Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjście awaryjne

Gdzie i jak można otworzyć drzwi do NORMALNEGO ŚWIATA?

Polecane posty

Gość wyjście awaryjne

Blądzę po schodach donikąd... ;) :classic_cool:

Gość a ja anti
ja tez błądzę za ta normalnoscia błądzę i ...............błądzę

Gość 9 wrota

Gość bieszczadka
szukam, szukania mi trzeba....

Gość a ja anti
błądzimy ..wciąż błądzimy w poszukiwaniu szczęścia i zabijamy gł€pców pragnących naszego przekleństwa

Gość 9 wrota
Szukam, szukania mi trzeba, Domu gitarą i piórem, A góry nade mną jak niebo, A niebo nade mną jak góry.

Gość a ja anti
kiedy prosimy o miłość zamykają drzwi przed zaraza ...dlaczego wciąż błądzimy w poszukiwaniu szczęścia ................dlaczego ......why.....:)

Gość bieszczadka
Tia, zebrało mi się... Był raz w środku lasu domek zmurszały W nim dziadek przebywał całkiem zgrzybiały Strumienie wody się z dachu lały Pod drzwiami stojały spleśniałe sandały I nie miał dziadek prądu niestety Telewizora, psa ni kobiety... I nie miał dziadek pomysłu na życie Dla niego życie to było gnicie Nie wiedzie się... Miał dziadek kiedyś pięknego syna Syn jemu umarł z powodu wina Skoro był syn to była i żona Z powodu choroby umarła i ona Hodował dziadek w klatce króliki Zakładał w lesie na lisy wnyki W hodowli królików miał marne wyniki Lisy przy wnykach robiły uniki Nie wiedzie się... W wyniku fatalnych życiowych przeżyć Nauczył się dziadek kobietom nie wierzyć Kobiety jednak wciąż mu się śniły Nocami ciałami go swymi wabiły... Świt każdy przynosił dziadkowi pragnienie W ciałach jamistych wzrastało ciśnienie Jedynie kurczowy, nerwowy onanizm Pozwalał nie czynić głębszych anal Nie wiedzie się...

Gość a ja anti
JEŻDŻCY APOKALIPSY pdziomy na czrnych koniach przez świat tratujac wioski ludzie nas przeklinaja i uciekaja z pompei kiedy prosimy o miłość zamykaja drzwi przed zaraza dym z krateru wywołuje rozpacz

Gość awaryjne
Jakoś ciężkie to twoje zbieranie (się) ... Chyba dla mnie za późno na WŁAŚCIWE interpretowanie ;) :classic_cool:

Gość a ja anti
pędzimy..........na czarnych koniach.... dlaczego nikt nie zaprosi zwiastunów szybkiej smierci nie przyjmie nie uśmnieszy rozszalałej u nas samotności

Gość bieszczadka
Dalej cytować nie bd... bo tak... bo nie wiedzie się: www.jedynamasc.art.pl

Gość a ja anti
błądzimy....wciąż błądzimy w poszukiwaniu szczęścia i zabijamy głupców pragnących naszego przekleństwa tej strasznej i nie wzruszonej wiedzmy nieśmiertelności

Gość a ja anti
dobra spadam...bo i tak czas nagli ....choc i tak dawno dla mnie sie zatrzymał.....szkoda gadać

Gość Bieszczadka
Kiedyś, przy okazji rozmów o życiu, przyjaciel powiedział mi, że dlatego sobie nie radzę ze sobą, bo mam w sobie taką wrodzoną SŁOWIAŃSKĄ tęsknotę do.... chu wi czego.

Gość wyjście otwarte...
Nie "spadaj". Traf tu czasami ... Może będzie warto "znaleźć" drzwi?

Gość a ja anti
ok...będę miała na uwadze...... pozdrawiam wszystkich nie śpiących dobrze.............>::)

Gość Bieszczadka
dobrze;)

Gość drzwi do życia...
Po prostu masz otwarte "drzwi do życia", a to z tego powodu, że TV cię nie wychowała ;) :classic_cool: