasz sie za atrakcyjna? masz przyjaciol? hobby?

Problem tkwi w \"czemu nikt nie zwraca na mnie uwagi???\", czyli symptomie kopciuszka czekajacego na bycie odkryta w zamian za dobre serce (czy inne bzdury). Problem w tym, ze nikt nie wypatruje kopciuszkow, jak chcesz byc zauwazona to sie zaprezentuj, jak chcesz cos od zycia to po to siegnij zamiast czekac az ci to dadza.

Gość Sama wiesz co z Tobą
nie tak .Sama to wiesz .No powiesdz nam ,no co z Tobą nie tak ?

Gość asasasasas212z
pewnie nie probujesz nawet zawrzec z kims blizsza znajomosc, jakby tak bylo to bysmy przeczytali "ciągle probuje i nic z tego nigdy nie wychodzi", ilu facetow wiedzialo ze chcialas czegos wiecej? chę? probuj, pewnie nic z tego nie bedzie, ale moze sie znajdzie frajer ;]